Opublikowano 16 grudnia 201311 l A jak dla mnie wręcz przeciwnie, zdecydowanie nie polecam - do Moa to startu nawet nie ma IMO :confused:
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Niech ktos zrobi fote z przylozona moneta 5zl do tych slow burgerow bo wygladaja jak z white castle.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l No rozmiar wydaje sie sluszny, chyba ze to sa lapy karla ;P Tylko ciekawia mnie ceny
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Mi się odechciało hamburgerów po tym, jak nad morzem zamówiłem, i w sałacie był jakiś mały zielony owad. Zresztą i tak nie jem sałaty - zielsko bez smaku dla królików Edytowane 17 grudnia 201311 l przez c0r
Opublikowano 17 grudnia 201311 l roszponkę bym usunął i sałątą zastąpił. co to jest ten plaster między mięsem, a pomidorem?
Opublikowano 17 grudnia 201311 l obleśnie to wygląda jak ja uwielbiam takie komentarze... no wygląda jak hamburger, czego sie spodziewałeś
Opublikowano 17 grudnia 201311 l roszponkę bym usunął i sałątą zastąpił. co to jest ten plaster między mięsem, a pomidorem? jak dla mnie to:
Opublikowano 17 grudnia 201311 l obleśnie to wygląda jak ja uwielbiam takie komentarze... no wygląda jak hamburger, czego sie spodziewałeś Hamburgera zrobionego jak dla ludzia nie jak dla psa
Opublikowano 17 grudnia 201311 l daj jakąś fotke która wg ciebie jest apetyczna, jestem ciekaw mnie podnieca większość fotek jeśli prezentują słuszną porcje mięsa i sesnwone dodatki a sam burger nie wygląda jak zgnieciony kapeć
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Ludzie ogladaja super obrazki wyswietlane w mcdonaldach a potem jak widza prawdziwego burgera to im sie nie podoba
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Jasne, jeszcze zapomniałeś dodać że prawdziwy burger musi być koniecznie zrobiony przez spoconego, grubego amerykanina
Opublikowano 17 grudnia 201311 l A jak I koniecznie musi miec nie ogolone pachy bo wtedy sie nie liczy
Opublikowano 17 grudnia 201311 l obleśnie to wygląda A tak wyglada jedna z sezonowek w MC (Steakhouse Classic)
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Fuck Kanapka w bialym pieczywie z kurczakiem , warzywami i sosoem orientalnym w subwayu= fontanna z dupy, z góry nitka na dole płachta.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l wygląda jak coś co w końcu zabiję yano to zdanie nie ma sensu pisząc "zabiję" przez "ę" napisałeś to w pierwszej osobie w domyśle "ja zabiję" jeśli ma mnie zabić burger to "burger zabije" a nie "zabiję" taki magister a nawet porządnie pojechać nie potrafi normalnie bym sie nie czepiał, ale skoro to post który ma mi dorgyźć to czemu mam sie powstrzymywać?
Opublikowano 18 grudnia 201311 l bylem w Moa, i wzialem... Moa.... wrazenia? Tak bardzo genialne i tak bardzo umieram z przejedzenia ;_; ja nie wiem jak ludzie moga jesc mamuta
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ostatnio po siłce wysoczyłem z kumplami na małą przekąske, podwójny Molly's uraczył moje podniebienie. Jakby ktoś miał wątpliwości to polecam:). Zdjęcie słabe, ale widać o co chodzi:).