ciuh 1 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 SBB nie denerwuj się nam nie chodziło o nagrywanie tylko jeśli akurat pojawiłeś się online to zaprosiłem Ciebie jako obserwatora. Dlatego nie pisałem ani na gg ani PW wcześniej mi chodziło abyś nagrał walki Mevca. Jeśli będę grał teraz z kimś zapewniam poproszę o nagranie i poinformuję Cię kilka godzin przed spotkaniem. Aki do mnie pisał chyba o 17, że gracie o 19 i zrozumiałem, że chcecie żebym te walki nagrywał. Ale ok, mój błąd. Tylko następnym razem wyrażajcie się jaśniej, zaoszczędzi mi to dużo zbędnej roboty Ok spoko. Przepraszam za nieporozumienie. Cytuj
Milly 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 SBB pochłoneła chyba matura powiedz szefie że on żartuje? XD Szkoda że nie będzie można zobaczyć finału 'na żywca'... Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Ciuh pomściłeś mnie . Nie miałes lagów? Aki wybacz ale z Tobą będę grał wieczorami (jesli znowu się spotkamy w turnieju)... same lagi z Tobą mam i rzadnej kary nie mogę wykonać ;/ po prostu jeden nerw łapie hehe pzdr Milly no cóż matura... wszyscy musimy ją przejść Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Ukyo vs c2h5oh - 5:0 Dziękuje za walki bratku dobre mecze Ciuh poka się teraz ty xDDDDDD Cytuj
Gość mevek Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 dzis bedziemy grali z Frizenem. jak cos to damy znac o ktorej, by mozna bylo nagrac pare walk i dla regulaminu ^ ^ Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Final zagramy najpewniej jutro w nocy. Dzisiaj mi nie pasuje Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ukyo : Ciuh 3:5 Dziekuje za gre (pipi)m grac w Street Fightera Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) Mevek 5 VS 4 Frizen przypomne tylko ze frizen mial juz 4 wygrane, gdy ja mialem dopiero jedna wniosek: kapa zawsze wygrywa xD Edytowane 20 lutego 2009 przez mevek Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) SBB nagrałeś walkę Mevca? Frizen Pisałeś, że najlepiej grać z Tobą ok.3 nad ranem ja dopiero będę miał taką możliwość we wtorek(teraz non stop pobudkę mam o 6 rano). Pasuje Ci? Jeśli coś się zmieni dam znać. Mevec O której graliście? Edytowane 20 lutego 2009 przez ciuh Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) SBB nagrałeś walkę Mevca? Frizen Pisałeś, że najlepiej grać z Tobą ok.3 nad ranem ja dopiero będę miał taką możliwość we wtorek(teraz non stop pobudkę mam o 6 rano). Pasuje Ci? Jeśli coś się zmieni dam znać. Mevec O której graliście? Tak nagrywałem. Walki za niedługo będą na youtube. Turniej oficjalnie uważam za zakończony: 1st place Mevek 2nd place Frizen 3rd place Ciuh Gratulacje dla zwycięzcy i dziękuję wszystkim za udział, do 'zobaczenia' przy okazji następnego turnieju Edytowane 20 lutego 2009 przez Super Big Boss Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 to widocznie źle zrozumiałem zasady:) myślałem że teraz będzie walka najlepszego przegranego z osobą która przegrała w finale niepokonanych a potem dopiero wielki finał. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 to widocznie źle zrozumiałem zasady:) myślałem że teraz będzie walka najlepszego przegranego z osobą która przegrała w finale niepokonanych a potem dopiero wielki finał. od tego jest drabinka przegranych. kazdy do niej spada, wychodzi najlepszy i gra final, jednak tej czesci tutaj zabraklo moze brak czasu ? coz... lepiej dla mnie xD Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Komandos DE sie inaczej prowadzi, ja teraz powinienem spasc do drabiki przegranych i Ciuh albo ja z Mevkiem musielibysmy wygrac 2x do 5 zeby byc 1. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Ahhahahahaha SBB dobry rodzyn Od początku miałeś zamiar tak poprowadzić ten turniej, czy po prostu zapomniałeś/teraz wpadłeś na taki pomysł? Tak sobie czytam posty, myśle że teraz bedzie finał drabinki przegranychi nagle wpadam na posta oznajmiającego, że turniej zakończony. wtf? to po jaką cholere była ta drabinka przegranych? To już lepiej było zrobić single elimination i napisać o tym w zasadach. lol Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Trochę wyrozumiałości ,następnym razem będzie lepsza oraganizacja. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 Komandos DE sie inaczej prowadzi, ja teraz powinienem spasc do drabiki przegranych i Ciuh albo ja z Mevkiem musielibysmy wygrac 2x do 5 zeby byc 1. Pisałem Ci na ten temat na gg i nie mam zamiaru się powtarzać. Zasady były jasno napisane, że o tabelkach nie wspomnę. Jak toś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to jego sprawa. Poza tym nie ma co tego przeciągać w nieskończoność bo przypuszczam, że wynik byłby taki sam. Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Dobra frizen tyłka dałeś i tyle, życie (kurcze a stawiałem na Ciebie hehe) Ciuh mam już sticka SBB kiedy next turniej? (wrzuć walki bo o moje miałeś już wrzucić 2tyg temu... zostaw tego SF4 ) Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Gratulacje dla wygranego i dla podium... co prawda stawialem na 5hcoh2 i devil jina, ale nie wyszlo. Udzial w drugiej edycji chetnie wezme, tylko prosze bez zbednych walow w calej organizacji turnieju. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Autor Opublikowano 24 lutego 2009 Walki powinny być w tym tygodniu. Następnego turnieju nie mam zamiaru organizować w najbliższym czasie, bo raczej nie będę miał na to czasu, (czyt. Yakuza 3, SFIV) a poza tym na Honamru organizujemy teraz turniej w SFIV Brolly nie widzę przeszkód, żebyś sam zorganizował druga edycję, bo doświadczenie w tych sprawach masz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi