Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

A jak dla mnie wręcz przeciwnie, zdecydowanie nie polecam - do Moa to startu nawet nie ma IMO :confused:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Niech ktos zrobi fote z przylozona moneta 5zl do tych slow burgerow bo wygladaja jak z white castle.

Opublikowano

No rozmiar wydaje sie sluszny, chyba ze to sa lapy karla ;P Tylko ciekawia mnie ceny

ssf59.jpg

Opublikowano

Mi się odechciało hamburgerów po tym, jak nad morzem zamówiłem, i w sałacie był jakiś mały zielony owad.

Zresztą i tak nie jem sałaty - zielsko bez smaku dla królików :D

Edytowane przez c0r

Opublikowano

owady są dobrym źródłem białka. Powinieneś jeszcze im dopłacić

Opublikowano

roszponkę bym usunął i sałątą zastąpił. co to jest ten plaster między mięsem, a pomidorem?

Opublikowano

obleśnie to wygląda

jak ja uwielbiam takie komentarze... no wygląda jak hamburger, czego sie spodziewałeś

Opublikowano

obleśnie to wygląda

jak ja uwielbiam takie komentarze... no wygląda jak hamburger, czego sie spodziewałeś

Hamburgera zrobionego jak dla ludzia nie jak dla psa

Opublikowano

daj jakąś fotke która wg ciebie jest apetyczna, jestem ciekaw

mnie podnieca większość fotek jeśli prezentują słuszną porcje mięsa i sesnwone dodatki a sam burger nie wygląda jak zgnieciony kapeć

Opublikowano

Ludzie ogladaja super obrazki wyswietlane w mcdonaldach a potem jak widza prawdziwego burgera to im sie nie podoba :/

Opublikowano

Jasne, jeszcze zapomniałeś dodać że prawdziwy burger musi być koniecznie zrobiony przez spoconego, grubego amerykanina

Opublikowano

A jak :D I koniecznie musi miec nie ogolone pachy bo wtedy sie nie liczy :sweat:

Opublikowano

obleśnie to wygląda

A tak wyglada jedna z sezonowek w MC (Steakhouse Classic)

IMG-20130325-00534.jpg

Opublikowano

wygląda jak coś co w końcu zabiję yano

Opublikowano

Fuck Kanapka w bialym pieczywie z kurczakiem , warzywami i sosoem orientalnym w subwayu= fontanna z dupy, z góry nitka na dole płachta.

Opublikowano

to mnie optymizia

Opublikowano

to zdanie nie ma sensu

pisząc "zabiję" przez "ę" napisałeś to w pierwszej osobie w domyśle "ja zabiję"

jeśli ma mnie zabić burger to "burger zabije" a nie "zabiję"

taki magister a nawet porządnie pojechać nie potrafi

normalnie bym sie nie czepiał, ale skoro to post który ma mi dorgyźć to czemu mam sie powstrzymywać?

Opublikowano

bylem w Moa, i wzialem... Moa.... wrazenia? Tak bardzo genialne i tak bardzo umieram z przejedzenia ;_; ja nie wiem jak ludzie moga jesc mamuta 

Opublikowano

Ostatnio po siłce wysoczyłem z kumplami na małą przekąske, podwójny Molly's uraczył moje podniebienie. Jakby ktoś miał wątpliwości to polecam:).

4zylxt.jpg

Zdjęcie słabe, ale widać o co chodzi:).

Opublikowano

no jakiś kawałek bekonu do dekoracji. ale też dobry : ).