Opublikowano 13 kwietnia 20196 l KFC intensywnie myślało nad pretekstem, żeby wzorem MCD krzyknąć 2 dychy za burgera, no i wymyślili Zinger Truflover Pieczarki, szpinak, sos truflowy, To mogło się udać. Może gdyby wjebany tam kawał kurczaka nie był tak gruby, a jednocześnie suchy na wiór, niemal włóknisty. Pomysł wlewania litra sosu bbq do kanapki o tematyce grzybowej również uważam za nie najlepszy. No bo co z tego, że jest sos truflowy, który smakuje ciekawie, skoro jest go wyraźnie mniej i zwyczajnie ginie w bardziej wyrazistym i agresywnym bbq. 3 plasterki pieczarek przygniecione suchym truchłem kurczęcym są kompletnie niewyczuwalne. Jeżeli ktoś uważa, że stosunek wielkości do ceny maestro nie jest najlepszy, to tu jest zdecydowanie zabawniej. Wymyślili jeszcze jakąś wersję premium grandera z krążkami cebulowymi i bbq na bazie burbonu, ale ja po dzisiejszym doświadczeniu chyba podziękuję
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l yebac kfc, najgorsze scierwo. Ten szary wyruchany kurczak w granderze, a idz.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Kurczak w granderze >>>>> każdy inny kurczak z KFC. Przecież do grandera idzie całe udko bez kości, co tam może być złe?
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Ostatnio kupiłem se w lidlu pesto truflowe. Nie podeszło mi w ogóle ja bym tego do kanapki nie dał.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Niestety miałem nieprzyjemność nabrać się na tego BBQ Bourbona, takiego chujowego sinego kurczaka i suchej bułki to dawno w ustach nie miałem. I ktoś śmie to stawiać wyżej nad McDonald's xddddddd
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Nie no kfc to jest go.wno pierwszej klasy ale jednak grander im wyszedl. Tzn. mowie o tym sprzed ok dekady, bo jak jest teraz to nie wiem, nie jadam tam. Aha, pocket tez jest spoko.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Ostatni zacząłem jadać w salad story bardzo często. Od razu człowiek się lepiej czuje po zdrowym jedzonku. Ale jak raz w miesiącu zachodzę do guwno żarcia to tego bigmaca czy royala zjem. Przynajmniej wiem czego się spodziewam (sort of)
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Na majówce u mnie na wsi będzie zlot Food Tracków. A nawet będzie regionalne piwo, według dawnej receptury (tia)... Jak się ogląda takie foty: mmmm tłuszczyk... nawet zapieksa dla Mejma się znajdzie. Szkoda że dopiero jutro Edytowane 30 kwietnia 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Tacosy na zdjęciu 10/10, w realu dostajesz oklapniętą skarpetę na 3/10 za 2 razy większą cenę niż w knajpie. Już się wyleczyłem z food trucków.
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l 9 minut temu, Rudiok napisał: Tacosy na zdjęciu 10/10, w realu dostajesz oklapniętą skarpetę na 3/10 za 2 razy większą cenę niż w knajpie. Już się wyleczyłem z food trucków. E tam duzo nadal jest spoko. Niedawo byl zlot we Wroclawiu, i same fajne rzeczy zjadlem
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Mnie zawsze ceny rozwalają na zlotach food tracków. Jednak czasem można zjeść coś ciekawego.
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Nie no jasne, że można czasem znaleźć nowe, ciekawe rzeczy, ale z cenami to przesadzają. Chyba tylko w Polsce taka dziwna prawidłowość, że w food trucku płacisz więcej niż w knajpie, gdzie przecież odpada ci lokal, kelnerzy, serwis, zmywanie itp. Nie mogę tego pojąć.
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Są chętni to są takie ceny, ja kupuję tylko jak jest coś ciekawego albo jest za daleko do jakiejś knajpy. Tak czy siak te ceny to jest porażka bo jedzenie z budy kojarzy się raczej z tanim jedzeniem. Kilka lat temu trafiłem na fajną ofertę z kurczakiem z rożna, cały był za 20 zł a połówka chyba za 12, świetnie doprawiony i mega smaczny.
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Na zdjeciu 4 tacosy a dostajesz 2 Zapiekanka fajna ale jak Rudiok zauwazyl pewnie z 15 zyla.
Opublikowano 1 maja 20195 l Haha, patrzcie to są burgery z maka ale nie to (pipi) co całe życie jedliście te są p r e m i u m
Opublikowano 1 maja 20195 l Te maestro sa bardzo spoko pod względem tego co jest w środku, ale ch.ujowa makowa buła ciągnie wszystko na dno i ma sie przez to posmak takiego chamskiego cziza w mordzie.
Opublikowano 1 maja 20195 l No właśnie, już wolałbym bule z glutenem z Lidla, zamiast tej gąbki z Maka.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.