Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszy kebab na swiecie jest w Zawierciu u turka.

Naprawione.

Opublikowano

Jak można zjeść 2 Grandery i mieć jeszcze mało? :o Ważysz 400kg?

Ważę 60kg i 2 grandery to minimum do którego jeszcze muszę dobrać jakieś2 kanapki lub twistery ;/

Opublikowano

Może w różny sposób odczuwacie lub definiujecie sytość. Dla mnie 1 zestaw z normalnymi dodatkami albo jeden mini zestaw + jakiś hamburger czy mini twister, to porcja wystarczająca żeby się najeść. Nie na maksa, że nic już więcej nie wcisnę, tylko że nie będę głodny przez kilka godzin.

Opublikowano

Zazdroszczę przemiany materii, serio. Ja po takim zestawie z granderem, nie dość ze jestem syty na najbliższe kilka godzin to jeszcze tyje od razu 10kg, więc już na starcie się odechciewa jeść ;)

Opublikowano

Z drugiej strony 60kg u faceta to kalectwo prawie takie samo jak wzrost poniżej 1,8m

1. Tak

2. Nie

Opublikowano (edytowane)

hmm? W którym momencie? Co tam napisałeś przed edytką ?

rozi się nie śmiej, bo waga pow 60 przy 20% tkanki tłuszczowej to także kalectwo.

Edytowane przez asfalt
Opublikowano

Waże trochę ponad 60kg, jednak to kalectwo. Sęk w tym, że ja nie przytyje przed 25 rokiem. Ja cokolwiek przytyje, to schudnę to w następny tydzień. Żaden dietetyk, kafarnia nie pomaga, bo jeśli nawet uda mi się przytyć to nigdy na stałe.

Opublikowano

Jadłem ostatnio Whoper Junior w BK. 5zł zapłaciłem, bułeczkę wielkości cheeseburgera z McDonald's. Co prawda smaczną, ale jednak małą. Nie pojadłem sobie ani trochę, tylko zgłodniałem jeszcze :/

Opublikowano (edytowane)

Kolor lekko pomarańczowy. Za to jest iTwist ananasowy, ale nie jadłem.

Natomiast Qurrito mimo wszystko spróbowałem i to mi wystarczy. Niby ok, ale choć forma interesująca, to w smaku nic szczególnego, a najeść się nim też słabo. No i ani warzyw, ani sosu bez dopłaty.

Edytowane przez Wampis