kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Nie no badzmy powazni, kto ma tyle pieniedzy zeby tak robic Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zawsze sobie można dokupić dżalapejno z 2 for U i zrobić drwala z podwójnym wkładem Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 płacisz 3 ziko i masz dodatkowe mięsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jak bralem drwala z żurawina to nie mogłem go spersonalizowac o dodatkowe mieso na tym automacie do samoobslugi. Tylko gotowce: klasik, żuraw, ostry, podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wczoraj oszamałem tego z żurawiną i rzeczywiście siadł na miękko. Z tym, że wybija się nie na tle konkurencji całościowo, a kanapek z Maka co sprawia, że zastanawiam się co za ścierwo podają oni na codzień. Tez tego dzis jadlem i niczym sie on nie wybija. Nie czulem ze jem jakiegos nowego burgera o niepowtarzalnym smaku. Nie byl tak wyrazisty jak bigmac, royal czy wiesmak. Przy tych wiesz co je rozni, jak smakuja, przy drwalu no to taka bula z maca + mieso z maca i tyle bo ten ser niczym nie smakowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 "Wyrazisty jak bigmac" Czisburgerowa bulka (no dobra, z sezamem) z dodatkową bułką w srodku, sałatą i dwoma kotletami 5mm grubości marki Drobimex. Raz wzialem biga z kuponu i to bylo obrzydliwe, gorsze od buły z budki na dworcu. Drwal za to ma ten boczus, grubsze mięso, cebulke prażona, ser panierowany, posypkę na bułce itp. Wszystko jeden makowy szajs no ale ten się wyróżnia imho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Najwięcej to właśnie ten ser robi, bo wyraźnie zmienia konsystencję całej buły. Też uważam jaranko drwalem jako swojego rodzaju fenomen socjologiczny, ale siadł mi jednak bardziej niż linia Maestro. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 na mnie ostatnio to zrobił wrażenie angus z burger kinga. Tylko to również jest kanapka sezonowa i nie wiem kiedy się znów pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 4 godziny temu, Ma_niek napisał: @Il Brutto Ochydne to bylo i juz wycofali Chrupserki były GOTY, ale kurwa drogie jak jakieś normalne jedzenie w restauracji. Chyba ponad dyche stały za jakieś 4 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Mejm A wziąłeś chociaż drwala dżalapino czy zwykłego suchola? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 29 minutes ago, oFi said: na mnie ostatnio to zrobił wrażenie angus z burger kinga. Tylko to również jest kanapka sezonowa i nie wiem kiedy się znów pojawi. to jest to samo co steakhouse praktycznie, u mnie steakhouse jest caly rok a jeszcze mi sie jedna kanapka z maca przypomniala o ktorej slyszalem ze ktos narzekal ze w polskim nie ma. Mcrib ale jest chujowa i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Mcrib to się chyba w 90% składa z sosu barbecue, upierdoliłem się tym małym gównem po same łokcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Godzinę temu, _Red_ napisał: "Wyrazisty jak bigmac" Czisburgerowa bulka (no dobra, z sezamem) z dodatkową bułką w srodku, sałatą i dwoma kotletami 5mm grubości marki Drobimex. Raz wzialem biga z kuponu i to bylo obrzydliwe, gorsze od buły z budki na dworcu. Drwal za to ma ten boczus, grubsze mięso, cebulke prażona, ser panierowany, posypkę na bułce itp. Wszystko jeden makowy szajs no ale ten się wyróżnia imho. No moglem napisac "charakterystyczny" zeby sie komus nie skojarzylo ze smakami z atelier Amaro Big ma wyrozniajacy go sos majonezowy, ze z zawiazanymi oczami od razu rozpoznasz. Tak samo rozpoznasz royala czy czizburgera. A drwal nie ma nic bo zurwiny nie czuc, ser to jakis bezsmakowy klajster a "posypka" (xD) na bulce jest chyba rysowana bo tez sie nie wybija. No typowa bula bez charakteru, gdyby to bylo w ofercie caly rok pewnie tez jadlbym raz na 3 lata. No nie bylo duszy w tym burgerze. 46 minut temu, Pupcio napisał: Mejm A wziąłeś chociaż drwala dżalapino czy zwykłego suchola? Wzialem z zurawiona bo mowili, ze pomaga w zuciu xD Na dzalapenio jestem za slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Ale on nie jest ostry, taka idealna lekka ostrość która pomaga przełknąć tego zamulacza xD I tak giga średniak więc spróbuj za rok dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Za 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jak dla was głównym wyznacznikiem fajności burgera jest jego współczynnik mokrości, to powinniście się zakochać w tureckich wet burgerach Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Kiedys big mac był dobry (na standardy maka), ale zjebali go jakies 2 lata temu nowym sosem i teraz jest niejadalny. Edit: teraz widze, ze chyba w 2020 te zmiany zrobili Edytowane 3 Grudnia 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Z tym mi się wetburger skojarzył trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Nie no rozplywajacy serek plus chyba najbardziej aromatyczny i najpiekniejszy zapach kuchni czyli smazony boczek to rdzen drwala. Jeszcze mogliby jakies pieczareczki dorzucic. Dobra to dzis wezme tego z podwojnym mieskiem co mowi inch. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Byłem na dworcu, mialem ochotę na Maca, nie było kolejki, wziąłem Drwala na ostro, był smaczny, nie zatkało mnie ani nie było rzadziochy. Koniec tej wspaniałej historii. Też szału pizdy na tego burgera nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jestes pewien, ze gdy siedziałeś przy stoliku nagle nie wciągnęło cie do magicznej lodowej krainy pelnej smiejacych sie ludzi na łyżwach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ja bym nawet nie zwrócił uwagi, bo takie rzeczy dzieją się u mnie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Będę pamiętał kolejny raz siedząc przy okienku w Zusie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jednak mialem racje. Rok temu musialem wziac podwojnego nie zwyklego. Zwykly jest dla dziewczyn Wlasnie pieknie wszedl podwojny drwalik no i tutaj to juz moge z glodnym podyskutowac Kurła restrykcje wprowadzili i stalem jak pizda przed drzwiami bo na klucz pani boss otwierala i zamykala xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ale pan makdolan świętej pamięci musi być z Was dumny w niebiosach amen! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi