MaZZeo 14 183 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 I ile kosztują? Bo tego fiestęburgera i grandburgera z chęcią opjerdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Jestem w makudwa wieksze (nacho. Szpinak) kosztuja 13zlmniejsze (chipsy. Italia) kosztuja 7zl edit jadłem tego z nachosami, nawet ok, jeśli ktoś lubi meksykanskie jedzenie to powinno mu smakować (ja akurat średnio lubie ale pozostałe jeszcze mniej mnie kusiły) Edytowane 20 listopada 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 Zamykaja Burger Kinga w Niemczech :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 ale nie całego tu rozwinięcie tematu http://tvn24bis.pl/informacje,187/dziennikarz-pokazal-co-dzieje-sie-na-zapleczu-burger-king-zamyka-89-lokali-w-niemczech,490542.html Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 a kto mowi ze calego Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 Jadłem Fiestęburgera z nachosami naprawdę dobry jak na McDonalda. Może też i miałem szczęście, ale chyba lepiej wyglądającego burgera z Maca nie jadłem, aż foto zrobiłem. dobry w smaku, dobry sos, nachosy i bułka z jakimiś ziołami. Polecam, mam nadzieję że na dłużej zawitają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Jadłem Fiestęburgera z nachosami naprawdę dobry jak na McDonalda. Może też i miałem szczęście, ale chyba lepiej wyglądającego burgera z Maca nie jadłem, aż foto zrobiłem. dobry w smaku, dobry sos, nachosy i bułka z jakimiś ziołami. Polecam, mam nadzieję że na dłużej zawitają. To jest ładnie wyglądający burger? Edytowane 20 listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 Jak na Maca? Myślę że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 w porownaniu do <smutnego> makrojala to ten wyzej to wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) moj wyglądał tak btw tych ziół na bułce to nie czułem kompletnie Edytowane 20 listopada 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 dobra jadłem dziś drugiego z 4 wygranych, tego mniejszego z wołowiną i chipsami za 7zł (2 z kurczakiem nie mam zamiaru ruszać) wrażenia: - wielkość taka sama jak zwykłego hamburgera za 3zł, ta sama bułka i mięso, jednak kilka dodatków więcej - fajny sos majonezowy - chipsy chrupiące ale tylko troche, mają mało smaku i w sumie psują cały efekt gdyby burger kosztował 5zł, i miał wszystkie składniki poza chipsami to by był naprawde fajną przekąską jednak chipsy które są prawie bez smaku i tylko przeszkadzają, w dodatku cena jak za 2 cheesburgery powoduje że ani to smaczne ani opłacalne jednak gdyby nie było chipsów to byłby całkiem fajny burger z kategorii tych mniejszych i tanich, troche jak mini wieśmac Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Jadł ktoś w Byk Burgerze w Poznaniu? Na fotach wygląda ok i wg fb dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Ten Fiestaburger byłby spoko gdyby nie ostry sos, który zabija smak reszty burgera. No serio, nic innego w nim nie czuć, a już najmniej to nachosy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Az taki ostry wladowali? Jutro sie wybieram ale chyba odpuszcze te kanapke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 lucek przesadza, ledwo ostry był Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 To zależy, jak ktoś na co dzień wali ostre sosy do wszystkiego co je, to ten to zaledwie mocniejszy ketchup. Mi się wydaje, że to ten sam sos co dają w kurczakburgerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 JA (pipi)E JAK MNIE W(pipi)IAJĄ TAKIE CIOTY, NO (pipi). O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO "OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA WPIERDALAM WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE WPIERDALAM, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO WY(pipi)AŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PIKANTNE I OGIEŃ I PIEKŁO. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK POTRAWY DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI PIECZENIA JAPY? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ (pipi)EM. PRAWDZIWE (pipi)ANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PIZZERIA CZY U SIEBIE W KUCHNI. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIZZE, DLA MNIE MEGADIABLOPIZDAMEXICANOOSTRA Z DODATKOWYMI PAPRYCZKAMI, HEHE COŚ NIE OSTRA, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE JEŚĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ POPIJ MLEKIE BO SIĘ WODO NIE POPIJA XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSRAĆ MOIM MEGA PIEKĄCYM STOLCEM, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE PIECZENIE ODBYTU I WALENIE KONIA DO CHRZANU. Tak, to ten sam obrzydliwy sos co w kurczakoburgerze i klasycznym mcwrapie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Gdybyś nie był gruby, to byś się tak nie pocił. A poważnie, to im bardziej ostro się je, tym bardziej człowiek się uodparnia. Tak samo jest z solą. Jak człowiek "przepali" sobie mordę i kubki smakowe, to potem musi mieć ostrzejsze danie, aby poczuć ostrość. I spirala się nakręca. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Przecie to nie lucka tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 lucek nie sraj ogniem ostre żarcie powoduje wydzielanie się endorfin, dlatego jest tak przyjemne mimo że "boli" Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Nie wiem kogo to tekst, ale koleś ma niezłe kompleksy. Jeżeli uważa, że ktoś się czuje lepszy od innych i co to nie on, bo lubi ostre sosy. Mi takie myślenie nie przeszło nawet przez chwile do głowy. Jeden lubi majonez drugi tabasco i po co robić z tego aferę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Dziwisz sie jakbys internet mial od wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Ale to jest prawda, sa tacy ludzie. Moj kumpel wielki smakksz ostrego, zamowil burgera z podwojnym sosem chilli (jakis hiper ostrym). Poplakal sie (doslownie) juz po pierwszym gryzie. Mowie mu, żeby wyrzucil, a on ze nie, bo dobre. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Ale tak jest ze wszystkim, ktos ugotuje cos wiecej niz woda i jajecznica i juz sie rzuca co to nie on, a inni to tylko chleb z maslem potrafia przyrzadzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Ja lubię ostre żarcie i z reguły większość słonych dań spożywam na ostro. Ale zdecydowanie nie należę do tych, którzy oszukują siebie i innych że lubią rzeczy bardzo ostre. Bo te po prostu mi nie smakują i sam pewnie bym się zes,rał gdybym miał zjeść coś naprawdę piekielnego. Taki kebabik czy pizzę z ostrym sosem bardzo chętnie zjem. Do ryżu i kurczaka dorzucam sobie często pepperoni. Do sosów z makaronem sporo chilli. Uwielbiam delikatne palenie w mordzie, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi