Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, ze ludzie gardza makiem i sam mak pokazuje ze tylko maestro bo cala reszta syf. Niesamowity marketing.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

"Ludzie szukaja najlepszych burgerow w malych burgerowniach" dobry autodiss na starcie i tu reklama powinna sie skończyć. 

Opublikowano

czyli rozumiem przesłanie reklamy jest takie, że po wyjściu z oferty bułek maestro wracamy do konsumpcji w maku jakiegoś gów,na?

Opublikowano

Dokladnie tak xD

Opublikowano

A tam gó.wno, podwójny pikantny mcroyal o 2 w nocy przy autostradzie wchodzi aż miło.

Opublikowano

Wiadomo jedzenie w nocy to tylko MC albo w drodze na autostradzie.

A tak to wstępuję tam tylko na McFlurry lub kawę. W ofercie śniadaniowej spoko też jest wrap wieprzowy z pieczarkami. Reszta kompletnie mi nie podchodzi. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Halloumi burger z KFC - w kategorii wege żarcia w fast foodach chyba najlepsza kanapka, halloumi dobre choć cienkie jak dowc.ipy polskich jutuberów, warzywa, sos truflowy. Największy minus - cena 16.95 :reggie:

Po włożeniu do środka dwóch stripsów wyszła pełnoprawna kanapka i aż dziw, że takiej opcji nie przewidzieli, bo mieliby szansę na sukces godny drwala. 

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

:o

zresztą ch,uj ze smierdzacym KFC myślą ze mnie zgarną bo  wsadzili cienkie halloumi, ughhh

Opublikowano

Jak gardzę makiem tak ostatnio wszedł ten Maestro Chilli. No był całkiem, całkiem wam  powiem i dość pikantny jak na maca. Do tego świeże zielone dało radę. W porównaniu do tego serowego to prawdziwy mistrz.

Edytowane przez balon

Opublikowano

No te macowe buły są chyba stworzone do konkursów kto zje wiecej,  łątwiej sie rozmaczają w coli.

Jedynie poranna farmerska ma fajną bułę.

Opublikowano
58 minut temu, balon napisał:

Jak gardzę makiem tak ostatnio wszedł ten Maestro Chilli. No był całkiem, całkiem wam  powiem i dość pikantne jak na maca do tego świeże zielone dało radę. W porównaniu do tego zerowego to prawdziwy mistrz.

Przez tą chuuyowa reklame nie zamierzam nawet próbowac :[

Opublikowano

No akurat najlepsze co było w macu wiec reklama jest szczera do bólu.

Ale  i tak za te pieniądze masz już coś wiecej niż klasycznego w burgerowni.

Opublikowano

Grander Bourbon BBQ. Calkiem spoko kombo sosu, onion ringow, kuraka, boczku i cheddara. Przydaloby sie jeszcze jakies zielone warzywo dla przelamania ciezkosci, ale nawet ujdzie.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
22 godziny temu, _Red_ napisał:

spoko kombo sosu

Czego? Może niech tańszy burbon leją do tego sosu, to będą w stanie pozwolić sobie dawać go trochę więcej niż pół kropli. Dawno takiej suszonki nie jadłem.

Za to lewacki bjurger z cypryjskim łoscykiem całkiem fajny. Halloumi nie takie cienkie, fajnie ślizga się po zębach. Sos taki sam jak w nowym zingerze, czyli niby truflowy, a smakuje w sumie identycznie  jak czosnkowy heinza. Rukola dobrze się komponuje, pomidorki koktajlowe też pasują do klimatu. Podobno jest też czerwona cebula, ale w moim egzemplarzu nie stwierdziłem. Wszystko fajnie, ale ta cena. Z dowozem 20 zł za to krzyczą :reggie:

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Moj mial wystarczajaco sosu :rayos:

Pierwszy raz widzę, ze sieciowka franczyzowa moze miec rozne ceny na ten sam produkt (pomijajac lotniska).

W KFC blisko chaty ten burbon byl za 13.95 zl, w miescie zatrzymałem sie dzis w drajw sru i mieli po 15.95 :[

Opublikowano

Tez pierwszy raz to widzę, chyba ze akurat trafiłeś na zmianę ceny. Zawsze sieciówki reklamują się tak samo, w każdej biedrze tez ta sama cena. 

Opublikowano

Jednak nie, więc w Hucie biedaki mają tańsze fast foody :ohboy: 

Opublikowano

Znowu kfc tylko menu sniadaniowe na spacerze. Chyba po ostatnim rzyganiu po kubelku pełnym tluszczu i paniery rok temu, znowu polubie sie z ta knajpa.

Ciabatka z cheddarem, bekonem, stripsem, jajem sadzonym, rukola. Dla mlodego nalesniki z sosem truskawkowym. Do tego kawka 300ml i wyszedlem pelen jak bąk. 

edit:

http://testujemyjedzenie.pl/oferta-sniadaniowa-kfc-test-opinie/

typiarzowi też najbardziej podeszła ciabatta & naleśniory :kaz:

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Kupiles 2latkowi nalesniki z kfc? To jakas forma hartowania jak w sparcie?

Opublikowano
48 minut temu, _Red_ napisał:

Chyba po ostatnim rzyganiu po kubelku pełnym tluszczu i paniery rok temu

Moja starsza miała to samo :(
Kurła, kiedyś przywiozłem na działkę kubełek KFC, co by spróbowała czegoś nowego, a wieczorem miała rzyganie :/

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Kupiles 2latkowi nalesniki z kfc? To jakas forma hartowania jak w sparcie?

Bez przesady. Juz moze normalnie jeść to co n o r m a l n i ludzie, poza gotowana marchewka i gerberkami.

Nie zaszkodzi mu epizod z 2 sztukami czegos takiego

pancakes-720x573-720x573.jpg

Jednego ja zjadlem, pyszne :blush: 

Dyskusje o karmieniu gowniakow mozemy przeniesc do :chicken: 

9 minut temu, milan napisał:

Trzymasz ja na dzialce?

Rodzinne foto z ogrodka

images?q=tbn:ANd9GcSsxFUYV893DedMag9jLbB

Opublikowano

Red, zaczales prowadzac dwulatka do smecioknajp? Zeby sie nie skonczylo tak:

c91f924648_nie_pierdol.jpg