Master_Lukas 202 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Nie, ale: - będzie możliwość wgrywania własnych utworów; Pod warunkiem ze nie beda zabezpieczone systemem DRM (wiekszosc mp3 ma takie zabezpieczenie). Do tego nie bedzie textu, ani nawet pieciolinii, no ale to wgrywanie piosenek to zawsze jakas nowosc. Ja czekam z niecierpliwoscia Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Ja bym powiedzial, ze sound track jest wrecz wypasiony Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 a beda jakies polskie piosenki? Kiedys czytalem na jakims zagranicznym portalu, ze maja byc 'regionalne wersje' z dodatkowymi piosenkami w rodzimych jezykach graczy. idea upadla pewnie, ale powroci w Lips2. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Może jak Lips się dobrze będzie sprzedawać to może zajmą się regionalnymi wersjami tak jak to jest w singstar (chyba są z 4 polskie wersje). Trochę się zawiodłem tym wrzucaniem piosenek liczyłem że chociaż będzie tekst. Jędrek jak w piątek przyjdzie Ci preorder to nie zapomnij go wziąć na PGA Ps. Może przez XBL będą piosenki do ściągnięcia. Edytowane 24 października 2008 przez Krzys PL Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Pewnie na PGA beda stand'y z Lips. Jesli chodzi o tekst to ja od poczatku wiedzialem, ze czegos takiego nie da sie zrobic. Edycja regionalna mocno podniosla by sprzedaz. Ale mimo wszystko jesli bedzie dobry support nowych piosenek przez Live (za dobra cene). Bedzie bardzo dobrze. Track list jest swietny - dla kazdego cos milego, rozne gatunki muzyki. Na swieta na prezent - jak znalazl. Cytuj
Shago 3 568 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Na sylwestra przy domowce ??. Wypas Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Orientuje sie ktos czy Ultima na bank bedzie miala gry? Pisalem do nich, ale nic nie odpisali, a w innych sklepach nie ma tego w ofercie. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 a propos tego wgrywania utworów. Po kiego je wgrywać, skoro nie będzie tekstu i pięciolinii? Chyba, że można je samemu dorobić. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 To się wykorzystuje w dalszej fazie imprezy gdzie już nie potrzebne Ci są słowa A tak na serio to faktycznie bzdura jeszcze bez 5cio lini dawało by rade bo by było jak zwykłe karaoke @Jędrek "Dostępność: Wysyłka po premierze" "Premiera tego produktu zapowiedziana jest na Listopad 2008. Jak tylko będziemy znali dokładną datę premiery podamy ją do wiadomości w tym miejscu." Pewnie będą mieli tylko jest kwestia kiedy premiera i dlaczego przenieśli ją z 21 listopada. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) Krzys - jak masz pisac oczywiste rzeczy to lepiej nic nie pisz http://gamersyde.com/news_7318_en.html -> screeny http://www.xbox360achievements.org/game/lips/achievements/ -> lista osiagniec Edytowane 13 listopada 2008 przez Jędrek Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Dobry filmik o Lipsach na www.onlincecenter.pl Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Grał już ktoś? Jak spisuje się wgrywanie własnej muzyczki? Mikrofony są dobrze wykonane? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Pewnie na PGA beda stand'y z Lips. Jesli chodzi o tekst to ja od poczatku wiedzialem, ze czegos takiego nie da sie zrobic. Edycja regionalna mocno podniosla by sprzedaz. Ale mimo wszystko jesli bedzie dobry support nowych piosenek przez Live (za dobra cene). Bedzie bardzo dobrze. Track list jest swietny - dla kazdego cos milego, rozne gatunki muzyki. Na swieta na prezent - jak znalazl. Premiera była, kilka dni temu, a na MPlace już są do pobrania nowe kawałki. Około 200 MS points za kawałek, bzdura jak nie wiem co z tym DLC zaraz po premierze, jakby ich nie mogli wrzucić do pełnej wersji. Edytowane 25 listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Na marketplace jest piosenka do pobrania "The Sign" ale do cholery kilka było piosenek o takiej nazwie ? Gdzie jest to napisane kto śpiewa ? To ten kawałek śpiewany przez Timberlake i Snoop Dooga ?? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 To jest kawalek Ace of Base Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Majki sa swietne, wrzucanie wlasniej piosenki slabe, wystarczyc spiewac 'be' zeby dostac maxymalne noty. Track lista genialna, a Packi pokazuja, ze bedzie jeszcze lepiej/ Gra na multi jest kozakiem. Tryb Pocalunek i Vs troche ssa, ale mozna zwyczajnie pospiewac na 2 osoby. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Licze tylko na multi bo jakos blado mi się widzi samotne (i na trzezwo) pianie do mikrofonu Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Jeśli samemu jest już dobrze to aż strach pomyśleć co się będzie działo na zakrapianej imprezie.. Szkoda tylko, że kiedy wchodzę do pola z muzyką do ściągnięcia z sieci bezpośrednio w samym Lips to nie pojawiają mi się tam żadne piosenki z marketplace. Ale chyba nie ma problemów ze ściągnięciem którejś bezpośrednio z poziomu interfejsu głównego? Próbował już ktoś? Violet Hill korci.. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Chyba najlepiej sciagac przez Xbox.com, mozna przynajmniej zobaczyc wykonawce piosenki, a nie tylko jej tytuł. Zamawialiscie z Ultimy? Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 (edytowane) Ja przynajmniej tak. Na stronie Ultimy jest napisane, że jest to wersja angielska. Jednak do mnie doszła gra z instrukcjami, pudełkami i napisami w grze po polsku - więc za taką cenę i szybką wysyłkę, chyba warto ją zakupić. edit Zaciągnąłem w końcu te Violet Hill z Marketplace na dysk - niestety gra go nie widzi. Wchodzę do zdobądź muzykę i nie ma tam tego kawałka.. Ktoś wie o co chodzi? Edytowane 26 listopada 2008 przez escobarek Cytuj
polson 7 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Witam, wyczytalem gdzies, ze nie mozna calkowicie wyciszyc wokalu, czy ktos to potwierdza?? Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) Całkowicie wyciszyć się faktycznie nie da. Co do tego to masz tylko do wyboru: duże ściszenie, lekkie lub pozostawienie wokalu jak w oryginale. edit Aczkolwiek wyczytałem na jakimś forum, że kiedy dasz dużą redukcję i będziesz śpiewał bardzo dobrze to wtedy niejako głos oryginalny całkowicie się wycisza. Do sprawdzenia Edytowane 27 listopada 2008 przez escobarek Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pobieral juz ktos jakies nowe piosenki z Live'a? Ja pobieralem, ale konsola mi ich nie widzi ;/ Cytuj
Blim 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pobieral juz ktos jakies nowe piosenki z Live'a? Ja pobieralem, ale konsola mi ich nie widzi ;/ Może masz konto na USA, a europejską wersję gry. Czasem tak jest. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Mam konto europejskie, gra kupiona w Polsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi