Metoda 1 325 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Moja ostatnia przygoda z kanapką drwala była taka, że dostałem rzadzioszki, ale kanapka była spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Nie kłam po maku nie można się posrać xd Raczej w drugą stronę dupe potrafi zapchać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 można Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Rzadzioszka to po KFC. Ale i tak uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Metoda napisał: Moja ostatnia przygoda z kanapką drwala była taka, że dostałem rzadzioszki, ale kanapka była spoko. Może ci kucharz dodał coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Nigdy nie mialem sr.ania po macu ale po kfc bole brzucha i zabojcze pierdy owszem. W piatek chce sprobowac tego drwala ale nie wiem czy to najszczesliwszy dzien tygodnia na taka akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Musisz już dzisiaj ustawić się w kolejce pod makiem, jak japońce przed premierą ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Tak myslalem. A do kiedy promocja? To pojde tydzien wczesniej bo czuje, ze ostatniego dnia tez bedzie armageddon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Będą rzeźbić drwala pewno do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Chyba do konca stycznia bylo w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Drwala zawsze jem w Zakopcu przy okazji wizyty na sylwka u Pana Pawła, w tym roku nie będzie inaczej. Już nie mogę się doczekać i buły i Pawełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Mało jem fastfoooodów, ale u Pana Masorza to też bym drwala oyebał na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 ale wjedzie zaraz drwal Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Cos mi mignelo ze do 17.12 jakies obostrzenia sa czy cos. Dotyczy to knajp, cos sie zmienilo, czy nadal te same wytyczne od pol roku ktorych i tak nikt nie przestrzega? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jesli mniej osob moze ustawiac sie w lokalu z powodu obostrzeń to wydłużą sie kolejki do makdrajwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 po lekturze kilku ostatnich stron zamowilem sobie z maka Big Rosti, czyli taki niemiecki drwal tylko z plackiem ziemniaczanym. Cos mi w glowie swita ze kupe lat temu jak dopiero wymyslili tego drwala to byly 2 burgery rownolegle i jeden mial wlasnie tego placka. Takie dziwne polaczenie ale widzialem jak w necie kiedys ktos narzeka ze w Niemczech jest potezny big rosti z kartoflami a w Polsce jak w lesie i tylko te drwale ze serem moze sie zasugerowalem za mocno niektorymi postami bo tez suche jak wior, szczerze mowiac jakby mi ktos nie powiedzial ze to placek ziemniaczany to bym sie nie domyslil bo taki nijaki on byl. Ogolnie to nie urywa dupy, wolalbym bigmaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 @Il Brutto Ochydne to bylo i juz wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Chrupserki to na bank były topione łoscypki Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 no kanapka identyczna jak rosti, placek tylko cienszy niz moznaby wnioskowac po tym zdjeciu https://www.mcdonalds.com/de/de-de/product/big-rsti-6486.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Przecie już my pisali, że było w Polszy, ale się nie przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Bylem, zjadlem, zapomnalem. Fenomen tej kanapki w kontekscie socjologicznym to sprawa dla jakichs badaczy bo na pewno nie dla kucharzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Wczoraj oszamałem tego z żurawiną i rzeczywiście siadł na miękko. Z tym, że wybija się nie na tle konkurencji całościowo, a kanapek z Maka co sprawia, że zastanawiam się co za ścierwo podają oni na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Rudiok napisał: Przecie już my pisali, że było w Polszy, ale się nie przyjęło. Ja bym widział kanapkę ślunzaka z kluskami śląskimi. Do tego panierowane węgielki z sosem wodzionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Agułem to mi sie przylomnial pewien wniosek z tygodniowym opoznieniem. Pamietam ze jak jadlem rok temu to sie najadlem tym drwalem. A tydzien temu zjadlem, potem zwariowane fryteczki i moglbym jeszcze. A moze rok temu wzialem podwojnego? Jest jakis podwojny? Duzo drozszy? Bo jutro czituje i juz mam kosmate mysli Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Każdy drwal może być podwójny, jeżeli jesteś dostatecznie odważny kupisz 2 sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi