Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Praktyka i nietracenie czasu podczas meczu na bezsensowne łażenie. No i granie niezłą bronią (VSS, SVU, UMP...).

A jak mimo wszystko masz problem, to obejrzyj listę odznak i postaraj się zdobyć np. 3 patches czy kilka wildcarts w jednym meczu, daje to spory bonus.

Opublikowano

Kto pomoże mi zdobyć achievmenty za 50 dogów (mam 20) get a least kill in every wehicle Be the Best With My Devil Dogs

I am Bad Company! There is no "I" in Squad! proszę o kontakt przez gg 9267490 lub kom 500238303

Opublikowano

człowieku, graj, graj i jeszcze raz graj. większość teoretycznie samo wpadnie.

ja 3 dni temu miałem 25 dog tagów i ostatnio w jednej grze zdobyłem 6. Teraz mam 37 i zawsze coś wpada.

Opublikowano

O tym, żeby umawiać się na grę prze komórke (i podawanie numeru na forum ;] ) jeszcze nie słyszałem. A co dogtagów zdobyłem je w jakieś około 2 godziny bez ustawki, więc nie ma na co narzekać.

Opublikowano

I nie polecam robić więcej niż 300, bo nie wiem czy już to poprawili, ale jakiś czas temu przy 301. pojawiały się straszne lagi w grze i pomagało tylko ponowne uruchomienie gry, po którym ostatni dog tag znikał, a wszystko znowu działało w porządku.

Opublikowano (edytowane)

To znaczy z dogami se poradzę ale właśnie zobaczyłem że się nie da gry założyć w bad :(

A i mogę zagrać w army of two przez neta

Edytowane przez skwara
Opublikowano

Mam problem z Forest Ranger. Nie wiem dlaczego, ale zlicza mi tylko te drzewa które rozwaliłem z broni(artyleria, RPG itp) a nie te które przejechałem czołgiem. Można coś z tym coś robić?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Da się jakoś sprawdzić ile się rozjechało drzew online?:D

No i byłby jeszcze ktoś chętny do zrobienia "Have 20 Squad members spawn on you without dying in a single round ?" ?:)

Edytowane przez PawciosS
Opublikowano (edytowane)

ten acziw za fotki jest chyba zbugowany.Zrobilem konto na ea i powiazalem z GT prawidłowo bo dostalem bron za rejestracje.Jednak jak robie zdjecie to ciagle wyskakuje upload failed.Zdjęcia są niby robione,bo na koncie ea leza w schowku ale wcziwa jak nie bylo tak nie ma.Jakaś rada na tą przypadłosc?

edit:Już wpadło przypadkowo

i jeszcze jedno pytanko a mianowicie:Czy w meczach prywatnych wskakuja odznaki i acziwy?

Edytowane przez Master JIN
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Zaprosilem dzis kumpla do gry, w Gold Rush na nie ranked match, zagralismy jeden mecz, wyszedlem, i nie dostalem achieva. CZEMU??

Get me started 15pkt

(Online) Parti(pipi)ate in one online match (Ranked)