Skocz do zawartości

Star Wars Rogue Squadron II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odblokował może ktoś TIE Figtera w misji Imperial Academy Heist?? Ja go odnalazłem w nocy zabilem pilota i polecialem ukrasc Imperial Shuttle'a kiedy sie do niego przesiadam i lece na miejsce spotkania nic sie nie dzieje...;].A w dzien wogole nie moge go ukrasc moze jakis hint co trzeba zrobic dokladnie??.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde. Miałem ten sam problem z 2 lata temu. Udało mi się rozwiązać go, ale ni pamiętam do końca jak. Wiem, że korzystałem z www.gamefaqs.com. I wtedy mi się udało. Mój aktualny problem z tą grą to zaliczenie w ostatniej bonusowej misji tych 99 fal Tie Fighterów. Męczę sie z tym, że cho cho....................

Opublikowano

Korzystalem z gamefaqs.com tam jest cos takiego ze po ukradnieciu TIE Figtera ukonczyc misje.No wlasnie z tym jest kurde najwiekszy problem...;/.Jak pisalem wyzej kiedy dolatuje do miejsca spotkania z moimi kompanami nie wlacza sie koncowa animacja ktora kiedy TIE Fightera nie biore jest normalnie...;/

Opublikowano

Ja pamiętam, że jakoś trzeba koło tego Tie'a przelecieć, tak żeby się poderwał do lotu. Potem musisz przywalić mu z EMP, czyli z działka elektromagnetycznego które go unieruchomi i sprawi, że wyląduje. Wtedy zapali się nad nim ikonka. Wlatujesz w nią i jesteś w Tie'u. Musisz nim potem tą misję przejść i po bólu. Najgorsze jest to jak przelecieć koło niego, żeby się poderwał do lotu. Mi się to jakoś fuksem udało, ale jak to ci nie powiem, bo nie pamiętam.

Opublikowano

Hehe:) dzięki spróbuje jakoś.Własnie tylko nie wiem jak to zrobić żeby poderwał się do lotu..;/.Powiedz mi jeszcze jedna rzecz.Jak się w nocy przechodzi speederem to biore TIE'a.I dalej trzeba normalnie ukraść Imperial Shuttle'a??.Bo ja go biore i lece tam w to miejsce spotkania i ni ch**a misja sie nie konczy...;/.Też tak miałeś??.Nie wiesz czy coś jeszcze trzeba tam zrobic??I ostatnia rzecz to czy trzeba go kraść i w dzieńi w nocy?? bo z gamefaqs tak wywnioskowałem ale nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem. Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam pora dnia nie jest ważna do ukończenia tej misji. Tam chyba trzeba było zniszczyć te wierzyczki które wchodzą w skład lotniska na którym siedzi imperial shuttle. Potem pojawia się ikonka. Wlatujesz nią i kierujesz statkiem. Lecisz bodajże w kierunku który wskazuje radar. Po prostu uciekasz. Po niedługiej chwili powinno być po bólu :) Daj znać czy się udało ci przejść. Jak nie to odpalę tą gierkę przejdę i ci napiszę :) Przy okazji sobie przypomnę ten stary hicior :)

Opublikowano

No więc tak.Próbowałem wersje Y-Wingiem.Wyłączam wszystkie te sensory i dalej tam gdzie jest ostatni sensor gdy skręcam w lewo i dolatuje do TIE'a on nie podrywa się dolotu...;/ a gdy skręcam w prawo to dostrzegają mnie inne TIE Fightery...;/.Chyba że trzeba trochę poczekać aż gdzieś odlecą.