Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Drwalek to jedyna rzecz w maku, ktora jem ze smakiem. Maestro to grubszy czees w "kraftowym" kartoniku, a drwal to jak nie z maka. Jest inny w smaku, ser robi robotę. Nawet się najadlem wersja classic.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód.

Opublikowano

Nie ma bardziej przereklamowanej kanapki w smieciowkach niz ten tlusty ochydny drwal :)

Opublikowano
2 godziny temu, Arkady napisał:

O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód.

Wczoraj jak przejeżdżałem obok maca na Puławskiej jakoś koło 22, to ze 20 samochodów stało w McDrivie xddd

Opublikowano

A to tak w całej Polsce, te kolejki na drive thru, nie tylko w Wawie, co jest kuriozalne, no ale marketing swoje zrobiło i stąd ten cały drywal, jest już tradycyjnie co roku opędzlowany przez naród.

Opublikowano

No kolejny kult w polsce po sylwestrze z marylka i swietach z kevinem. Nie rozumiem ale ok.

Opublikowano

Nie bojta, zagramanica to samo. Double BigMac & Jerk Sauce Chicken i kolejki, że pewnie z godzinę trzeba czekać. No poyebało ludzi, ale dla mnie to lepiej... więcej roboty :kaz:

Opublikowano

Kolejki do maczka to są ogólnie od zamknięcia gastro, bo jednak to nadal szybki sposób na szame poza domem.

A drwal ojebany podwójny tradycyjnie z chrupserkami tyle, że kogoś zdrowo pojebało by kasować 8zł za 3 serki naplette w panierce, a sos żurawinowy to chyba jeszcze ziko ekstra.ZŁODZIEJE 

Opublikowano

Była kiedyś w maku taka bułka, zwało się to 'kanapka M'. To było Mistrzostwo Świata :banderas:Te drwale sr.ale to dla mnie badziewie, raz to jadłem i nigdy więcej. Prawie każda bułka z BK jest dla mnie lepsza niż ten wynalazek. 

Opublikowano

Znowu jest sezon na tego chuyowego drwala? O jenysiu :pechowiec:

Opublikowano

Always remember Big Tasty :nvmnd:

A kolejki w McD są cały czas, kiedy bym nie jechał to mcdrive kolejka jak za PRL. No ale faktycznie w obecnej rzeczywistości to po prostu miejsce na szybką szamę, bo dowozy to po 1-2 h czekania. 

Opublikowano

No nie wiem, czekać w mcdrive 30 min jak zwierze, albo 40 w kolejce do odbioru? To juz wolę chińczyka, którego odbiorę sobie po 10 min od złożenia zamówienia

Opublikowano

Brak opisu.

My dzisiaj takiego skurczybyka zamówiliśmy na dowóz.  Edit no nie mogę zmniejszyć zdjęcia chociaż zmieniam szerokość to mi nie zapisuje ustawień ;/

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Atakował już ktoś wersję żurawinową? Spina się to?

Opublikowano

Ser + żurawina zawsze się spina :sir:

Opublikowano
7 godzin temu, Tokar napisał:

Atakował już ktoś wersję żurawinową? Spina się to?

Lepszy od zwykłego. Ta żurawinka robi robotę

Spoiler

camembert z żurawinką to idealne połączenie od pokoleń

Opublikowano

Generalnie jestem na "diecie". Od 2 miesięcy jestem zdrowy i fit (czasem przy weekendzie tylko alko). Jak wpadłem do McD i zażądałem drwala z podwójnym mięsem, to zrobili kurwa najlepszą bułę na świecie. Jasny gwint, jakie to dobre. Jebać hejterów!

Opublikowano

Podwójny wjechał u mnie, najlepszy burger sieciówkowy, Jezu, Ronaldzie McDonaldzie, ty wspaniały sukinkocie :obama: 

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś ojebałem podwójnego, dwa dni potem nie jadłem :reggie: Macie żołądki z gumy czy co?