Opublikowano 28 listopada 20204 l Drwalek to jedyna rzecz w maku, ktora jem ze smakiem. Maestro to grubszy czees w "kraftowym" kartoniku, a drwal to jak nie z maka. Jest inny w smaku, ser robi robotę. Nawet się najadlem wersja classic.
Opublikowano 28 listopada 20204 l O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód.
Opublikowano 28 listopada 20204 l Nie ma bardziej przereklamowanej kanapki w smieciowkach niz ten tlusty ochydny drwal
Opublikowano 28 listopada 20204 l 2 godziny temu, Arkady napisał: O tym drwalu to już nawet piszą na Lublin 112, kolejki do mcDrive tak blokują ruch w niektórych miejscach. Kurwa co ludzie mają, żeby stać w takich kolejkach? Rozumiem, przejeżdżasz lub przechodzisz obok i się wpada jak nie ma tłumów ale takie coś? To już zakrawa na jakiś kult, a nie zwykły głód. Wczoraj jak przejeżdżałem obok maca na Puławskiej jakoś koło 22, to ze 20 samochodów stało w McDrivie xddd
Opublikowano 28 listopada 20204 l A to tak w całej Polsce, te kolejki na drive thru, nie tylko w Wawie, co jest kuriozalne, no ale marketing swoje zrobiło i stąd ten cały drywal, jest już tradycyjnie co roku opędzlowany przez naród.
Opublikowano 28 listopada 20204 l No kolejny kult w polsce po sylwestrze z marylka i swietach z kevinem. Nie rozumiem ale ok.
Opublikowano 28 listopada 20204 l Nie bojta, zagramanica to samo. Double BigMac & Jerk Sauce Chicken i kolejki, że pewnie z godzinę trzeba czekać. No poyebało ludzi, ale dla mnie to lepiej... więcej roboty .
Opublikowano 28 listopada 20204 l Kolejki do maczka to są ogólnie od zamknięcia gastro, bo jednak to nadal szybki sposób na szame poza domem. A drwal ojebany podwójny tradycyjnie z chrupserkami tyle, że kogoś zdrowo pojebało by kasować 8zł za 3 serki naplette w panierce, a sos żurawinowy to chyba jeszcze ziko ekstra.ZŁODZIEJE
Opublikowano 28 listopada 20204 l Była kiedyś w maku taka bułka, zwało się to 'kanapka M'. To było Mistrzostwo Świata Te drwale sr.ale to dla mnie badziewie, raz to jadłem i nigdy więcej. Prawie każda bułka z BK jest dla mnie lepsza niż ten wynalazek.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Always remember Big Tasty A kolejki w McD są cały czas, kiedy bym nie jechał to mcdrive kolejka jak za PRL. No ale faktycznie w obecnej rzeczywistości to po prostu miejsce na szybką szamę, bo dowozy to po 1-2 h czekania.
Opublikowano 29 listopada 20204 l No nie wiem, czekać w mcdrive 30 min jak zwierze, albo 40 w kolejce do odbioru? To juz wolę chińczyka, którego odbiorę sobie po 10 min od złożenia zamówienia
Opublikowano 29 listopada 20204 l My dzisiaj takiego skurczybyka zamówiliśmy na dowóz. Edit no nie mogę zmniejszyć zdjęcia chociaż zmieniam szerokość to mi nie zapisuje ustawień ;/ Edytowane 29 listopada 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 29 listopada 20204 l Wjechał podwójny Drwal i był bardzo dobry. 30 minut nie czekałem, 10 min w mcdrive. Będzie kontynuacja tej zimy.
Opublikowano 30 listopada 20204 l 7 godzin temu, Tokar napisał: Atakował już ktoś wersję żurawinową? Spina się to? Lepszy od zwykłego. Ta żurawinka robi robotę Spoiler camembert z żurawinką to idealne połączenie od pokoleń
Opublikowano 30 listopada 20204 l Generalnie jestem na "diecie". Od 2 miesięcy jestem zdrowy i fit (czasem przy weekendzie tylko alko). Jak wpadłem do McD i zażądałem drwala z podwójnym mięsem, to zrobili kurwa najlepszą bułę na świecie. Jasny gwint, jakie to dobre. Jebać hejterów!
Opublikowano 30 listopada 20204 l Podwójny wjechał u mnie, najlepszy burger sieciówkowy, Jezu, Ronaldzie McDonaldzie, ty wspaniały sukinkocie
Opublikowano 30 listopada 20204 l Pamiętam jak kiedyś ojebałem podwójnego, dwa dni potem nie jadłem Macie żołądki z gumy czy co?