Scorp1on 8 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Wiecie moze na temat plynnosci gry? Kolejna pozycja ktora wacha sie z miedzy 20-30 klatkami? Czy moze stale w 90% 30 klatek? Bo skoro to Sim ma byc to spadki animacji nie powinny miec miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Opisy beta nie zachęcają,oby to poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Who cares? I tak programiści pokazali że to co wcześniej prezentowano to nie są bullshoty ale normalnie gra ingame. Szacun. Z resztą OP2 jak poprzednik nie jest grą gdzie te 20 czy 30 klatek robi jakąkolwiek różnicę. Edytowane 30 września 2009 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 Bardziej mi chodziło o błędy w gzre opisane w PSX niż liczbe klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 W jakim sklepie ?? no w sklepie psx extreme jest w preorderach Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 Gra ma miec premiere w pazdzierniku, a tu jeszcze recenzji w prasie nie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 http://recruit.flashpointgame.com Minigierka dzieki ktorej odblokujemy 2 dodatkowe misje kody nie sa generowane lecz to poprostu globalny kod OFPWEB1 jak i OFPWEB2 (http://recruit.flashpointgame.com/en/bonus.php?i=1 badz 2 ) a tak sie staralem ze po ktorym razie mialem 83 i curwa 2 do 85 Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 1 października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) Ja jade po swoja kopie w piatek Mam swietny sklep pod nosem. Powiedzieli mi ,ze beda mieli OF2 i uncharted 2 w piatek. Fifa 10 i Gran Turismo (PSP) kupilem tydzien temu Jak ktos z glasgow to odwiedzac G-Force games przy Central Station. Edytowane 1 października 2009 przez SZKD Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 2 października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 października 2009 Gra wyglada swietnie ale chyba najpierw pogram w demo, ktore ma sie pojawic, po premierze gry. Przeciez nam nie ucieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 2 października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 października 2009 Ja mam tylko nadzieje na dobry multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 3 października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 października 2009 (edytowane) Pierwsza recenzja (wersja PC&X360): http://community.cod...261&postcount=1 Dodatkowo papierowe gazety o PieCach dały 7,8 i 89% (Gamestar i PCGamer Sweden), więc jest całkiem nieźle. Chociaż ja też poczekam na demo, bo za dużo tego wychodzi i trzeba łykać tylko perełki Edytowane 3 października 2009 przez Ohayo Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 3 października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 października 2009 Hmm, koles pisze ze SI kompanow oraz wrogow, jest dobrze rozwiazane. Tymczasem na playtestach spotkalem sie z opninia, ze SI mocno kuleje. Albo to naprawili, albo koles w recenzji pisze bullshity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 października 2009 Zależy, niektórzy uważają że SI wrogów w Killzone 2/ Fear 2 to padaka, ja postrzegam takich ludzi za dziwaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 Hmm, koles pisze ze SI kompanow oraz wrogow, jest dobrze rozwiazane. Tymczasem na playtestach spotkalem sie z opninia, ze SI mocno kuleje. Albo to naprawili, albo koles w recenzji pisze bullshity. SI dalej kuleje http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7114487,Recenzja__Operation_Flashpoint__Dragon_Rising.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Tradycjonalista 0 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Ta gra stworzona jest do kooperacji, więc przechodząc ją z trzema znajomymi nie będzie miała znaczenia niedopracowana SI kompanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 SI dalej kuleje http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7114487,Recenzja__Operation_Flashpoint__Dragon_Rising.html Czytając tą recenzję jest bardziej skłonny uwierzyć, że bardziej kuleje umiejętność dowodzenia oddziałem recenzenta niż sztuczna inteligencja towarzyszy. Jak sam napisał, flashpointa nawet nie skończył, ARMA nie zagrał a to ledwie liznął. dla odmiany, wg IGN "The AI (...) is often stunning" Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) SI dalej kuleje http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7114487,Recenzja__Operation_Flashpoint__Dragon_Rising.html Czytając tą recenzję jest bardziej skłonny uwierzyć, że bardziej kuleje umiejętność dowodzenia oddziałem recenzenta niż sztuczna inteligencja towarzyszy. Jak sam napisał, flashpointa nawet nie skończył, ARMA nie zagrał a to ledwie liznął. dla odmiany, wg IGN "The AI (...) is often stunning" Dla mnie to i tak bez znaczenia, bo kupuję tą grę dla coopa, ale co ma ukończenie jakiejś gry do faktu, że wydając komendę kolesie zachowują się nie nieadekwatnie do sytuacji na polu walki ... ciężki ostrzał a koleś wyprostowany sącząc kroczki udaje się w kierunku wyznaczonej pozycji? czy też wsiada do pojazdu i zachodzi w głowę jak go prowadzić. Edytowane 7 października 2009 przez SM1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Owszem, takie minusy odpadaja kiedy gramy na coop, czy wogole w multiplayer. Ale nie zawsze beda koledzy do grania (np. zaden z moich kumpli tej gry nie kupi), a tych pare misji multi moze sie znudzuc i wtedy pozostaje single player. Teraz jestem troche rozdarty, bo chcialem gre kupic. Krotka, z kulejacym SI, za to ze swietnym klimatem, "realizmem" w rozgrywce...Oceny u osob "nie fanow" OF i podobnych klimatow, gra dostala sredniackie oceny, co wg mnie jest sredniakiem. A opiniie fanow to traktuje z przymrozeniem oka, wiecie dlaczego...I co tu zrobic hmmm... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 na gamerankings.com pojawiły się pierwsze recenzje. Średnia wersji konsolowych to ok. 75% (po trzy recenzje na konsolę), wersja PC ma średnią 90% (po jednej recenzji). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Dla mnie to i tak bez znaczenia, bo kupuję tą grę dla coopa, ale co ma ukończenie jakiejś gry do faktu, że wydając komendę kolesie zachowują się nie nieadekwatnie do sytuacji na polu walki ... ciężki ostrzał a koleś wyprostowany sącząc kroczki udaje się w kierunku wyznaczonej pozycji? czy też wsiada do pojazdu i zachodzi w głowę jak go prowadzić. nie wiem jak jest w tej części, ale w pierwszej części to od dowódcy zależało czy żołnierz spaceruje wyprostowany z bronią na plecach w środku pola walki, czy leży na ziemi ostrzeliwując wroga i i czujnie obserwuje okolicę. Wypadałoby żeby dowódca-gracz miał wysoki poziom inteligencji, a nie odwrotnie - tylko jego sztuczni towarzysze. Żołnierz wykonuje rozkazy, a SI to SI nigdy nie będzie doskonałe, zwłaszcza w takiej grze gdzie możliwości działania jest całe multum. Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 słyszał ktoś czy będzie demo OF: DR na PSStore? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Przeczytalem gdzies na necie ,ze demo maja wypuscic po premierze, wiec ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 dla zainteresowanych z wrocka empik w rynku ma OF2 po 179zł! Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 o, dobrze wiedziec. Ciekawe po ile Gekoni maja... Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 8 października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 października 2009 Gekon Wrocław - 199zl, w MM ma być za 229zl a Empik 179zl ? Wychodzi na to że MM i Empik zamieniły się rolami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi