Mustang 1 741 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 tu raczej nie rozchodzi o o to co dostajesz w KFC, tylko o ogólną rozbierzność tego co dostajemy na fotkach i tego co mamu w realu, ale ja już dawno przestałem sie temu dziwić W europejskim Burger Kingu Whopper mimo wszystko wygląda IMO przyzwoicie. Kanapki w KFC też całkiem przypominają wersję z oficjalnych zdjęć, a Subway już w ogóle prezentuje się apetycznie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 dziś i jutro w maku big mac 5zł burger king odpowiedział i za 5 zł są 2 whooper junior Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 (edytowane) Wczoraj zjadłem wielkiego hamburgera. A gdzieś o trzeciej w nocy zjadłem jeszcze kebaba. Boję się teraz iść do kibla. Widziałem kiedyś dokument o kebabach, to ludzie którzy je robią, uwielbiają pijanych i ujaranych klientów, którym wszystko smakuje, mimo że wciskają starocia by się pozbyć. Edytowane 1 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 (edytowane) a ja przed chwilą zjadłem 2 fajne domowe hamburgery, smaka narobił mi koleś z jutuba którego dziś oglądałem mimo że te co zrobiłem nawet w połowie pewnie nie były tak dobre jak jego ale i tak sie spoko najadłem polecam pooglądać bo fajnie gotuje, i ma dużo pozytywnej energii (mimo że raczej ciężko było by u nas w domowych warunkach zrobić dokładnie to samo co on bo używa różnych dziwnych składników itp, ale może jak ktoś bedzie chciał zaszaleć to popróbuje) oczywiście obok filmiku znajdziecie też wiele innych jego przepisów na różne nietypowe hamburgery edit możecie też wyszukać więcej jego przepisów wpisując "burger lab" edit 2 zobaczcie jeszcze tego, istny orgazm już sama taka papryczka nadziewana serem w panierce to jest niebo w gębie, raz tylko takie jadłem ale kurde pamiętam do dziś Edytowane 1 września 2013 przez Yano 3 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Bylem wczoraj w maku pierwszy raz od chyba 3msc i wzialem sobie big maca. Specjalnie po otwarciu pomyslalem o tym poscie Yano gdzie wrzucil porownanie grafika vs real i szczerze powiem ze nie bylo wielkiej roznicy. Chcialem nawet zrobic fote ale to bamberstwo ogolnie bo sporo wiary bylo. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 I chvj, i tak smakuje jak kawał kapcia usmażonego na oleju spuszczonego z Żuka. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Łooo Yano, dobrze, że wrzuciłeś tu te filmiki. Istne arcydzieła te burgery ;ooo Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Bylem wczoraj w maku pierwszy raz od chyba 3msc i wzialem sobie big maca. Specjalnie po otwarciu pomyslalem o tym poscie Yano gdzie wrzucil porownanie grafika vs real i szczerze powiem ze nie bylo wielkiej roznicy. Chcialem nawet zrobic fote ale to bamberstwo ogolnie bo sporo wiary bylo. Też wczoraj mialem ochotę na maka od baaardzo dawna. I jak zobaczyłem te kolejki to podziękowałem. Ludzie wczoraj oszaleli albo były jakieś mega promocje. Do knajpy nie dało się wejść. Pojechałem na tortillę. Schabek gdzie byłeś? Rolna? W sumie mój wpis nic nie wnosi ale chciałem się z wami tym podzielić. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 (edytowane) Byłem dziś w BK pierwszy raz od roku. Burgery bardzo dobre i lepsze niż w MC (chociaż nie wiem czy to nie wynika bardziej z faktu uczęszczania do MC częściej), ale koorwa jakie drogie. Teraz ma Whoopera juniora jest promocja 5zł, ale reszta kanapek? nic za mniej niż 7.95 nie kupisz. W sumie Big King to naprawdę jest krul. Edytowane 2 września 2013 przez MaZZeo Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 A w Maku jest tanio ? Za cenę zestawu można zjeść porządny, niezły obiad. I wiem, że powiecie, że w Maku je się na szybko, ale to do mnie nie przemawia. Ostatnimi czasy jak bywałem w Maku (głównie na shake'a z kawą - mistrzowski) to stałem w kolejce 15-20 minut. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 No (pipi)a shake z kawa :-( to sezonowo weszlo nie? Masakrator. Mnie zawsze po maku zoladek boli, ale raz na kwartal lubie bigmaka, no smakuje mi. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 filmiki od yano sa piekne, ale zglodnialem. obowiazkowo w weekend burgery z grilla. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 kurde balans... nie wiedziałem że tyle tu gejów, napewno maus będzie zadowolony że tylu kolegów znalazł nie wierze że tylko gruby (Rozi) i znany metal Olszmic (nie znam gościa) chwycili te filmiki z hamburgerami, przecież to jest istna rozkosz dla wielbiciela mięsa, gość naprawdę wyśmienicie pokazuje jak zrobić za(pipi)iaszczego hamburgera, a taki mały odzew?? może dałem to w złym temacie - gdzie ludzie oczekują tylko recenzji burgera z makdonalda... może rzeczywiście to był mój błąd ale srlsly u guys - BUGER LAB to na jutubie prawdziwa mekka smaku, gość robi tak cudowne hamburgery że każdy bigmak chowa sie nawet przed startem, nawet mój ulubiony burger king XXL (ulubiony z BK) nie ma startu to ambrozji jakie pokazuje ten koleś naprawde, każdy fan za(pipi)istego mięska i hamburgerów z górnej półki musi to zobaczyć.. BURGER LAB!!!! bierzcie i jedzcie z tego wszyscy!! wiem że trudno to zrobić w domowych warunkach, ale jeśli kochasz mięso idź za tym głosem! BURGER LAB - youtube! 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Spuszczać się nad hamburgerem to też beka. Ja ostatnio kupiłem mięso wołowe, konkretnie łopatkę. Zmieliłem, dodałem musztardę, jajko, pieprz, sól i chilli i też było za(pipi)iste, choć nie jadłem z bułką, a z warzywami i ryżem 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Yano, wybacz, zapomnialem zaplusowac wczesniej ;P Dokladnie tak jak piszesz, mekka dla fanow meskiego zarcia ;P Chicken burgera wedle burger lab juz przerobilem, niestety nie ze wszystkim skladnikami ale i tak panierka do zmielona kurczaka z tego yoututuba roz(pipi)ala wszechswiat. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 kupiłem kilogram dobrej wołowiny, za(pipi)iste bułki w piekarni, dodatki i bede dzisiaj eksperymentował Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) niech moc (zmielonej krowy) bedzie z Toba! ja wlasnie jestem po chessburgerach wg przepisu goscia z "kocham gotowac" cudo jak zawsze Edytowane 7 września 2013 przez BoryzPL Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ostatnio byłem w dość znanym w moim mieście lokalu z burgerami, wszyscy chwalą więc sprobowałem. Tego skur.wysyna koszt 17zł Nie da rady tego jeść inaczej niż nożem i widelcem. Wszystko genialne, od wołowiny po ser i pełno warzyw. Piszę to po to, że po takim posiłku odechciało mi się w ogóle bywać w macdonaldach i BK. Szukajcie jakiś fajnych knajpek np. dobrze reklamowanych na fejsie. Cytuj
M4c 23 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Na moje oko to za dużo buły i dodatków w stosunku do mięsa (jak dla mnie burger to przede wszystkim smak porządnej krowy), ale nie wątpię że lepszy od wujka McDonalda Kiedyś już Lucek polecał ale w tą niedzielę wybrałem się po raz kolejny do Moa Burgera i chociaż burger był tak ostry że puściły mi się łzy z oczu (a zaprawiony w jedzeniu ostrego jestem dość porządnie, regularnie robię zakupy na www.ostrakuchnia.pl, no ale burger nazywał się Burger from Hell - i nie było w tym krzty przesady ) to i tak smakował genialnie. Jak ktoś będzie w Krk to polecam. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Nigdy nie jadłem w Burger Kingu, bo nie było po drodze. Otwarto jednak lokal w Galerii Katowickiej w samej centrum i nawet zrobili promocje. Jest wraz z ulotką na www galerii do zgarnięcia Whooper Junior za 5 PLN, lub np. Whooper zestaw za 10 PLN, za 15 PLN masz dwa zestawy Whooperowe, lub Whooper i Long Chicken za 10 PLN . I teraz pytanie, co byłoby najlepsze w takim wypadku Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Najlepszy to tam jest Big King XXL, ale jak chcesz się bawić w Burger King+ Edition to bierz te dwa zestawy whooperowe Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 big king xl albo podwojny/potrojny whooper Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Nigdy nie jadłem w Burger Kingu, bo nie było po drodze. Otwarto jednak lokal w Galerii Katowickiej w samej centrum i nawet zrobili promocje. Jest wraz z ulotką na www galerii do zgarnięcia Whooper Junior za 5 PLN, lub np. Whooper zestaw za 10 PLN, za 15 PLN masz dwa zestawy Whooperowe, lub Whooper i Long Chicken za 10 PLN . I teraz pytanie, co byłoby najlepsze w takim wypadku poczekaj aż wyjdzie w plusie 3 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Zjadlem dzisiaj Bossa z KFC. W smaku mocno ok i nawet sie najadlem. Na plus zayebisty kurczak i bulka, na minus to, ze ciezko bylo go ugryzc ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi