Opublikowano 8 czerwca 201311 l Najlepsze kebaby jadłem w Niemczech. W Turcji ani Grecji nie byłem Jeden (pipi) tam tyle Turków więc pewnie czułeś się jak w Turcji.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l najlepszy kebab na swiecie jest w toruniu u turka, kolo pawilonu przy umk. nie. jadlem jakies 2 miesiace temu i myslalem ,ze sie zwymiotuje - ZA OSTRY!!!
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Jak można zjeść 2 Grandery i mieć jeszcze mało? :o Ważysz 400kg? Ważę 60kg i 2 grandery to minimum do którego jeszcze muszę dobrać jakieś2 kanapki lub twistery ;/
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Może w różny sposób odczuwacie lub definiujecie sytość. Dla mnie 1 zestaw z normalnymi dodatkami albo jeden mini zestaw + jakiś hamburger czy mini twister, to porcja wystarczająca żeby się najeść. Nie na maksa, że nic już więcej nie wcisnę, tylko że nie będę głodny przez kilka godzin.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Zazdroszczę przemiany materii, serio. Ja po takim zestawie z granderem, nie dość ze jestem syty na najbliższe kilka godzin to jeszcze tyje od razu 10kg, więc już na starcie się odechciewa jeść
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Z drugiej strony 60kg u faceta to kalectwo prawie takie samo jak wzrost poniżej 1,8m
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Z drugiej strony 60kg u faceta to kalectwo prawie takie samo jak wzrost poniżej 1,8m 1. Tak 2. Nie
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Dobra, to był ostry trolling w wykonaniu asfalta. Edytowane 8 czerwca 201311 l przez Wampis
Opublikowano 9 czerwca 201311 l hmm? W którym momencie? Co tam napisałeś przed edytką ? rozi się nie śmiej, bo waga pow 60 przy 20% tkanki tłuszczowej to także kalectwo. Edytowane 9 czerwca 201311 l przez asfalt
Opublikowano 9 czerwca 201311 l hmm? W którym momencie? Co tam napisałeś przed edytką ? No jak piszesz, że ważysz 60 kg, a potem że 60 kg to kalectwo, to się gubię.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Waże trochę ponad 60kg, jednak to kalectwo. Sęk w tym, że ja nie przytyje przed 25 rokiem. Ja cokolwiek przytyje, to schudnę to w następny tydzień. Żaden dietetyk, kafarnia nie pomaga, bo jeśli nawet uda mi się przytyć to nigdy na stałe.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Masz jakiegoś długiego kumpla w organizmie, który lubi zjeść coś z Tobą.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Jadłem ostatnio Whoper Junior w BK. 5zł zapłaciłem, bułeczkę wielkości cheeseburgera z McDonald's. Co prawda smaczną, ale jednak małą. Nie pojadłem sobie ani trochę, tylko zgłodniałem jeszcze
Opublikowano 11 czerwca 201311 l itwist z KFC bardzo spoko. Z serem jak to z serem, z papryką ciekawszy, bo z delikatnie pikantnym sosem i pomarańczowym plackiem.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Kolor lekko pomarańczowy. Za to jest iTwist ananasowy, ale nie jadłem. Natomiast Qurrito mimo wszystko spróbowałem i to mi wystarczy. Niby ok, ale choć forma interesująca, to w smaku nic szczególnego, a najeść się nim też słabo. No i ani warzyw, ani sosu bez dopłaty. Edytowane 11 czerwca 201311 l przez Wampis