Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Moje guilty pleasure w KFC to pocket, głównie za sprawą sosu pieprzowego, którego nigdzie indziej nie wiedzieć czemu nie dodają. 

I u nas na wsi podobnie jak otworzyli KFC to ludzie stali jak za karpiem na święta. Po dziś dzień pielgrzymki z okolicznych wiosek robią bo jako jedyny fast czynny do 1 w nocy. 

Wiadomo, jak w kazdym nieduzym miescie. U nas bylo podobnie z tym ze akurat miejsca i stolikow to tam w brud. Ale w niedziele to dalej predzej z glodu sie zesrasz niz zjesz FAST food wczesniej niz po pol godziny stania.

Ogolnie te cale twistery czy chickery z maca tez lubie z tym ze jak Pipcio wspomnial to male i droge. Tylko jak mama zabierze do macdonala to wtedy

2 godziny temu, Najtmer napisał:

hehe a skad ja mam to wiedziec? traktuje to jako jego stanowisko, skoro te slowa widnieja pod jego aliasem. tlumaczenie ze to ironia troche slabe jak "just a prank bro" ;)

Ta pasta to już ma siwą brodę :lapka:

Oryginał: https://www.wykop.pl/wpis/13890301/i-truestory-i-troche-pasta-wkurwiaja-mnie-juz-tacy/

• Plusik 1

Ku,rwa powiem wam, ze gdyby te paste wkleil Rozi to by sie domyslil, ale bylo tam tyle wysublimowanych nazw, ze spokojnie co takiego moglby poczynic Rudiok.

4 godziny temu, krupek napisał:

Psst, ale Rudiok wrzucił pastę. Co prawda chujową i zalatującą polaczkowym buractwem, ale jednak trochę dystansu się przydaje xd

Troche jednak prawdy w niej jest. Vegezarcie i jego milosnicy to nierzadko oryginalne osobliwosci.

Nowa strona wiec słowo o drwalu. Wjechal podwojny i frytki spiralne ze smietanką. Zadowolon, ale dobrze, ze to jest raz na rok, bo by się znudzilo szybko.

Za to jakie kolejki xD Auta staly juz na ulicy, a w srodku nie bylo gdzie usiąść.

Tak naprawde to prosta kanapka fhui. Mieso suche makdolanowe, lecz grubsze. Troche salaty, sosu majonezowego, trochę prazonej cebulki, boczek. Dobry serek w panierze daje esencję, ale wspolnie z bułką zalepia podniebienie tak, ze mozna sie udusić bez napoju xd

W międzyczasie człowiek zatęsknił za fast foodem z maca - niby tyle burgerowni się pojawiło, ale… tu idziesz do lokalu klimatyzowanego, z kiblem, płacisz te bodajże 17 zł i masz całkiem niezła kanapkę. Burgerownie w przyczepach (tam srają i myją ręce w zlewie gdzie myją warzywa?) cena min 25 zł, czekania pół godziny i jesz w aucie albo na stojąco… uciapiesz się i paluchy wycierasz np o drzewo :/

8 minut temu, grzybiarz napisał:

W międzyczasie człowiek zatęsknił za fast foodem z maca - niby tyle burgerowni się pojawiło, ale… tu idziesz do lokalu klimatyzowanego, z kiblem, płacisz te bodajże 17 zł i masz całkiem niezła kanapkę. Burgerownie w przyczepach (tam srają i myją ręce w zlewie gdzie myją warzywa?) cena min 25 zł, czekania pół godziny i jesz w aucie albo na stojąco… uciapiesz się i paluchy wycierasz np o drzewo :/

Ja nigdy w samym Mcsraczu nie jem bo za zimne dają.

Przynoszę do domu, mikrofala i jeszcze polewam swoimi turbo ostrymi sosami.

• WTF 1