Gość Rozi Opublikowano 21 kwietnia 2021 Opublikowano 21 kwietnia 2021 W Maku pojawił się wege burger: https://mcdonalds.pl/veggieburger/ A także Red Chikker i WieśMac z serem wędzonym. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Opublikowano 22 kwietnia 2021 W dniu 24.03.2021 o 13:57, Faka napisał: Z maka znika kurczakburger (ktoś to w ogóle jadał to dziadostwo? XD), mówi się, że na jego miejsce wejdzie jakieś fresh tasty. Kurwa ten kurczakburger albo jalapenoburger to jest totalny dramat tak jak ten pojedynczy whooper z BK. Jedynie Cheesy z tych podstawowych najtanszyuch kanapek sa w miare ok. Btw w maczku ostatnio pojawila sie jaka tortilla z jajecznica w ofercie sniadaniowej, Jadl juz to ktos? Ja jadlem jajecznice z maka we Wloszech i to nie byla najlepsza rzecz na swiecie xD Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Opublikowano 22 kwietnia 2021 U mnie z fast-foodow ostatnio tylko Carl's Jr. i reszta nie istnieje. Szkoda ze nie ma z kim pogadac na ten temat nawet bo nie ma tej sieci fast-foodow w wielu krajach. Nie ma nawet co porownywac do McD i BK bo to inna jakosc, mam wywalone juz na reszte. Ide na hamburgera albo frytki z boczkiem i majonezem Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 W dniu 22.04.2021 o 10:30, standby napisał: Kurwa ten kurczakburger albo jalapenoburger to jest totalny dramat tak jak ten pojedynczy whooper z BK. Jedynie Cheesy z tych podstawowych najtanszyuch kanapek sa w miare ok. Btw w maczku ostatnio pojawila sie jaka tortilla z jajecznica w ofercie sniadaniowej, Jadl juz to ktos? Ja jadlem jajecznice z maka we Wloszech i to nie byla najlepsza rzecz na swiecie xD Ale od jalapeño to się proszę odstosunkować - kupujesz double cheesa i jalapeño i składasz sobie ultra kozackiego burgerka na sterydach Ja jajówę z McD jadłem na Węgrzech w trasie i nawet miło wspominam, tyle że podawali ją samą, nie zawiniętą w placek i można było dodatki różne dobierać typu pieczarki, szynka, szczypiorek, jak w hotelu niemal. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Jadl ktos kiedys cos z sieci fastfoodow Carl's Jr. albo ktos zna kogos kto jadl? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 maja 2021 Opublikowano 13 maja 2021 Mcflurry z biala czekolada i sosem malinowym i malinowy shake w maku moze to przez to ze mam pierdolca na punkcie wszystkiego co malinowe w deserach ale w sieciowce takiego dobrego lodziarza to dawno nie jadlem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 maja 2021 Opublikowano 13 maja 2021 Ale te słomki papierowe odbierają smak życia Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 W dniu 23.04.2021 o 13:04, Rudiok napisał: jajówę Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Jadlem wczoraj kubelek Teriaki z bitsami,ten najtanszy. Smakuje jak jakies zarcie z zabki, lurczak nie wymieszany z makaronem, okropny sos, ryz i mrozone warzywa bez smaku. Ohyda. Nie polecam. Jadlem tez 3 tyg jajecznice z wieprzowina w maczku i to juz bylo bardzo spoczko:-) fajny ciekawy pomysl. Mozna sie najesc calliem niezle takim zestawem. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Trzytygodniowa jajecznica? xD A kubełek mi obrzydziłes, mialem go w koncu sprobowac (chodzi o KFC jak mniemam). Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Ale po co sie katowac tymi stylizowanymi na azjatyckie daniami z kfc jak mozna pojsc do jakiejs chinskiej budy i tam dostac konkret? Kfc to go.wno nawet jesli idzie o kurczaka i tam nie jadam od lat ale w macu to ostatnie co bym zamowil to jakis chili concarne tylko dlatego, ze jest w nim ta sama wolowina co w burgerach. Szanujmy sie. A wlasnie. Jak z siadaniem w makach? Mozna juz czy tylko 50% oblozenia stolikow? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 3 godziny temu, _Red_ napisał: Trzytygodniowa jajecznica? xD A kubełek mi obrzydziłes, mialem go w koncu sprobowac (chodzi o KFC jak mniemam). tak to KFC Mialo byc 3 tygodnie temu Dziwie się że KFC próbuje sprzedawać te dziwne wymysły typu azjatyckie żarcie albo quasedille, bo to jest takie nijakie i niesmaczne że zastanawiam się kto to kur,wa kupuje. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Jadl ktos te mcdonaldowe Chicken tenders ? Dobre to? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Teriyaki spoko, ryż nie wymieszany z bitesami ale mi wchodzi no i za dychę wolę to na przegryzkę niż jakieś kubełki - wychodzi nieco mniejsza dawka raka żołądka. Ale co kto tam lubi... 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Obrzydliwe sa te teryaki w kfc, nie wiem jak komus o normalnych kubkach smakowych to moze smakowac. Mieso kompletnie nie pasuje do tego rodzaju zarcia, a warzywa w nim sa chyba pastewne. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Z KFC można raz do roku zjeść quritosy. I tylko to. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Powiedzialbym mega pocketa. Raz na dwa lata. A grindery nadal sa? Kiedys w sumie to zarlem sporo. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Z kuponem masz 2 grandery za 24 zł Ale nauczyłem się odmawiać, bo zawsze, ale to zawsze potem beka mi się po tym kilka godzin i ciężko od oleju. 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Kupon pewnie w aplikacja na fona? Gdzie te czasy kiedy w macu (kfc tez?) byly te kolorowe kuponiki do odrywania. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Yup. I tak miałem konto w appce założone (na sam nr telefonu), żeby zamawiać czasem podczas p a n d e m i i i odbierać gotowy opłacony pakunek. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Nie dość, że apka to trzeba się logować mailem. Wiadomo, że promka za dane. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Mail nie jest obowiązkowy, tylko fon z tego co pamiętam. I tak mail lepszy, bo można mieć założony jakiś lipny dla tego typu usług, a telefon raczej jest jeden zarejestrowany u operatora na realne dane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi