Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Czyli po prostu nie będą przybywały nowe restauracje, nie ma biedy. Jakby zniknęli całkiem to trochę żal.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Kurdee utrata Bk to byłoby smutne. Dla mnie  powyżej MC Donalda i kfc i na równi z North fishem

Opublikowano

BurgerKing z fastfoodów czołówka, ale nie zmienia faktu, że za drogi i bez reklamy aby przyciągać nowych klientów. O ile kanapki robią dobre to są zawieszeni gdzieś ponad "tanie, szmaczne żarcie" a znacznie poniżej dedykowanych burgerowni z którymi konkurują cenowo. No cóż, wpadnę do nich za jakiś czas w odwiedki.

Opublikowano

Zgadzam się, Burger King najlepszy z popularnych fast foodów. Szkoda tylko, ż często bardzo długo się czeka na zamówienie. Co do ten to jeszcze jak są kupony to jest spoko, ale teraz się wycwanili i kupony są tylko po zalogowaniu w apce. Wcześniej były tez od razu w kioskach, ale je usunęli. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio podjechalem do maka i okazało się, że mogę kupić wersję drwala wyłącznie z żurawiną, wszystkie inne z jakąś z(pipi)ana aplikacją, wtf

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

28207_1.thumb.jpg.eae8370ce5cb46554748c0ccf2842857.jpg

14,99 PLN za ten marketingowy twór powstały pewno na spotkaniu teamu, gdzie Grażynka podała, że zostało im 2 tony sosu truskawkowego i orzechowego. 

NO ALE! 

Nie jest to nawet złe w smaku. Jakby zamiast truskawki była żurawinka to już w ogóle cymesik.

Opublikowano
47 minut temu, Rudiok napisał:

14,99 PLN za ten marketingowy twór powstały pewno na spotkaniu teamu, gdzie Grażynka podała, że zostało im 2 tony sosu truskawkowego i orzechowego. 

NO ALE! 

Nie jest to nawet złe w smaku. Jakby zamiast truskawki była żurawinka to już w ogóle cymesik.

Własnie za mna chodzi ten burger od paru dni, moze dzis przetestuje. Lubie takie połączenia.

Opublikowano

to juz lepiej by dali chicken and waffles z syropem klonowym jak chcieli cos oryginalnego, chyba w polskim kfc jeszcze nie bylo

Opublikowano
38 minut temu, Shen napisał:

Własnie za mna chodzi ten burger od paru dni, moze dzis przetestuje. Lubie takie połączenia.

Mięso z grandera więc przynajmniej nie smakuje jak podeszwa. 

@Paolo de Vesir taki trochę mniejszy grander. Na raz będzie. 

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano
1 godzinę temu, Rudiok napisał:

NO ALE! 

Zdziwìlem sie jaki duzy, w maku to by wołali na bank +20zł.

Dowaliłem jeszcze bekon, połaczenie ogólnie w moim guście, ale truskawka praktycznie niewyczuwalna, masło orzechowe zdominowało kanapke.

Opublikowano

No jestem w szoku

coś innego niż wykwintny kaczupones? Gdzie to na podniebienie Polaka?

Opublikowano

Nie wiem czy to kontra McD, ale wjechał do oferty Big Mac BLT z bekonem i pomidorem, dostępny tylko w apce. Za 19 PLN :potter:

349828-big-mac-na-www-1090x664px-3-big-mac-blt.png

Opublikowano

Zwazywszy ze bikmak z frytkami w kuponach bywa po 10 zł, to 19 zł za dodatek pomidora i boczku = :kekw:

Opublikowano

No ale to    O F E R T A   L I M I T O W A N A   ! ! !

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Nie wiem czy to kontra McD, ale wjechał do oferty Big Mac BLT z bekonem i pomidorem, dostępny tylko w apce. Za 19 PLN :potter:

349828-big-mac-na-www-1090x664px-3-big-mac-blt.png

Jak tylko w apce? jadlem go z ponad tydzien temu i zamowilem normalnie bez.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Jak tylko w apce? jadlem go z ponad tydzien temu i zamowilem normalnie bez.

No to zdradź sekret podróży w czasie jak ta wersja jest od dziś :potter:

Opublikowano

@Shen a jesteś pewien, że tam był pomidor? Bo wcześniej jako nowość była wersja z bekonem, ale bez pomidora. Jadłem ze 2-3 tyg temu

Opublikowano
2 godziny temu, _Red_ napisał:

Zwazywszy ze bikmak z frytkami w kuponach bywa po 10 zł, to 19 zł za dodatek pomidora i boczku = :kekw:

Kolega chyba jest z 2010 r. 

Opublikowano
5 minut temu, second napisał:

@Shen a jesteś pewien, że tam był pomidor? Bo wcześniej jako nowość była wersja z bekonem, ale bez pomidora. Jadłem ze 2-3 tyg temu

Big mac z bekonem, to teraz big mac z bekonem i pomidorem? Ktos ma niezla fantazje w tym maku.

Opublikowano

No, aż nie mogę się doczekać co jeszcze wymyślą :drwal:

Opublikowano
28 minut temu, Metoda napisał:

Kolega chyba jest z 2010 r. 

W sensie cen? No przecież w tym roku chyba co tydzień dostawałem te ich OkazYeah w appce mobilnej: royal z frytkami 13 zł, bigmak z frytkami 10 zł itp.

Opublikowano
57 minut temu, _Red_ napisał:

W sensie cen? No przecież w tym roku chyba co tydzień dostawałem te ich OkazYeah w appce mobilnej: royal z frytkami 13 zł, bigmak z frytkami 10 zł itp.

To se ne vrati. 

598990429_Screenshot_20220629-182219_McDonalds.jpg.d6c4e32dec7d3d029536a77ccad62587.jpg