_Red_ 12 009 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 właśnie widziałem reklame maka - powraca podwójny mcroyal, jedna z moich ulubionych rzeczy w maku i przy okazji dają też szklanki Spożytkowałem dziś 12,60 golda na tę kanapkę i jakoś nie wiem - McD to McD, tam wszystko smakuje tak samo. Słodka buła z keczupem, dokładnie jak w cheesburgerze. Mięso - ot lekko suchawe mielone, trochę grubsze niż to w cheesie. Całokształt pozostawił mi mączno-słodko-keczupo-klopsowy posmak w ustach na godzinę po spożyciu. Po raz kolejny sobie uświadamiam, że jak najdzie mnie ochota na krowę, to albo własnej roboty, albo w Moa. No i lubiłem też kanapki z BurgerKinga, ale finalnie nie poszedłem na pięciokrotnego Whoppera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 Ja też spróbowałem podwójnego Mc Royala i zaraz zatęskniłem za Big King XXL i jego ciężarem w dłoni. Kanapka z maca nie ma startu do kanapek z BK, to nadal to samo puste i lekkie, mączne danie. Ale dostałem do zestawu szklankę, więc nie będę narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 w sumie nie dziwie się waszemu marudzeniu, bo dziś też sie wybrałem do maka na śniadanie, i o ile 2 dni temu mcroyala dostałem "prosto z pieca" (musiałem czekać aż zrobią) to dziś trafił mi sie taki któy już poleżał chwile w szafie, i różnica jest ogromna, 2 dni temu to bym mcroyal jakiego lubie, 2 soczyste kawałki męicha, gorące i ociekające tłuszczem, a dziś kompletna padaka, suche ledwo ciepłe mięso, o dziwo nawet bułka była sucha jakby wczorajsza. o ile wcześniejszego oceniam na 9/10 w skali maka (czyli max) to dzisiejszy to był marne 5/10 i przypominał zwiędłą podeszwę jak zwykłe burgery z maka naprawde róznica jest wielka, więc jeśli ktoś z was trafił na wersję podobną do mojej dziś to nie dziwie się że jesteście zawiedzeni, jeśli jednak ktoś marudzi nawet na tą dobrą świeżą wersję no to chyba porpostu nie lubi maka i to kwestia gustu swoją drogą w burger kingu też miałem 2 razy taką sytuacje - suche i stare żarcie dostałem, znaczna róznica od ich typowych burgerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) No ja dziś też wziąłem w biegu tego podwójnego McRoyala i tak jak Yanek pisze. Dostałem , soczystego, świężego, gorącego prosto z pieca burgera, któremu napewno było bliżej to klasycznej burgerowni niż podeszwy od Ronalda, które bardzo często niestety można dostać. Edytowane 16 lipca 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=KT2w3gf-32c#t=118 Edytowane 16 lipca 2014 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Kolejny raz napisze ze steakhouse z dodatkowa wolowina z BK to najlepsze co mozna dostac w fastfoodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Oprócz Kanapki Drwala, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Kurwa zjadam dwie i za 20 minut mam brak smaku i nie pamiętam, że coś zjadłem. Jak mi się odbije to nie czuć ciężaru żarcia, ale ja nie piję ich solonej coli ani innego gówna. Ich kanapersy są dobre przez sól we frytach, mięsie i napojach - oszukują szmaciarze. Ale starego wygi w dziedzinie pożerania mięsa nie oszukają. Burger Kinga zaliczę w końcu jakąś mega kanapkę bo mi smaka narobiliście i zdam wam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Zdradzasz kurczaka z rożna za 9,90? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 9,90? Gdzie tak tanio?? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Nie no myślałem, że ty pisałeś, że on był za tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Chyba z 12 zików kosztuje ten wykwintny ptak przyrządzony w budce pod markerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 W biedrze na dworcu PKP w Krk widzialem stoisko z kurami z rozna. Cieple, pakowane cale i w polowkach. Jadl ktos, znosne to? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 U mnie w województwie są takie delikatesy mięsne Sobkowiak. Mają pyszne wędliny i mięsa. Teraz przeszli samego siebie. Mają teraz rożna i sprzedają pyszne kury. Nie jestem znawcą jak JJ ale dla mnie to goty kurczk z rożna. Kolejnym fajnym patentem jest grill. W placókwach gdzie jest miejsce przed są grille i sprzedają pyszne rzeczy prosto z grilla, za dobre pieniądze (bez marży grillowej festynowo-turystycznej) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Szaszłyki mogę jeść zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Dziś byłem pierwszy raz w życiu w Burger Kingu. ( No ok, drugi raz, ale za 1 nie jadłem burgera...) Zamówiłem coś najtańszego, wybór padł na Whoopera Jr. Pierwszy kęs i... O BOŻE JAKIE TO PYSZNE! Drugi natychmiastowy kęs... Eeeee... chyba jednak nie. Przeżułem delikatne, miękkie i soczyste mięsko w pysznej bułce z dodatkiem warzywek, następny kęs i... O BOŻE JAKIE TO PYSZNE! i pyszne zostało już do końca. O kilka klas lepsze niż jakakolwiek kanapka (no, może poza Drwala i Wieśmac) z McDonald's. Muszę tam koniecznie wpaść jeszcze kiedyś i kupić coś porządnego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 polecam big kinga xxl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 ja polecam ta kanapke w zestawie z napojem. nieograniczona dolewka tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 (edytowane) Bez kitu jak mozna isc do BK i zaczynac od takiej (pipi)ozy jak te male kanapeczki, rownie dobrze mozna isc do mcdonalda. Na pierwszy raz to Big King XXL (dorzucam zawsze dodatkowego pomidora bo inaczej za suchy dla mnie) albo moj ulubiony steakhouse z dodatkowym miesem. Edytowane 21 lipca 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Musiałem wziąć coś taniego i małego na dobry początek, co by to się nie zawieść przypadkiem i nie żałować wydanej większej ilości kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 22 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 żeby chociaż w połowie tak w rzeczywistości wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 >kanapka >w kfc (pipi) nie sondze. jak kfc to tylko mega pocket na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 chyba kpisz. przeciez grander to najlepsza rzecz, jaka wynalazła ludzkość. zaraz po forumku oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 Tylko kubełki, albo Quritto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi