Deviljin 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 DeviljinPL VS pilot_ rki 5 : 0 Cytuj
pilot 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Zostałem właśnie przejechany przez pędzący pociąg o nazwie DeviljinPL Gratuluję oczywistej wygranej i podziwiam bardzo dobrego skill'a! Pozdrawiam! Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem. mevek 5 vs 0 ukyo robi sie naprawde goraca Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 stycznia 2009 napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem. mevek 5 vs 0 ukyo robi sie naprawde goraca Mevek ta walka się nie liczy. Przeczytaj to co napisałem wcześniej Cytuj
Gość mevek Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem. mevek 5 vs 0 ukyo robi sie naprawde goraca Mevek ta walka się nie liczy. Przeczytaj to co napisałem wcześniej kiedy nastepna rozpiska, badz losowanie?? i ilu nas zostalo?? ost. grupa juz odpadla, tak? Cytuj
Milly 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 o dżizas! kołomyja na maxa... ja już sama nie wiem kto/z kim/kiedy/i po co? A tak wogóle...WITAM WSZYSTKICH Cytuj
pilot 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Oddaję walkę walkoverem. Aki_WrocPL 5:0 pilot_rki Tym sposobem nasza grupa skończyła walki. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w turnieju! Będę uważnie śledził dalsze rozgrywki i mam nadzieję, że ktoś z mojej grupy zajmie 1 miejsce Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 stycznia 2009 OK, w takim razie mogę dzisiaj zrobić losowanie i druga runda turnieju będzie mogła ruszyć już od jutra. Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 UWAGA!!!!! Osoby które mnie wylosują bardzo proszę o cierpliwość dopiero się przeprowadziłem w inne miejsce i nie mam jeszcze telewizora!!!! Możliwe że załatwię coś już w poniedziałek wcześniej nie ma mowy. Także jak poznam z kim gram wyśle wiadomość na gg Pozdrawiam Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Od jutra zaczynamy druga rundę turnieju. W pierwszej rundzie odpadły następujące osoby: Czekolada Pilot Fishbone Milly Runda 2 czas trwania 29.01-02.02 W tabeli graczy bez przegranych zmierzą się: 1. c2h5oh vs DevilJinPL 2. ElPojoLoko vs Mevek 3. Aki_Wroc vs Ukyo 4. Frizen vs Brollymitsu W drabince przegranych zmierzą się: 1. Komandos vs Ciuh 2.Western79 vs Artex Edytowane 28 stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
Milly 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Dzięki za turniej, szefie... Aha...i uzupełnij tabele na pierwszej stronie tematu, to czepiać się nie będę... Trzymam kciuki i niech wygra najlepszy:) Ja już nawet wiem kto I ten KTOŚ też już pewnie czuje to w kościach (niedawno zrośniętych) :glaszcze: Edytowane 29 stycznia 2009 przez Milly Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 W finale spotka sie para ktora juz w tej rundzie gra ze soba, jeden znich przejdzie z przegranych, drugi normalnie. A kto wygra to nie wiem. Nie bede mowil o kim jest mowa zeby ich ewentualnie nie stresowac. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas nie ma takiej mozliwosci... Cytuj
Gość mevek Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) zrobię wszytko, by cię nie zawieść.. koleszko 2. ElPojoLoko vs Mevek ----> zaproszenie juz na ciebie czeka.. odezwij sie do mnie na GG czy PS'N najlepiej jeszcze dzis Frizen ---> c u in final stage Edytowane 29 stycznia 2009 przez mevek Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Ciuh (Jul, law, bry) 5 - 3 SBB(KomandosPL) (feng, bry) dodam tylko że Komandos przegrał przez to że nie zna Juli no i lagi oczywiście były. Dobre walki Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 29 stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 stycznia 2009 Dodam tylko, że przegrałem, bo Ciuh gra za(pipi)iście Julką Cytuj
c2h5oh 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 c2h5oh(Hei) vs DevilJinpl(Bry, Ak, Lil) -----> 5 : 4 Bardzo cięzka walka. W ostatniej potyczce oboje mieliśmy wygrane po 2 rundy więc było naprawde nerwowo ;] GG, pozdrawiam. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 stycznia 2009 I w tym momencie leci ostrzeżenie dla DeviljinPL za nadużywanie rzutów. Jeżeli sytuacja powtórzy się jeszcze raz to zostaniesz wykluczony z turnieju. BTW dla zainteresowanych, jutro wszystkie walki będą do zobaczenia na youtube. Dodałem tez walki c2h5oh z Brollymitsu. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Hi czy Ukyo_PL odpowie na moje wiadomości? Nie mogę go namierzyć a i na wiadomości nie odpowiada. Grał ktoś z MadDoGPoch ??? Mocny typ. Pozdr Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Pracowalem teraz ... odbiore jak bedziesz online ... to poprstu zagramy Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Rezygnuje z tego turnieju Dzieci Neo ... Aki Ukyo 5:0 Sorry ale nie bede gral z lagujacymi ludzmi ustawiajacymi ranking matche ... plansze z reki zamiast random ... nie potrafiacymi liczyc dziekuje ... mevek powodzenia nie wiem jak ty do tego w ogole mozesz miec nerwy Do Ciuha SBB Mevka Milly c2h i DevilJina Frizena i Pilota ( ci z ktorymi gralem ) fajnie sie z wami gralo nawet w Lag Tekkena do zobaczenia na PSN Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Autor Opublikowano 1 lutego 2009 Jako, że Panowie Ukyo i AKi nie mogą dojść do porozumienia to ja wpiszę wynik: Ukyo 5:4 Aki_Wroc Aki idzie do drabinki przegranych i walczy o trzecie miejsce, a Ukyo przechodzi do trzeciego etapu. Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 A mowilscie ze ja sie czepiam... swierak... barany kuzwa mac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi