Skocz do zawartości

Tekken Dark Resurrection Online Tournament

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem.

mevek 5 vs 0 ukyo

robi sie naprawde goraca :D

Opublikowano
napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem.

mevek 5 vs 0 ukyo

robi sie naprawde goraca :D

Mevek ta walka się nie liczy. Przeczytaj to co napisałem wcześniej ;)

kiedy nastepna rozpiska, badz losowanie??

i ilu nas zostalo?? ost. grupa juz odpadla, tak?

Opublikowano

Oddaję walkę walkoverem.

Aki_WrocPL 5:0 pilot_rki

Tym sposobem nasza grupa skończyła walki.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w turnieju! Będę uważnie śledził dalsze rozgrywki i mam nadzieję, że ktoś z mojej grupy zajmie 1 miejsce ;)

Opublikowano

UWAGA!!!!!

Osoby które mnie wylosują bardzo proszę o cierpliwość dopiero się przeprowadziłem w inne miejsce i nie mam jeszcze telewizora!!!! Możliwe że załatwię coś już w poniedziałek wcześniej nie ma mowy. Także jak poznam z kim gram wyśle wiadomość na gg Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Od jutra zaczynamy druga rundę turnieju. W pierwszej rundzie odpadły następujące osoby:

Czekolada

Pilot

Fishbone

Milly

Runda 2 czas trwania 29.01-02.02

W tabeli graczy bez przegranych zmierzą się:

1. c2h5oh vs DevilJinPL

2. ElPojoLoko vs Mevek

3. Aki_Wroc vs Ukyo

4. Frizen vs Brollymitsu

W drabince przegranych zmierzą się:

1. Komandos vs Ciuh

2.Western79 vs Artex

Edytowane przez Super Big Boss
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za turniej, szefie...

Aha...i uzupełnij tabele na pierwszej stronie tematu, to czepiać się nie będę...

Trzymam kciuki i niech wygra najlepszy:)

Ja już nawet wiem kto :D

I ten KTOŚ też już pewnie czuje to w kościach (niedawno zrośniętych) :glaszcze:

Edytowane przez Milly
Opublikowano

W finale spotka sie para ktora juz w tej rundzie gra ze soba, jeden znich przejdzie z przegranych, drugi normalnie. A kto wygra to nie wiem. Nie bede mowil o kim jest mowa zeby ich ewentualnie nie stresowac.

Opublikowano

och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas :D

tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka :P (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) ;)

Opublikowano (edytowane)
och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas :D

tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka :P (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) ;)

zrobię wszytko, by cię nie zawieść.. koleszko :P

2. ElPojoLoko vs Mevek ----> zaproszenie juz na ciebie czeka.. odezwij sie do mnie na GG czy PS'N

najlepiej jeszcze dzis :D

Frizen ---> c u in final stage ;)

Edytowane przez mevek
Opublikowano

Ciuh (Jul, law, bry) 5 - 3 SBB(KomandosPL) (feng, bry)

dodam tylko że Komandos przegrał przez to że nie zna Juli no i lagi oczywiście były. Dobre walki

Opublikowano

c2h5oh(Hei) vs DevilJinpl(Bry, Ak, Lil) -----> 5 : 4

Bardzo cięzka walka.

W ostatniej potyczce oboje mieliśmy wygrane po 2 rundy więc było naprawde nerwowo ;]

GG, pozdrawiam.

Opublikowano

I w tym momencie leci ostrzeżenie dla DeviljinPL za nadużywanie rzutów. Jeżeli sytuacja powtórzy się jeszcze raz to zostaniesz wykluczony z turnieju. BTW dla zainteresowanych, jutro wszystkie walki będą do zobaczenia na youtube. Dodałem tez walki c2h5oh z Brollymitsu.

Opublikowano

Rezygnuje z tego turnieju Dzieci Neo ... Aki Ukyo 5:0

Sorry ale nie bede gral z lagujacymi ludzmi ustawiajacymi ranking matche ... plansze z reki zamiast random ... nie potrafiacymi liczyc dziekuje ... mevek powodzenia nie wiem jak ty do tego w ogole mozesz miec nerwy

Do Ciuha SBB Mevka Milly c2h i DevilJina Frizena i Pilota ( ci z ktorymi gralem ) fajnie sie z wami gralo nawet w Lag Tekkena do zobaczenia na PSN