Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Mam ta magiczna karte z maka, gdzie wszystkie duze byly sa za 4 zl i to mnie w(pipi)ia bo kusi. Raz na ruski rok ide i biore bigmaka, mcchickena neggetsy i place 12 zl ;P. Potem zaluje ze to zjdlem.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 518,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Aaa, zapomniałbym- longery są gorsze od czikenburgerów z maca. Longery często są takie jakby WILGOTNE, wtedy od razu tracę apetyt to bo sobie wyobrażam jak pracownicy kfc noszą te bułki w swoich majtkach w sąsiedztwie spoconych jaj. Czikenburgery z maca mają fajne duże kotlety, tylko ten ostry sos mnie w(pipi)ia.

Opublikowano

Maca nie lubie, jakieś gumowe to jedzenie, w KFC tylko longery, a najczęściej wcinam złotą rybkę z MrHamburger.

Opublikowano

moj osobisty ranking :)

1- subway melt

2- big tasty- mcdonald

3- kubelek classic kfc

musze ograniczyc zarcie w fastfoodach bo jedna z tych 3 rzeczy wpierdalam przynajmniej 2 razy w tygodniu.

Opublikowano
Qurrito

ten kurczak zapiekany w gownie? Imo najgorsze co maja, juz fullera wolalem

Opublikowano

to tylko ja na wycieczkach szkolnych piłem proste wina?

Opublikowano

Nie, ja piłam krzywe.

Uwielbiałam na wycieczkach odwiedzać KFC itp. potem cały autobus chciał srać albo rzygać. Nice.

Opublikowano

Biedota z Sieradzów, Zduńskich Woli czy innych Starachowic w fast foodach żywi się tylko podczas wycieczek szkolnych :D

Opublikowano

qb3k, zapomniałeś zaznaczyć, że Ty jesteś z Sieradza. ;p

Mieli u Was wybudować Donaldsa i co, teraz biedronka tam stoi ; ( co za wiocha.

Opublikowano

Bo żeby McDonalds miał racje bytu, muszą tam być klienci przez większość dnia.

Opublikowano

odkryłem ze frytki z Maca są zaje.biste :]. A combo szejk waniliowy + 2x duze frytki niezle zapycha xD

Opublikowano
  • Autor

No wiadomo, żadne frytki nie umywają się do frytek z MC.

A w ogóle najlepiej smakują ze sosem słodko kwaśnym (tak , też z tym z MC).

Opublikowano

Ostatnio byłem w maku, bo wybudowali w naszej wiosce. Nie dość, że kanapki podrożały, to jeszcze jakiś (pipi)owy kotlecik.

Btw. jadł ktoś pizze z Da Grasso? Bardzo dobra, polecam.

Opublikowano

W macu mnie rozjebały bananki. Na obrazku takie duże, kupiłem toto, a tam trzy takie sisiory niemowlaka xD

Opublikowano

i bananki i łodeczki sa ujowe ;[ i w uj drogie ;/

Pieczarka - baaa, zaje.bista pizza. Z kumplami tak nam smakowała ze wzielismy 2 duze na podwojnym ciescie i z podwojnym serem i z sosem czosnkowym ale ni chu chu w 4rech sie tego zjesc nie dalo :D. Wyje.bana ;]

Opublikowano

Z da grasso polecam mafiosso, tylko trzeba poprosić żeby nie żałowali papryczek jalapeno ^^.

Opublikowano

wg mnie fryty lepsze w kfc. w mc zbytnio przesiąknięte olejem. A Grandera jak na tę cenę nie polecam-zostańcie przy longerach .. :)

Opublikowano

Gdybyś zebrał sól z kfc'owych frytek miałbyś pełną solniczkę.

Opublikowano

LOL nigdy w życiu, przynajmniej w moim przypadku. Właśnie w MC donaldsie przeginają z solą.. w moim przypadku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio zaczynam co raz więcej tego wpier.dalać. Jakieś 2-3 razy w tyg. Przerwa w pracy? Mac lub KFC. Głodny po pracy, a wiem, że od obiadu dzieli mnie jeszcze 20 km? Mac.

Właśnie Grander zadebiutował w moim żołądku. Dobry, ale za tę cenę z jakieś 2,5 raza wolę BigTasty z bekonem. Kubełka sam nie zjem, więc nawet nie podchodzę.

A w Macu rządzi BigTasty bekon. Wziąłem też ostatnio kanapkę krewetkową - dobra, nawet bardzo, ale musiałbym ze 3 takie zjeść, żeby mnie połaskotało w żołądku. Próbowałem też McTasty z kurczakiem (jakieś tam kur.wa McChicken Tasty Super Royal DeLux, czy jakoś tak), ale kanapka okazała się zwykłych rozmiarów i lepiej dołożyć złotówkę do BigTasty. Pożarłem też swego czasu Tortille i była zjadliwa, choć wolałbym, żeby to ciasto było ciepłe. No i na szybką i tanią przekąskę najlepiej nadaje się Kurczakburger. 1 - idealny na ząb, 2 mi stykają, żeby zaspokoić średni głód, a 3, to już cena BigTasty i to na niego się raczej decyduję.

I ch.uj z tym wszystkim. Zamiast tyć w amerykańskim tempie, to jeszcze tracę na wadze, choć tak na prawdę już nie ma z czego, chyba, że mi się kości kruszą, albo coś...

Opublikowano
Ostatnio zaczynam co raz więcej tego wpier.dalać. Jakieś 2-3 razy w tyg. Przerwa w pracy? Mac lub KFC. Głodny po pracy, a wiem, że od obiadu dzieli mnie jeszcze 20 km? Mac.

Właśnie Grander zadebiutował w moim żołądku. Dobry, ale za tę cenę z jakieś 2,5 raza wolę BigTasty z bekonem. Kubełka sam nie zjem, więc nawet nie podchodzę.

A w Macu rządzi BigTasty bekon. Wziąłem też ostatnio kanapkę krewetkową - dobra, nawet bardzo, ale musiałbym ze 3 takie zjeść, żeby mnie połaskotało w żołądku. Próbowałem też McTasty z kurczakiem (jakieś tam kur.wa McChicken Tasty Super Royal DeLux, czy jakoś tak), ale kanapka okazała się zwykłych rozmiarów i lepiej dołożyć złotówkę do BigTasty. Pożarłem też swego czasu Tortille i była zjadliwa, choć wolałbym, żeby to ciasto było ciepłe. No i na szybką i tanią przekąskę najlepiej nadaje się Kurczakburger. 1 - idealny na ząb, 2 mi stykają, żeby zaspokoić średni głód, a 3, to już cena BigTasty i to na niego się raczej decyduję.

I ch.uj z tym wszystkim. Zamiast tyć w amerykańskim tempie, to jeszcze tracę na wadze, choć tak na prawdę już nie ma z czego, chyba, że mi się kości kruszą, albo coś...

Może masz tasiemca? ;p

;)