SM1 25 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) Gra naprawdę daje moc radochy, muza w menu robi wrażenie i stanowi dobre podwaliny pod za(pipi)isty klimat jaki towarzyszy tej produkcji. Jeżeli chodzi o grafikę to trudno podczas grania zwracać na to uwagę bo przeciwnicy absorbują cię całkowicie (ale powodów do marudzenia nie zauważyłem). System obrażeń jak dla mnie rewelka postrzał w nogę nie pobiegamy a jak jeszcze dostałeś w tętnice to z bieganiem pal 6, ale jak się medyk nie pośpieszy to zgon murowany oczywiście na strzał w głowę nie ma lekarstwa( nie zależnie od poziomu trudności jaki wybierzemy 1 kula może zabić) Zrobiłem dopiero 3 misje trudno się rozpisywać o różnorodności zadań co dopiero o systemie komend ( który nie jest dla mnie do końca jasny ale pogram to obadam) Słabe punkty jakie udało mi się chcąc nie chcąc zlokalizować to brak sypiących się budynków piękny ostrzał artyleryjski a chatki dalej stoją. Trafiło mi się kilku idiotów - stoi koleś z karabinem w oknie biegnę na niego od frontu stanąłem przy nim pogaworzyliśmy trochę i dopiero po dłuższej chwili zorientował się że jestem wrogiem (tą scenkę rodzajową odgrywałem kilka razy i za każdym razem było tak samo) Co do towarzyszy broni to trzymam ich krótko i najlepiej przy sobie bo jak mi się rozłażą to z giną? słyszę tylko ... cel na północy, cel na południu, cel na północnym zachodzie, a po chwili nic nie słyszę Ale to nie ważne ... dzisiaj zaczynam z kumplami kampanię na 4 graczy i tu widzę potencjał Edytowane 9 października 2009 przez SM1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 pisz jak tam multi ale nie tylko coop, tylko dla multi moge ta gra kupic Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 no właśnie, jak tam multi? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Nie mam pojęcia mogę zdać wyrywkową relację z gry, ale multi to nie mój konik, kręciło się tu paru zainteresowanych speców sądzę, że w najbliższym czasie można spodziewać się mini recki. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 a możesz zobaczyć czy dużo ludzi jest na serwerach i zagrać jakiś tryb? Prawdopodobnie grę dzisiaj zakupię dlatego o to pytam Cytuj
SM1 25 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 w tej chwili jest 14 postawionych serwerów większość cooperative reszta tryb annihilatione, większość 4/4 dwa 8/8graczy...nie zagram bo pracuję Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 nie zgodze sie z tym ze budynki staja w miejscu, wczoraj z kolega gralismy co-opa we 2 i sprawdzilismy wszystko, przez co kule przechodza, czy wybijaja sie szyby etc etc. budynki prawie wszystkie zniszczylismy doszczetnie, zostala latarnia morska, ktora sie zburzyla do polowy, pociski przechodza przez drzwi i drewniane plotki itp, przez betonowe sciany nie, mozna beczki rozstrrzelac i powoduja ogromny wybuch, podlozylem mine dla wroga ale nie wszedl w nia i zapomnielismy o niej i pozniej biegniemy i caly odzial nasz wybuchl wiec troszke smaczkow jest, no i zmienne pory dnia, super, o dziwo nie mozna zestrzelic lamp oswietlajacych drogi czy budynki Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 jak ktoś szuka "żywych" do co-opa to jestem chętny Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 kurde, piszcie, jak wrażenia ? Warto inwestować kasę zebraną na nowe COD w ten tytuł //? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 blazej1980 - racja rozwałka jest konkretna w pierwszej misji jakoś nie odnotowałem uszkodzeń, nie wiem od czego to zależy raz są zgliszcza a raz wszystko stoi, sądzę że to jakieś błędy silnika gry. SORROW OF2 w niczym nie przypomina cod poza tematyką... pooglądaj filmiki na YT i zobacz czy Ci pasuje. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Panowie, prose o jakiś krótki opis multi tzn ile maksymalnie graczy ? Czy gra duże osób w tej chwili. JUest wyszukiwarka serwerów czy samo przydziela jak w większości gier na konsole ?? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Panowie, prose o jakiś krótki opis multi tzn ile maksymalnie graczy ? Czy gra duże osób w tej chwili. JUest wyszukiwarka serwerów czy samo przydziela jak w większości gier na konsole ?? Z multi jest jeden podstawowy problem, że nie można się połączyć. Ale jak się już połączysz to możesz wybrać szybki meczyk lub grzebiąc w tabelce coś z listy serwerów, dużo tego nie ma, ale istnieje taka możliwość. Możesz postawić własny serwer i zaprosić znajomych (brak opcji prywatnych rozgrywek, ale można wykopać nieproszonego gościa) Są chyba 4 tryby rozgrywki w tym coop Niestety nie było mi dane testowanie multi w pełnym zakresie, bo notorycznie w weekend miałem problemy z połączeniem lub najzwyczajniej w świecie wywalało nas z serwerów. Max graczy - 8szt(nie widziałem większych serwerów) Edytowane 12 października 2009 przez SM1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) A to skubance... w wersji na PC max dla 32 graczy i pełno serwerów (widziałem na YT)... ech Edytowane 12 października 2009 przez LiSoQuan Cytuj
SM1 25 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) A to skubance... w wersji na PC max graczy to 32 i pełno serwerów (widziałem na YT)... ech Co z tego jak borykają się z identycznymi problemami śledzę fora OF2 jeden płacz i lament ...są zapewnienia, że pracują nad patchem mam tylko nadzieję, że do momentu pojawienia się jego na rynku uporają się z serwerami:) muza z gry:) http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7131341,Muzyka_z_Operation_Flashpoint__Dragon_Rising_za_darmo.html Edytowane 12 października 2009 przez SM1 Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Ciekawe, czy to początkowe nieistotne problemy , czy tak już zostanie ... Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 miałem dzisiaj zakupić, cena nawet przystępna bo 179zł (x360 - 229zł :o) jednakże na horyzoncie Uncharted 2 i się nie zdecydowałem, w sumie to nawet dobrze zrobiłem skoro multi nie działa tak jak należy. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Ja zakupilem (150+10 Alle) i wypatruje paczkonosza, zanim przejde kampanie na hardcore to troche wody w rzekach upłynie i mam nadzieje ze w tym czasie polepszy sie kwestia online. A Uncharted tez bardzo necące, wogole prze...srany okres teraz, w przeciągu 2 miesięcy kilka pozycji "must have" ...choć teoretycznie to powód do zadowolenia powinien byc Cytuj
BigSnk 0 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Chetni do coop na expercie pisac BigSnk_PL Najlepiej z HS Cytuj
humanno 201 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) gra dotarła, odpalona i.... auć. powiem wam - rozczarowanie. Uwaga, bede wybrzydzal teraz - 1sze co sie rzucilo mi w oczy, to trawa, powiem szczerze ze spodziewalem sie troche mniej "PCtowej" grafiki, przypuszczam ze sporo czasu w grze spedzimy pelzająć lub skradając sie w trawie, to rzadko rozmieszczone "płotki" [ bo na pewno nie są to kępki] chamsko wystające z "ziemi" rażą w oczy, to nawet nie imituje stepu porośniętego trawą. Przykro mi to pisac ale to co do tej pory zobaczylem zmusilo mnie do napisania tej opinnii. Modele postaci wyglądają nie najgorzej i słonko świeci, ale w przypadku skał - rozciągnięte textury na zboczach w krótych po kolana zanurzają sie nasi kompani... albo detale drzew "pojawiam sie i znikam" kiedy patrzymy normalnie i robimy zoom na lunecie, widac jak cała linia drzew zyskuje - i traci szczeguły, no nie, ludzie.... A gram nawet nie godzine!! Z jadnej strony pocieszam sie ze gra sie rozkreci i przestanie sie zwracac uwage na takie rzeczy, ale z drugiej strony jak tyle knyfów widac po chwili grania toboje sie pomyslec. Widamo ze to nie killzone i nie kupilem tej gry dla oh ah holywood fajerwerków, ale jakis poziom to powinno trzymać. Na chwilę obecną jestem rozczarowany. w dodatku na hardcore - marines bez kompasu? przegięcie :| Edytowane 15 października 2009 przez humanno Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 ja na razie wstrzymuje sie z zakupem tego do odwołania... wystarczy obejrzeć recenzję na gametrailers żeby się zgasić, jako gra wojenna może jest to ciekawa pozycja, ale tytuł Flashpoint 2 do czegoś zaobowiązuje... niestety teraz to już tylko znak towarowy. paru znajomych oraz przyjaciel z którym gram w OF1 od czasu premiery do dnia dzisiejszego też wydali nieprzychylną opinię i to mi wystarczy... mimo wszystko mam nadzieje że wypuszczą demo no i cóż, pozostaje upgrejdować kompa i brać arma2 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Update moich odczuć 2ga misja poprawiła nieco wrażenie, inna pora dnia, ładniej to wygląda, choć to wciąż te same niedociągnięcie tylko w ładniejszym świetle i kolorystyce, eh, sam nie wiem, jak jutro moje odczucia nadal bedą mieszane to chyba wystawiam do pchnięcia, dopóki jest w cenie szkoda ze nie było dema, pewnie bym ciorał w tym momencie w Uncharted i jarał sie nim jak wszyscy EEe, za duzo oczekiwalem chyba po tej grze i kupilem w poł-ciemno. ps. OF2 ma świetny dizajn meusów i muzyczke. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Ja gierce rowniez mowie "pass". Zniechecily mnie opinie ludzi grajacych oraz recenzje...szkoda. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 @ humanno Również kupiłem w pół ciemno i twoje posty to dokłądnie to samo co chciałbym napisać o grze. Również żałuję, bo tez mógłbym grać w U2, a tu klops. Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Kurde dzisiaj miałem kupić , bo sturmovika puściłem ... W dobrej cenie może jednak łyknę .Napiszcie coś o multi please. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 @ humanno Również kupiłem w pół ciemno i twoje posty to dokłądnie to samo co chciałbym napisać o grze. Również żałuję, bo tez mógłbym grać w U2, a tu klops. ano widzisz, life is brutal, chociaż cieszyć moze wysoki poziom trudności i kilka motywów jak np wykrwawianie się po otrzymaniu konkretnej rany. Ja narazie gram, zeby nie bylo ze sie nie da, bo na pewno sie da ot, taka gra powiedzmy na... 7+ ad multi to dziś na chwile z ciekawości włączyłem, jednak tylko w celach rozpoznawczych. Jakby ustawić sie z kilkoma nie przypadkowymi graczami to myśle ze mogłoby byc ciekawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi