Skocz do zawartości

Tekken Dark Resurrection Online Tournament

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ostateczny termin? Ciuh pisał, że nie bedzie miał przez jakś czas TV i prosił o wyrozumiałość.

Dzisiaj będę grał z Frizenem ale pod wieczór najlepiej tak 23-1.

Edytowane przez Brolly
Opublikowano (edytowane)
Ostateczny termin? Ciuh pisał, że nie bedzie miał przez jakś czas TV i prosił o wyrozumiałość.

Tak to jest ostateczny termin. A z Ciuhem już grałem dawno, więc nie wiem o co chodzi.

Edit:

Artex ma zepsutą konsole więc nie może grać. Możliwe, że ktoś wejdzie za niego.

Edytowane przez Super Big Boss
Opublikowano (edytowane)
Rezygnuje z tego turnieju Dzieci Neo ... Aki Ukyo 5:0

Sorry ale nie bede gral z lagujacymi ludzmi ustawiajacymi ranking matche ... plansze z reki zamiast random ... nie potrafiacymi liczyc dziekuje ... mevek powodzenia nie wiem jak ty do tego w ogole mozesz miec nerwy

Do Ciuha SBB Mevka Milly c2h i DevilJina Frizena i Pilota ( ci z ktorymi gralem ) fajnie sie z wami gralo nawet w Lag Tekkena do zobaczenia na PSN

Drogi kolego :) (i za(pipi)isty graczu-wymiataczu!) Dokładnie wiem co czujesz. Nie pozwól jednak aby takie drobnostki jak różnica zdań zaważyły na twojej decyzji. Wygrałeś i to się liczy. Jeśli porzeciwnik (jakikolwiek) nie respektuje zasad to 'kij-w-ryj', kimkolwiek/czymkolwiek by nie był. Zasady są po to żeby je przestrzegać a nie łamać.

PS: Z tobą też zajefajnie się grało (a wczorajsza 'głupawa' z mokujinem przejdzie chyba do historii :crazy: , i koniecznie chcę to powtórzyć!) mimo lagów ( chociaż teraz konsolkę mam na kablu to i tak niewiele to dało...) i mimo to że sprałeś mnie w turnieju na kwaśne jabłko. NIE ŁAM SIĘ, PROSZĘ CIĘ!

"kto durniów ścierpi, ma sto dni odpustu", pamiętaj:)

Edytowane przez Milly
Opublikowano (edytowane)
hociaż teraz konsolkę mam na kablu to i tak niewiele to dało...

Dało i to sporo ;)

niewiele grałam ( a jeszcze mniej WYgrałam!) więc nie wiem na pewno.....ale tutaj, w tym zielonym kraju to tylko 3-5 metrowe kable mają, a ja potrzebowałam 20! (bo modem na sztywno do ściany przymocowany). Już myślałam, że moje zwątpienie sięgnie zenitu i do Tipperary się na pielgrzymkę wybiorę :)

a tak na serio...skoro 'Szef' mowi, to ja wierzę na słowo XD.. Dzisiaj się przekonam :P

Edytowane przez Milly
Opublikowano

Artex nie może........szkoda no ok to daj znać z kim gram jak by co

swoją drogą tragedia ....zepsuta ps3.....ehhhh.....

Opublikowano

Tak to jest ostateczny termin. A z Ciuhem już grałem dawno, więc nie wiem o co chodzi.

Sorka, nie zauważyłem. Po prostu martwiłem się o znajomego:)

Opublikowano

Brolly nadal Tv nie mam dlatego jak ogłaszny jest termin walk i z kim gram ustawiam się z kumplem i pożycza mi Tv na noc na rozegranie walki turniejowej. Z Komandosem mi się udało i rozegrałem myślę że z resztą też pójdzie bezproblemowo(w sensie załatwienia sprzętu).....Dlatego nie ma mnie teraz online w ogóle i sparów też niestety nie rozgrywam żadnych.

Opublikowano (edytowane)

Runda III

czas trwania 03.02-10.02

W tabeli graczy bez przegranych zmierzą się:

1. c2h5oh vs Mevek

2. Frizen vs Ukyo

W drabince przegranych zmierzą się:

1. Western79 vs Ciuh

2. DevilJinPL vs ElPojoLoko

3. Aki_Wroc vs Brollymitsu

Edytowane przez Super Big Boss
Gość mevek
Opublikowano
Nie ma to jak wyrafinowany podryw. "Siema widziałam że jesteś dobry w tekkena 8)"

a ty co... "szukasz kolegi na kajak" -> (wyrafinowany podryw) ;)

Opublikowano
Nie ma to jak wyrafinowany podryw. "Siema widziałam że jesteś dobry w tekkena 8)"

nie znasz się XD (a tym bardziej NIE ZNASZ MNIE!)

no i w(pipi)ia mnie że każdy myśli tylko o JEDNYM i z niewieloma można normalnie pogadać (bo jak laska gada o kosmetykach to cool a jak o hm..hm..męskich zainteresowaniach (gry i inne takie) to już 'podryw'...masakra)

Opublikowano

Oj tam taki żarcik ;] Milly, nieprawda, znam osobiście aż dwie grające dziewczyny, więc to o czym mówisz to tylko mit happy.gif Dobra, już nie offtopować tylko grać! Czekam na finał (Mevek vs Ciuh 8))

Opublikowano

Tak samo obstawiam jak Ukyo. Jak dla mnie ten młody ma potencjał aby kiedyś obalić braci z Leszna (jeszcze nie teraz ale wspomnicie moje słowa :P ) wiec Friz po tym turnieju olej online i ćwicz offa rzetelnie.

Ciuh będzie miał 3 miejsce ;)

Choć to jest online wiec może być random zaleznie od lagów.

Ukyo, podaj mi do siebie gg. Nie lubie pisać "padem" do kogoś :P