Skocz do zawartości

Tekken Dark Resurrection Online Tournament

Featured Replies

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 29,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zostałem właśnie przejechany przez pędzący pociąg o nazwie DeviljinPL ;) Gratuluję oczywistej wygranej i podziwiam bardzo dobrego skill'a! Pozdrawiam!

Opublikowano

napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem.

mevek 5 vs 0 ukyo

robi sie naprawde goraca :D

Opublikowano
  • Autor
napisałes, ze to zalezy ode mnie, a mi sie juz nie chce grac ponownie, wiec wpisuje wynik. komandos swiatkiem.

mevek 5 vs 0 ukyo

Mevek ta walka się nie liczy. Przeczytaj to co napisałem wcześniej ;)

Opublikowano

mevek 5 vs 0 ukyo

Mevek ta walka się nie liczy. Przeczytaj to co napisałem wcześniej ;)

kiedy nastepna rozpiska, badz losowanie??

i ilu nas zostalo?? ost. grupa juz odpadla, tak?

Opublikowano

o dżizas! kołomyja na maxa... ja już sama nie wiem kto/z kim/kiedy/i po co? :huh:

A tak wogóle...WITAM WSZYSTKICH :D

Opublikowano

Oddaję walkę walkoverem.

Aki_WrocPL 5:0 pilot_rki

Tym sposobem nasza grupa skończyła walki.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w turnieju! Będę uważnie śledził dalsze rozgrywki i mam nadzieję, że ktoś z mojej grupy zajmie 1 miejsce ;)

Opublikowano

UWAGA!!!!!

Osoby które mnie wylosują bardzo proszę o cierpliwość dopiero się przeprowadziłem w inne miejsce i nie mam jeszcze telewizora!!!! Możliwe że załatwię coś już w poniedziałek wcześniej nie ma mowy. Także jak poznam z kim gram wyśle wiadomość na gg Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Od jutra zaczynamy druga rundę turnieju. W pierwszej rundzie odpadły następujące osoby:

Czekolada

Pilot

Fishbone

Milly

Runda 2 czas trwania 29.01-02.02

W tabeli graczy bez przegranych zmierzą się:

1. c2h5oh vs DevilJinPL

2. ElPojoLoko vs Mevek

3. Aki_Wroc vs Ukyo

4. Frizen vs Brollymitsu

W drabince przegranych zmierzą się:

1. Komandos vs Ciuh

2.Western79 vs Artex

Edytowane przez Super Big Boss

Opublikowano

Dzięki za turniej, szefie...

Aha...i uzupełnij tabele na pierwszej stronie tematu, to czepiać się nie będę...

Trzymam kciuki i niech wygra najlepszy:)

Ja już nawet wiem kto :D

I ten KTOŚ też już pewnie czuje to w kościach (niedawno zrośniętych) :glaszcze:

Edytowane przez Milly

Opublikowano

W finale spotka sie para ktora juz w tej rundzie gra ze soba, jeden znich przejdzie z przegranych, drugi normalnie. A kto wygra to nie wiem. Nie bede mowil o kim jest mowa zeby ich ewentualnie nie stresowac.

Opublikowano

och fishbonie, skarbnico wiedzy tekkenowej, oswieć nas :D

tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka :P (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) ;)

Opublikowano

nie ma takiej mozliwosci...

Opublikowano

tak ogolnie szkoda ze taki termin sobie wybraliscie "przed sesją" na ten turniej, jak bedziecie robic kolejna edycje to dajcie znac, chetnie zbije mevka :P (ktory jest dla mnie faworytem tego turnieju) ;)

zrobię wszytko, by cię nie zawieść.. koleszko :P

2. ElPojoLoko vs Mevek ----> zaproszenie juz na ciebie czeka.. odezwij sie do mnie na GG czy PS'N

najlepiej jeszcze dzis :D

Frizen ---> c u in final stage ;)

Edytowane przez mevek

Opublikowano

Ciuh (Jul, law, bry) 5 - 3 SBB(KomandosPL) (feng, bry)

dodam tylko że Komandos przegrał przez to że nie zna Juli no i lagi oczywiście były. Dobre walki

Opublikowano

c2h5oh(Hei) vs DevilJinpl(Bry, Ak, Lil) -----> 5 : 4

Bardzo cięzka walka.

W ostatniej potyczce oboje mieliśmy wygrane po 2 rundy więc było naprawde nerwowo ;]

GG, pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

I w tym momencie leci ostrzeżenie dla DeviljinPL za nadużywanie rzutów. Jeżeli sytuacja powtórzy się jeszcze raz to zostaniesz wykluczony z turnieju. BTW dla zainteresowanych, jutro wszystkie walki będą do zobaczenia na youtube. Dodałem tez walki c2h5oh z Brollymitsu.

Opublikowano

Hi czy Ukyo_PL odpowie na moje wiadomości? Nie mogę go namierzyć a i na wiadomości nie odpowiada.

Grał ktoś z MadDoGPoch ??? Mocny typ.

Pozdr

Opublikowano

Rezygnuje z tego turnieju Dzieci Neo ... Aki Ukyo 5:0

Sorry ale nie bede gral z lagujacymi ludzmi ustawiajacymi ranking matche ... plansze z reki zamiast random ... nie potrafiacymi liczyc dziekuje ... mevek powodzenia nie wiem jak ty do tego w ogole mozesz miec nerwy

Do Ciuha SBB Mevka Milly c2h i DevilJina Frizena i Pilota ( ci z ktorymi gralem ) fajnie sie z wami gralo nawet w Lag Tekkena do zobaczenia na PSN

Opublikowano
  • Autor

Jako, że Panowie Ukyo i AKi nie mogą dojść do porozumienia to ja wpiszę wynik:

Ukyo 5:4 Aki_Wroc

Aki idzie do drabinki przegranych i walczy o trzecie miejsce, a Ukyo przechodzi do trzeciego etapu.

Opublikowano

A mowilscie ze ja sie czepiam... swierak... barany kuzwa mac.