Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NF mnie odrzuca cenowo. Wiem, ze ryba ale za 20zl wole kupic duzy plat ryby w rybnym czy nawet lidlu.

Z tym, że to raczej jest jedzenie tego typu, że jesteś na jakimś shopingu czy coś w tym stylu. Zaczynasz być (pipi) głodny. Zamawiasz i żresz, a nie kończysz zakupy, potem idziesz do marketu, następnie do domu i robisz sobie papu. Może się mylę, jak coś to proszę o anulowanie tego postu.

Opublikowano

No tutaj powod jedzenia na miescie jest malo istotny bo 20zl mimo wszystko wolalbym wydac na te "domowe" hamburgerownie bo porcja solidna kiedy w NF za 20zl kawalek ryby i troche frytek.

Opublikowano

No tutaj powod jedzenia na miescie jest malo istotny bo 20zl mimo wszystko wolalbym wydac na te "domowe" hamburgerownie bo porcja solidna kiedy w NF za 20zl kawalek ryby i troche frytek.

No ale Qvstra twierdzi, że się najadł z drugiej strony on ma motyle w brzuchu to mu dużo nie potrzeba obecnie żarcia.

Opublikowano

Ja nie porownuje NF do domowego jedzenia, a do fast foodow. W takim maku, zeby sie najesc musze zjesc dwa big maki i jeszcze jakiegos chikkera, a w NF porzadnie sie najadlem za podobne pieniadze.

Opublikowano

no ja już mowiłem że w fastfoodach nie biore zestawów bo frytki i rozwodniona cola mnie nie interesują, zwłaszcza że zawsze mam wode w samochodzie albo w plecaku (swoją drogą mimo niezdrowego odżywiania to jeśli chodzi o picie to prawie zawsze pije zwykłą wode, napoje gazowane szybko potrafią zasłodzić i zamiast ugasić pragnienie tylko je pogłebiają)

Gość Rozi
Opublikowano

NBElvXK.jpg

Takie dziś jadłem. Dobre i proste w przygotowaniu.

Gość Rozi
Opublikowano

To dokładnie kopia Quritto z KFC. Ser, kurczak i właśnie BBQ.

Opublikowano

Brzmi kusząco ale niestety nie mam bk w okolicy i pewnie nie będzie mi się chciało jechac do centrum

jak ktos bedzie niech zrobi fote. Ciekawe jak to wygląda

Opublikowano

Potrojnego normalnie, tylko bula sie rozlatuje bo jest nasiaknieta tluszczem. Tego moze tez da rade, ogolnien to juz potrojny byl strasznie suchy, chce sprobowac tak z ciekawosci.

Opublikowano

Dla mnie, za dużo mięcha, więcej prawdziwej buły i byłoby ok.

Swoją drogą, dziś odwiedziłem Maka, bo w sumie nigdy nie jadłem nic z oferty śniadaniowej. Wziąłem kanapkę z prawdziwą bułką, 2 kotletami, bekonem i serem oraz tortille z wołowiną i pieczarkami. Muszę przyznać, że oferta śniadaniowa jest o wiele lepsza od zwykłej oferty. Średnio przepadam za Makiem, raczej unikam nawet, ale śniadaniowa buła bardzo mi smakowała. Pewnie dlatego, że kotlet jest mniej spieczony, a bułka jest normalna.