Opublikowano 19 listopada 201311 l Zjesz raz w takim miejscu i bedziesz wolal jeden raz isc na porzadnego burgera niz 2-3 razy na burgera z sieci
Opublikowano 19 listopada 201311 l No ty Lucek to jesteś po jednej bułce z maka (plus picie i frytki) najedzony więc wiesz. Ci otyli jak pojda w ludzi to zawsze (pipi)a wielce najedzeni, nigdy glodni, etc. A w domu kilogram frytek i 2 pizze na wieczor.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Zawsze zazdroszczę ludziom, którzy mogą wypyerdalać bez końca i jeszcze przy tym nie tyją - ja np nie dość, że po zjedzeniu połowy dużej pizzy czuję się jakbym miał się zaraz porzygać to jeszcze instant +10kg
Opublikowano 19 listopada 201311 l Zjesz raz w takim miejscu i bedziesz wolal jeden raz isc na porzadnego burgera niz 2-3 razy na burgera z sieci Jedyne burgery jakie jem to robione w domu. czy mcdonald/Burgerking/inne sieciówki jeden szajs
Opublikowano 22 listopada 201311 l Rozi, ja pisałem o Mad Micku. Byłem w Mad Micku i Moa. Jak dla mnie Moa > Mad Mick, choć nieznacznie. Mają lepsze buły, mięso na podobnym poziomie i bardziej pasuje mi, że w Moa nie muszę sam przyprawić hamburgera.
Opublikowano 23 listopada 201311 l nigdy bym tyle za burgera nie dał co oni sobie tam liczą Jest to dużo, jak się myśli w kontekście "burgera za 3zł z maka". Teraz wyobraź sobie to samo danie w restauracji tylko rozłożone na talerzu na czynniki pierwsze: 200g mięsa wołowego (krowa kosztuje sporo), pieczywo, warzywa, sos. Wyjdzie więcej niż 17 zł pewnie;) Poza tym za pizzę 40cm (która jest tylko kupą mąki) ludzie wydają 30zł bez pierdnięcia, no to lepiej już zjeść coś co jest optycznie mniejsze, ale ma więcej wartości. Nie na co dzień, ale od święta do Moa dla dobrego smaku można się wybrać.
Opublikowano 23 listopada 201311 l nigdy bym tyle za burgera nie dał co oni sobie tam liczą Jest to dużo, jak się myśli w kontekście "burgera za 3zł z maka". Teraz wyobraź sobie to samo danie w restauracji tylko rozłożone na talerzu na czynniki pierwsze: 200g mięsa wołowego (krowa kosztuje sporo), pieczywo, warzywa, sos. Wyjdzie więcej niż 17 zł pewnie;) Poza tym za pizzę 40cm (która jest tylko kupą mąki) ludzie wydają 30zł bez pierdnięcia, no to lepiej już zjeść coś co jest optycznie mniejsze, ale ma więcej wartości. Nie na co dzień, ale od święta do Moa dla dobrego smaku można się wybrać. nie jadam burgerów z maka wiem ile kosztuje wołowina. a pizze to kupuje po 2zł
Opublikowano 23 listopada 201311 l Mrożonkę z biedry, to nie świeża pizza z pieca :[ z simply! Do biedronki nie chodzę! raz na miesiac danie za 2zł można przeżyc
Opublikowano 24 listopada 201311 l Ja kupuje sobie serową i dorzucam jakąś wędlinkę z lodówki. Zayebista.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Dzisiaj zjadłem Giussepe i mimo denerwujacej reklamy, pizza z sosem czosnkowym naprawdę spoko (jak na mrożoną). Chrupiąca na zewnątrz, miękka w środku - jak czytam na pudełku i faktycznie tak jest. Dużo składników, jest nawet cebula czerwona
Opublikowano 24 listopada 201311 l Najlepsza mrozona, tyle ze za ta cene to moge zrobic sam, ale dorzucic ze 2zł i zjesc na miescie margarite.
Opublikowano 24 listopada 201311 l To jakaś nowa? Wczoraj zjadłem i była nienajgorsza, ale nie przypominam sobie takiego smaku wcześniej. Inna sprawa, że zwykle biorę zwykłe szynkowe, a tą z sosem czosnkowy wziąłem, bo tamtej nie było.
Opublikowano 24 listopada 201311 l giuseppe na sosie czosnkowym + kilka składników z lodówki najlepszą mrożoną imitacją pizzy jaką można dostać
Opublikowano 24 listopada 201311 l fajna maszynka do burgerów! co do mrożonek pizzy, jak je robicie: w mikrofali czy w piekarniku? wiadomka że w piekarniku lepsza wyjdzie, ale macie jakies pro tipy by kapeć nie wyszedł z mikrofali?
Opublikowano 24 listopada 201311 l @Guernica to może coś w ten deseń a potem od razu zawał: Edytowane 24 listopada 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 24 listopada 201311 l Lol, mięsny czołg mięsny czołg....A pizza z mikrofali to tylko wchodzi w grę podgrzanie wcześniej upieczonej. Edytowane 24 listopada 201311 l przez _Red_
Opublikowano 24 listopada 201311 l fajna maszynka do burgerów! co do mrożonek pizzy, jak je robicie: w mikrofali czy w piekarniku? wiadomka że w piekarniku lepsza wyjdzie, ale macie jakies pro tipy by kapeć nie wyszedł z mikrofali? Żeby uniknąć wysuszenia ciasta można wstawić szklankę z wodą do mikrofali.
Opublikowano 25 listopada 201311 l hamburger z ciabbaty robiony pare dni temu, jak widać wielkość mięsa nie jest dobrze dobrana do podłużności bułki ale mięso już mialem wcześniej przygotowane i nie mogłem już go poprawić żeby było podłuże, ale ogolnie i tak było bardzo dobre, tylko trzeba podsmarzyć bułke żeby była bardziej miękka i dało sie ją gryźć nie wyciskając wszystkiego ze środka ogolnie to robilem w weekend hamburgery dla znajomych i bardzo smakowały, to fajnie zostać pochwalonym, i upewnić sie że sa dobre, bo to że mi smakowały moje własne burgery to nie jest wyznacznik jakości przecież ale ogolnie to one serio wychodzą super soczyste i mają bardzo dużo ciekawych smaków połączonych w ciekawy sposób głodny sie zrobiłem...
Opublikowano 25 listopada 201311 l Burger wypas (dobrze, że się najadłem paluszków rybnych do pełna, bo inaczej by mi ślina ciekła), ale na BOGA (<inside joke>), czy Ty napisałeś chociaż raz w tym temacie poprawnie "podsmaŻyć"? Dwadzieścia-trzydzieści razy źle jeszcze toleruję, ale teraz grammar nazi już się uaktywnił :[
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.