Kredo 0 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 (edytowane) Yo Ostatnio mam kaprys aby kupić sobie jakiegoś dobrego RPGâa na mojego GBA SP. Niestety nie mam pojęcia co wybrać. Doradźcie coś dobrego : ). PS: FF:TA nie wchodzi w grę bo już go mam : ). PS_2: Miałbym też pytanie o pewien kartridż. Chodzi mi o taki, do którego można wgrywać bezpośrednio z PCâta gry, które potem można odpalić na konsolce. Niestety nie mam pojęcia jak takie coś się nazywa i gdzie to można znaleźć. (Jeśli to podchodzi pod piractwo to nikt nie musi odpowiadać). Miałbym też pytanie odnośnie funkcjonowania takiego kartridża, czy wszystko chodzi dobrze, nie ma problemów z grami? ITp Itd. Edytowane 9 lipca 2008 przez Kredo
Wyso 18 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Zamiast zakładać nowy temat lepiej chyba było zadać te pytania tu: http://www.psxextreme.info/Zieloni-w-temac...taj-t50033.html Z (e)RP(e)G(ów) chyba dobry jest Golden Sun i gry z serii Legend of zelda. Temat o nagrywarkach do GBA też jest: http://www.psxextreme.info/Nagrywarki-pyta...nie-t27361.html
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Zelda to nie RPG! A z tego co wiem, to jeszcze dobre jest Breath of Fire no i oczywiście Finale IV-VI, szczególnie VI.
Gosiek 0 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Zelda to nie RPG! A co? Dla mnie wszystkie Zeldy na GBA to RPG-i pomieszane z przygodówkami + elementami rozwiązywania zagadek, więc do wymienionej kategorii jak najbardziej pasują.
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Gdzie masz w Zeldzie chociażby statystyki czy jakiś rozbudowany ekwipunek? Zelda to przygodówka, w żadnym wypadku RPG... RPG nie polega na rozwiązywaniu zagadek .
Shen 9 689 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 szukam rpg na gba, podobne do pokemonow tylko ze skladalo sie roboty 1
Di 849 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Pewnie Robopon, ale może też chodzić o Medabots.
Qzx 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Golden Sun to jeden z najlepszych RPG'ów na GBA. Rozbudowana fabuła, system rozwoju postaci, długość gry, wszystko w niej jest wyśmienicie wyważone. Kredo bardzo polecam ci właśnie GS'a. Jest też część 2. Shen87 ta gra to chyba jak napisał Di to będzie któryś z Medabotsów.
Di 849 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Shen87 ta gra to chyba jak napisał Di to będzie któryś z Medabotsów. Raczej Robopon, bo jest bardziej podobny do Pokemonów
Rekomendowane odpowiedzi