Czoperrr 5 015 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 15 minutes ago, standby said: Właściciel wegeneracji to faktycznie wariat, ja tam byłem tylko raz i już więcej nie pójde bardzo rozczarowany byłem jakością i ilością jedzenia. Inna bajke zamkneli, tak samo jak krowe (przeciętne były te hamburgery, myśle że Covid ich dobił) w Fabule się pierdola z jakimiś zestawami obiadowymi oprócz burgerów więc też nie daje im za dużo czasu. Hamburg jest najlepszy i ichniejsze burgery są dla mnie w ogóle w czołówce w kraju, żaden opisywany barnburger czy inne burgerownie z Poznania, gdzie studiowałem, nie mają do niego podjazdu. Także gorąco polecam. Jesteś pewny co do Innej Bajki? Jeszcze niedawno otworzyli drugi lokal w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dawno nie jadlem w Moa, ktos sie orienuje jak dzisiaj ich jakosc wyglada? Bo jak sie we wro otwierali (a duzo wczesniej w krakowie) to byli top. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ceny wystrzeliły w kosmos i w sumie dawno nie byłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Te 7 lat temu gdzies to zwyklak kosztowal 16zl a byl ze 2x wiekszy od dowolnego macdonadldsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dziś chyba zwykły 26 zł, a ten z plastrem buraka 34 zł. Wkurwia mnie juz to gastro i ta ich inflacja. O ile jeszcze mogę zrozumiec lokale przy rynku, to nawet w osranych foodtruckach ciężko o coś poniżej 30 zł. Niedawno zahaczyłem na kebsa w wiosce 1000 mieszkańców jadąc do Poznania (także nie żaden kurort). 24 zł mała pita, no ceny lepsze niż w centrum Krakowa xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Kebs zestaw w budzie kolo marketu 26zl. A kiedys jak 18 w knajpie kosztowal to bylo duzo. No to nie wiem ile w takiej Petrze teraz, nawet nie wchodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 jak bylem studentem to chyba z 3.50 kosztowal maly kebab w budach niedaleko wydzialu jak dobrze pamietam. Niezle rozjebany rynek jedzeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Chyba ojro Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Też kojarzę, że przy akademikach kebsik z 10 lat temu był po ok 6 zł. Żarcie poszło w górę o kilkaset procent, a ludzie narzekają że gry drogie. A niedawno odpaliłem z szafy magazyn Secret Service z 1997 roku (pensja wynosiła pewnie kilka stówek wtedy?) i w reklamie sklepu z grami większość produkcji na PSX była po 219 zł a jakiś mortal Kombat sub zero na N64 za jedyne 399 zl A dziś ludzie wolą czekać aż stanieją do stówki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 9 godzin temu, Mejm napisał: Dawno nie jadlem w Moa, ktos sie orienuje jak dzisiaj ich jakosc wyglada? Bo jak sie we wro otwierali (a duzo wczesniej w krakowie) to byli top. Trzymają jakość Fakt, ceny poszły do góry, no ale smakują mi ich buksy, taki guilty pleasure i powrót do starych dobrych czasów jak nie było jeszcze takiego boomu na burgerownie a było Moa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 13 godzin temu, Mejm napisał: No to nie wiem ile w takiej Petrze teraz, nawet nie wchodze. Duży gyros 30 a mały 22 z tego co pamiętam. Najgorszy nie jest wzrost cen tylko pogorszenie jakości mięsa. Nie ten sam smak, mięso z ud kuraka wchodzi pomiędzy zęby... Z rzeczy niezmiennych został sos majonezowy, który wciąż jest pysznny no i ryż w curry bardzo ok. Generalnie - nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 U mnie w ulubionym barze w mieścinie pod Opolem jeszcze w Liceum (kilkanaście lat temu) chodziliśmy na dojebaną knyszę z fetą i gyrosem za 6zł i do tego piwko lane 3zł. 9 zł żeby się napić i najeść. Teraz knysze zaczynają się tam od 14zł (bez mięsa) a piwko od 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Najeść się i napić za 2 dychy dziś to też jeszcze nie tragedia, o ile smakowo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 No tak, w porównaniu do innych miejsc to wciąż tanio, ale procentowo pokazuje jak ceny wzrosły Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 On 8/23/2022 at 2:09 PM, Rozi said: Spróbuj Five Guys, jest w Holandii też. Jadłem w UK, był sztos. Ostatnio testowałem i się zawiodłem. Hamburger się cały rozpadał, frytki suche i przypalone, w ogóle mi nie podeszło, a drogo. Może kiedyś dam im jeszcze szansę, może w innej lokacji, bo jednak od pracownika sporo zależy. Z egzotycznych sieci smakowało mi w Wendy’s. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 To ja jeszcze polece jakby ktos mial okazje, to wziac sobie pare tych mini burgerow w white castle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 21 godzin temu, Rozi napisał: Dawaj byku do katowickiego Burgiego, tam są najlepsze burgsy w Polsce. A teraz otworzyli nowy lokal, z mięsem barbecue Ych moge się wyzywać z Rozaliuszem ale jak wrzuci zdjęcia gdzie się stołuje i JAKIE TAM JEST ŻARCIE to nie ma chuja na Mariole i - JADŁBYM. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 A jak jesteśmy przy burgerach te wielkie burgery z Burger kinga, ktos próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Które to są wielkie? Dla mnie wszystkie burgery z BK z podwójnym mięsem to overkill i ciężko się to je. Standardowy Whopper za to IMO przybija wszystko z Maka, plus jest akurat żeby się najeść bez przejadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 12 godzin temu, Mustang napisał: Ostatnio testowałem i się zawiodłem. Hamburger się cały rozpadał, frytki suche i przypalone, w ogóle mi nie podeszło, a drogo. Może kiedyś dam im jeszcze szansę, może w innej lokacji, bo jednak od pracownika sporo zależy. Z egzotycznych sieci smakowało mi w Wendy’s. Polecam tam zdecydowanie różne wariacje hot dogów, koniecznie zapiekane z serem Fryty też z serem i papryczkami… ps ja jadłem to kilka (4) razy, ale tylko w UK na hali o2. Taka tradycja, żeby zjeść tam zawsze po meczach NBA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Pisaliscie o tym 5 guys i yt mi podpowiedzial filmik z nimi xD Zreszta nie pierwszy raz mi sie to juz zdarza. Je.bany chrome. Ale ten kanal i tak ostatnio troche ogladalem i polecam, bo typ po prostu kreci jak sie robi zarcie, bez gadania, jakichs wstepow, przerywnikow, "smiesznych" wstawek, muzyki itd. Czysta akcja i na koncu tylko cos tam pomlaszcze. Swoja droga ja sie nie dziwie ze amerykance to sa takie ulance jak tam wszystko glownie smazone i ociekajace tluszczem. A idei szejka do burgera nie zrozumiem nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Mejm napisał: A idei szejka do burgera nie zrozumiem nigdy No jak to, żeby lepsza sraka była. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 To można mieć srakę po takim sztucznym żarciu? Kiedyś zawsze wlatywał zestaw, potem szejk, albo lody i nawet nie drgnęło w kichach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Nie bardzo wiem co jest sztucznego w tych burgerach z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Chodzi chyba o burgery z Maka. "Sztuczne jedzenie w fast foodach" też swoją drogą zabawne i nigdy bawić nie przestanie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi