Opublikowano 14 stycznia 201411 l We Wro LeGyros Tortilla Cheese z sosem ostrym - twarożek na samym końcu robi robotę!
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Jak ktoś w Gdyni bedzie to calkiem niezle burgery daja w http://baranola.pl/
Opublikowano 14 stycznia 201411 l Próbował ktoś baru Frasses? W zasadzie nie wiem gdzie mają sieć, jadłem jedynie w Tarnowie. Kiedyś byłem zachwycony, że za 7,50 zł mają piętrowego burgera jak kilka bigmaców. Jednakże po degustacjach w lepszych przybytkach typu Moa, czy nawet Burger King, te przemielone kotleciki (na oko i kubki smakowe 50% mięsa) przypominają mięsopodobne wyroby z biedry czy tesco. Moa to to nie jest , ale dużo lepsza alternatywa dla McD. No i cenowo ok Jest wiecej lokali teraz , lista w zakladce 'restauracje' http://www.frasses.pl/
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Panowie jadę w tym tyg. Na 3 dni do Karpacza. W niedzielę w hotelu pobyt kończy się śniadaniem, więc obiad jeden w mieście z żonką zrobię. Ostatnio bardzo ciekawie tu o burgerach dyskutowaliście, więc mam ochotę na jakieś "obce" burgery . Znalazłem coś takiego Oak Barrel Burger, ktoś jadł tam, jak doznania ? http://wygrywamzanoreksja.pl/bez-kategorii/burgery-z-oak-barrel-karpacz/
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Pytanie z innej beczki trochę. Ktoś z Was wie może, która sieć w Polsce sprzedaje bekon w plastrach?
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Przecież w każdym większym sklepie normalnie w plastrach pakowane sprzedają.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l ale on pytał o BEKON, a nie jakiś tam cebulacki boczek. do prawdziwych amerykańskich burgerów bbq trzeba mieć bekon.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l A bekon to przypadkiem nie jest mocno wysmażony do postaci chrupiącej boczek ?
Opublikowano 26 stycznia 201411 l A bekon to przypadkiem nie jest mocno wysmażony do postaci chrupiącej boczek ? No jest, Figlarz ironizował a Radovan potrzebuje taki w postaci pakowanej bo pewnie samemu mu się nie chce robić.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l boczek i bekon to dwie rózne sprawy, bekon jest z mniejszą ilością tłuszczu z innej rasy świniak w polsce jest boczek z zwykłych prosiaków, w stanach mają inne świnie i mają bekon, świnia świni nierówna
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Do burgerów by siadł taki mniej tłusty niż nasz boczek - bekon. No ale raczej ciężko z tym u nas, więc pewnie skorzystam z boczku krojonego
Opublikowano 29 stycznia 201411 l Dla tych co robią burgerki w domu kilka niecodziennych ale ważnych porad: http://aht.seriouseats.com/archives/2010/03/the-burger-labs-top-ten-tips-for-better-burgers.html
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Wczoraj spróbowałem: - Kurczak Chilli Cheese z Burger Kinga (koszt 3,20zł) - dziadostwo, "kotlet" łącznie z panierką miał jakieś 5mm. W smaku nie było ani sera, ani chilli. 4 gryzy i zapomniałem, że coś jadłem; - Rocker Fresh z KFC (4,95zł) - w miarę smaczna kanapka, porządny kawałek kurczaka, do tego pomidor, ogórek i majonez. Zdecydowanie lepsza i bardziej sycąca niż szrot z BK. Ja nie wiem, kto w BK odpowiada za ofertę kanapkową, ceny i jakość produktów, ale wiem że powinni tych ludzi zwolnić. W środę wieczorem (ok 21.00) pod McD i KFC kolejki i wszystkie kasy otwarte, a pod BK pusto i znudzony koleś oparty o mebel za nim czeka, aż ktoś podejdzie. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, ale nie znam nikogo kto wolałby zapłacić 20 zł za Angus Cross XT z KB zamiast Kanapki Drwala za sporo mniejszą kasę od McD.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l jak ktos z warszawy lub planuje odwiedzic stolice to polecam http://www.barnburger.pl/pc/ jadlem heart attack, nastepnym razem wezme ponurego zniwiarza
Opublikowano 30 stycznia 201411 l ale nie znam nikogo kto wolałby zapłacić 20 zł za Angus Cross XT z KB zamiast Kanapki Drwala za sporo mniejszą kasę od McD. ja też nie znam osoby która chce płacić 20zł za angusa ale za to osobiście z całą pewnością wole wydac ok 12 zł na big kinga xxla w BK niż te same pieniądze na drwala w maku jak ktos z warszawy lub planuje odwiedzic stolice to polecam http://www.barnburger.pl/pc/ jadlem heart attack, nastepnym razem wezme ponurego zniwiarza kurde niedawno obok tego przechodziłem i nawet nie zauważyłem że tam jest szkoda bo wygląda konkretnie tylko uważaj na tego żniwarza bo ma papryczki habanero, a to już wyższa szkoła jazdy niż zwykle jalapeno Edytowane 30 stycznia 201411 l przez Yano
Opublikowano 30 stycznia 201411 l wlasnie jalepeno juz mi nie robi, wiec szukam czegos nowego mozna przyjsc i zmierzyc sie z baypassem na czas, sa tam jakies nagrody.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Pootwieralo sie kilkanascie tych burger barow w wawce ostatnio... coś chyba nie na czasie jesteś dejw, to już z 1,5 roku moda na burger bary jest, nawet wegański rodzynek jest na hożej koło tvn jest krowarzywa polecam tam spróbować burgera z seitanem for real Edytowane 30 stycznia 201411 l przez _Be_
Opublikowano 30 stycznia 201411 l to prawda że moda na burger bary jest już od ponad roku i pewnie z 50 już ich jest albo i więcej ale za to bluber który pojawia się w każdym temacie reklamując seitana i tofu robi się już upierdliwy
Opublikowano 30 stycznia 201411 l ale za to bluber który pojawia się w każdym temacie reklamując seitana i tofu robi się już upierdliwy ale nigdy nie próbowałeś więc nie wiem o co ci chodzi, ja na temat twoich obleśnych bułek nic nie mówiłem a spamowałeś tymi zdjęciami tutaj nie raz Edytowane 30 stycznia 201411 l przez _Be_
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Koło mnie nawet jakieś M.E.N. Burger otworzyli, planuję iść od jakiegoś czasu, ale jakoś tak mi się zapomina ciągle
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.