kowal 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 nie wiem jak jest po tym upgradzie ale: najlepszy jest inPin bo ma stałego laga sama przejsciowka jest bezlagowa ale to termin na te ktore maja laga ponziej 0,5fps i nie ma on juz teoretycznie wpływu na gameplay, jadnak lag jest zawsze inPin tym sie rozni ze ten lag ktory zostaje jets w miare mozliwosci stały a nie randomowy jak na innych. pelican obecnie jest wartny jakies 30-40$ po tyle chodz nowki w pudełku uzywka 50% tego wiec do 60zł mozna licytowac inPian kupiłem od Laughta z korei za 20$ ale brałem tam sporo stufu wiec miałem nizsza cene tak to srednio 25$ trzeba dac za tego shita. pewnie w samej korei to mozna kupic za 10$:XD inPin to ulepszony Venom z tego co sie zorientoałem Cytuj
seph84 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 A coś wrzucającego stuff z ps2 na x360? Można by sticka którymś z tych urządzeń przerzucić? : http://cgi.ebay.com/PS-PS2-CONTROLLER-TO-P...%3A1%7C294%3A50 http://cgi.ebay.com/New-PS2-controller-to-...%3A1%7C294%3A50 Któryś może być wporzo, czy oba to syf? Jak ktoś ma jakies info, to prosze o odp. Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) Niebieska przejściówka firmy WAREZ też jest fpyte. Edytowane 11 lipca 2009 przez Punisher Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 No to jak? Nikt nie przetestowal przejsciowek na sofcie powyzej 2.70? Ja mam te male przejsciowki w formie kabelkow http://allegro.pl/item678879376_adapter_pr...pc_lub_ps3.html i one NIE DZIALAJA na tym sofcie No lipa straszna bo ostatnio pozyczylem PS3 zeby pograc z SF4 ze znojomymi i NIC nie dzialalo, na padzie migala dioda od analoga i go nie wykrywalo. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) Zdecydowałem się na przejściówkę do PS3 i będę zamawiał te Inpiny od tego koreańczyka z SRK. Działają ze wszystkim i na 100% działają na najnowszym sofcie, kosztują 20$ ale nie wiem ile może wyjść przesyłka wysłałem mu PMa. @post niżej: mam już Wii ale planuje PS3 zakupić w niedalekiej przyszłości (pod koniec roku) Edytowane 11 lipca 2009 przez GaScAn Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) Daj znac ile by wyszlo o 2 wiecej. Chce tez zamowic i jestem zdecydowany, mam sianko jak cos. Pytanie tylko - po co ci przejsciowki do PS3 skoro miales kupic Wii? Jak cos mam 2 przejsciowki do GC (Wii) do sprzedania. P.S. Widze ze w zupelnie inny desen Gascan pojechales Skoro bitki lubisz to dziwie sie sprzedalem xboxa. Na PS3 nic ponad troszke latwiejsze w dostepie kontrolery oraz BlazBlue z importu nie ma A z gier zwyklych to nie wiem co cie ciagnie do tej konsoli. Sam chcialem miec wszystkie ale mialem PS3 i po prostu nic na to nie ma, xbox mi sie zepsul i Wii po prostu przy 47" LCD FullHD nie chcialo mi sie odpalac, wyglada do dupy po prostu Tatsunoko chodzi ma Emu GC/Wii naprawde niezle i przy mocnym PC mozna je podbic do HD spokojnie: Edytowane 11 lipca 2009 przez NemoKOF Cytuj
szyper 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Kupcie Pelicana od Bociana, lepszej przejściówki nie dostaniecie tak na szybko. Jest na poziomie tego InPina. Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Na Pelicanie na sofcie 2.70 na konsoli Snake'a nie działa lewa strona w kontrolerach analogowych. Nie wiem, czy tak jest w każdej po aktualizacji. Pozostałe przejściówki, na których graliśmy w ten weekend - a było ich kilka - nie miały tego problemu. Cytuj
iarwain_ben_adar 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Witam mam pytanie. Ostatnio w moje rece wpadla przejsciowka Pelican wiec koniecznie chcialem podlaczyc przez nia sticka Saulabi... a tu ZONK. Menu w PS3 zachowuje sie jakby dostało napadu padaczkowego, a jak juz odpale np tekkena to nie dzialaja kierunki nic a nic. Czy da sie cos z tym zrobic czy te gadzety ze soba poprostu nie gadają? Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 A sprawdzałeś przejściówkę na innym kontrolerze? W przypadku ostatniego softu (albo ostatnich) do PS3 są problemy w przejściówkami. Ja na szarym padzie od PSX-a (bez gałek) nie miałem problemów, ale widziałem, jak na analogowym na tej przejściówce strzałka w lewo nie działała (właśnie o tej aktualizacji). Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Witam mam pytanie. Ostatnio w moje rece wpadla przejsciowka Pelican wiec koniecznie chcialem podlaczyc przez nia sticka Saulabi... a tu ZONK. Menu w PS3 zachowuje sie jakby dostało napadu padaczkowego, a jak juz odpale np tekkena to nie dzialaja kierunki nic a nic. Czy da sie cos z tym zrobic czy te gadzety ze soba poprostu nie gadają? U mnie to menu tak dziala przy hori i mayflashu bez zadnych przejsciowek No ale moze Chtulu cos pomoze tylko z 3 tygodnie mina az je wysla. Cytuj
iarwain_ben_adar 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Inny kontroler, "DualShock" z PS2 smiga bez problemu Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Jeśli chodzi o Pelicany to właśnie słyszałem że w ogóle nie działają ze stickami Saulabi,mogę powiedzieć jeszcze tylko że powyżej softu 2.70 działa przejściówka Logic3 bo takową posiadałem Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) Jest dobra przejsciowka Yobo Joy Box ktora dziala z kazdym softem narazie i dziala z kontrolerami cyfrowymi (sticki, stare pady, maty). Ciezko ja kupic niestety, ja dorwalem 2 sztuki. Tu jest link do zdjecia: http://www.bestgamesource.com/PS3_JOY_BOX_p/ps3-9357.htm Edytowane 11 sierpnia 2009 przez NemoKOF Cytuj
Mace 170 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 sorry za odgrzebywanie tematu, ale chyba tutaj bedzie najlepiej jak sie spytam. ma ktos do sprzedania przejsciowke ps2 ---> ps3? nie zalezy mi zeby chodzila ze stickiem, wazne zeby dzialala w miare bez problemowo z padem do ps2 . Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ma ktoś moze do sprzedania przejściówke InPin? Chodzi ogolnie o porządna przejściówke na sticka z wejsciem od ps2 zeby grac na ps3. To co mam teraz..taką totalnie zwykłą przejściowke firmy przejściówka to tylko pad dziala bez lekkich lagow a AS ma problemy i gubi kierunki czesto przy szybszych ruchach szczególnie. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 (edytowane) Właśnie się od Pitrexa dowiedziałem o bezlagowej przejściówce do X360 na akcesoria z ps2. Testował to ktoś jeszcze? Ja już sobie zamówiłem, nie ma to jak grać na dualu w tekkena na X360 Edytowane 17 października 2009 przez Komandos Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 http://www.1emulation.com/forums/index.php?showtopic=30983 - recke nawet znalazłem Cytuj
kowal 0 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 mamy te przejsciowki na klocu nie sprawdzałem tego jeszcze ale sa po prostu tanie i na pewno działaja lepiej od tego co do tej pory było pozatym niezła przejsciowka tez do PC Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 W jakim sklepie zamawiałeś? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 http://cgi.ebay.com/PS2-to-Xbox-360-Xconverter-Joytron-Controller-Adapter_W0QQitemZ250514297107QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3a53d0d113 - ja kupiłem tu, z przesyłką wychodzi 33$. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Sprzedam 4 przejsciowki PS2-X360. Sprzedam w sumie tez XBOXa ALe to nie na ten temat Przejsciowki sa: 2 te joytrona czyli koreanskie i 2 chinskie. Chinskie 60 zl + przesylka koreanskie 90 + przesylka. Ktos chetny? Mam te kilka padow ktore sa WYMAGANE do dzialania z ta przejsciowka wiec jak cos, mozna u mnie nabyc komplety. Mam tez przejsciowke do XBOXa pozawalajaca grac na myszce i klawiaturze lapiac sterowania z PCta, jest do tego specjalne, dobre oprogramowanie ktore mozna sciagnac. Przesciowka nazywa sie XIM2 i mozna znalezc filmiki na youtubie pokazujace ja w akcji. Posiadam tez przejsciowki XIM1 ktora mozna grac na PS3 z przejsciowka badz XBOXie z przejsciowka. Dziala ona dokladnie na tej samej zasadzie do XIM2 ktory to zostal zrobiony dlatego, ze w tamty czasie istniala tylko JEDNA przejsciowka PS2-X360, mianowicie firmy XCM ktora niestety dziala bardzo slabo. Jesli ktokolwiek jest zainteresowany to polecam poczytac sobie o tych przejsciowkach na stronie: http://xim360.com/ Czytajcie na forum, na stronie glownej nic niema. MOGE ROWNIEZ WYMIENIC COS Z TYCH RZECZY NA GRY NA PS3 - FIFA10, SF4. Sprzedam rowniez XBOXa 360, iXtreme 1.6, 175W, plyta Falcon. Nie zarejestrowany jeszcze, dziala na Live bez problemu, gralem wczoraj czy przedwczoraj. Moge tez wymienic XBOXa na PS3 z mozliwa doplata z mojej strony lub dodanie jakichs rzeczy, np ARCADE STICKA SF4 TE. Cytuj
Luke666 0 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Witam. Widzę, że temat już jest trochę przestarzały:P Napiszę krótko ... Jestem zainteresowany kupnem XIM1. Ktoś zna może sklep/ osobę, która tym handluje ? Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi