Kathleen 5 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Taka ciekawostka. Lips w emipku po 199 zł więc myślę że się opłaca Bynajmniej ja zakupiłem i jestem zadowolony aczkolwiek nie podoba mi się że np. piosenkę young mc mogę całą prze bąkać do mikrofonu (po prostu dać jakikolwiek dźwięk) i zalicza 100% po prostu nie rozpoznaję słów tylko sam ton głosu ;/ poza tym gierka przednia ! ps. można w Lips zmienić poziom trudności czy to jest jedyny ? W sklepie internetowym empiku jakieś 10zł taniej, a wysyłka gratis. Ale nie opłaca się zamawiać, bo i tak nie realizują zamówień, świnie! Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Mamy juz Lipsy, pośpiewalem parę piosenek i powiem że wciaga - jutro wypróbuję przy wódeczce na kumplu, bo śpiewanie wychodzi najlepiej po pijaku. A patent z machaniem w sumie mi się podoba ale troszkę zakłóca poprawne śpiewanie... Cytuj
Blim 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 W Saturnie za 180 zł można dostać. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 wie ktos jest szansa na wydanie lipsa z polskimi utworami ? lub przynajmniej do sciagniecia czy pozostaje tylko opcja z wgrywaniem z pena :wkurzony: bo wszystko fajnie ale nawet po % nikt zagranicznych nie chce wyc ( tak mialem z singiem na ps2) Cytuj
miki77 16 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Może polskiej edycji Lips się kiedyś doczekamy, ale na piosenki raczej z Live! raczej bym nie liczył. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Wiadomo coś już o tej latce, aby mikrofony współpracowały z RB? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Na marketplace były do ściągnięcia jakieś darmowe, świąteczne dodatki. Ściągnęłam i ni ma... Cytuj
Osięciny 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Pewnie ten sam problem, co z piosenkami z DLC. Poszukaj, było już gdzieś w tym wątku podawane rozwiązanie. Cytuj
Rafalinda 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) Do tych co już sobie podśpiewywali - w piosence "Aly & AJ" zamiast frazy "Potential Breakup Song", na okładce widnieje "Potential Make up song". Czy w grze jest tak samo? hiie hiie, uśmiałem się jak norka Edytowane 20 grudnia 2008 przez Rafalinda Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Pytanie czy jak wrzucę do Xbox'a 360 płytkę DVD z karaoke (n/p Ploskie przeboje) ,to czy mikrofony od Lips będą działać? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Nie jestem pewien, ale mikrofony działają chyba tylko jak śpiewasz w Lips. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Pytanie czy jak wrzucę do Xbox'a 360 płytkę DVD z karaoke (n/p Ploskie przeboje) ,to czy mikrofony od Lips będą działać? Nie. Pojeany jest ten problem z DLC. Raz przez pomylke nie przestawilem na UK i c[h]uj nie moge sciagnac nowych piosenek bez kasowania save'a. Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 No właśnie.. teraz dopiero zauważyłem, że gra nie widzi znowu nowych piosenek A myślałem, że tylko save trzeba stworzyć raz na ustawieniach UK, a później nie ma różnicy. Z tym już nikt nic nowego nie wymyślił? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Kurcze, mam save english, przestawiłam konsolę całkiem na english, ściągnęłam dodatki jeszcze raz, a ich ciągle nie ma, grrrr Kasowanie save'ów mi się nie uśmiecha Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Pracuja nad nia. to jest pewne ??? cz trzeba będzie jakąś petycje pisać dopiero wtedy zakupie to cudo ^_^ bo nie ma to jak znajome kawałki Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Jakby ktoś chciał kupić to niech ochłodzi zapał, dystrybutor zawalił sprawę z odpowiednim zaopatrzeniem. Gry praktycznie nigdzie nie ma, nalezy kupowac na zamówienie/czekać na dostawę. (w Ultimie ma być w przyszłym tygodniu...) Cytuj
Blim 0 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Jakby ktoś chciał kupić to niech ochłodzi zapał, dystrybutor zawalił sprawę z odpowiednim zaopatrzeniem. Gry praktycznie nigdzie nie ma, nalezy kupowac na zamówienie/czekać na dostawę. (w Ultimie ma być w przyszłym tygodniu...) W Warszawie ciężko dostać, musiałem się tłuc z centrum aż do M1 by zakupić (media markt). Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Jest dostepne w sklepiku PSX Extreme. I to w zasadzie jedyne (raczej) pewne źródło, bo mi dziś wysłali paczkę. Kupować ludzie, bo kolejnej dostawy raczej dytsrybutor nam nie sprawi. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Nowe utwory: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=644 Cytuj
Logan 79 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 30 stycznia: * Sunday Morning - Maroon 5 (160 MS Points) * Take A Bow - Rihanna (180 MS Points) * Water Runs Dry - Boyz II Men (160 MS Points) Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Przez ta sesje troche jestem 'nieaktualny' i dlatego mam pytanie. Co z tym calym DLC? MS powiedzial dlaczego u nas (i w innych krajach) nie ma licencji na nowe piosenki albo, ze to byl blad itp? Wkurza to zmienianie jezyka i kraju w dashu. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Witam, wczoraj kupiłem używane lipsy i mam problem... Nie działają mikrofony <_< od godziny robilem tak jak pisze w instrukcji i rożne kombinacje i nic... włączylem ten przycisk na dole a potem począsnałem, lekko, mocno, nie włączałem tego przycisku i dalej nic. te diody ciągle mrugają (chyba nie ma żadnego połączenia <_< ) a powinny świecić na zielono cały czas ? Baterie wkładałem nowe i akumulatorki i nic ciągle to samo... Może ja robie coś nie tak ? Zdobyłem już 20 GS a nie wykrztusiłem ani jednego słowa... Proszę o pomoc Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 A synchronozowałeś z xboxem? Tym białym, małym przyciskiem - na konsoli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi