barcelona fan 33 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Witam odblokował może ktoś TIE Figtera w misji Imperial Academy Heist?? Ja go odnalazłem w nocy zabilem pilota i polecialem ukrasc Imperial Shuttle'a kiedy sie do niego przesiadam i lece na miejsce spotkania nic sie nie dzieje...;].A w dzien wogole nie moge go ukrasc moze jakis hint co trzeba zrobic dokladnie??. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Kurde. Miałem ten sam problem z 2 lata temu. Udało mi się rozwiązać go, ale ni pamiętam do końca jak. Wiem, że korzystałem z www.gamefaqs.com. I wtedy mi się udało. Mój aktualny problem z tą grą to zaliczenie w ostatniej bonusowej misji tych 99 fal Tie Fighterów. Męczę sie z tym, że cho cho.................... Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 18 lipca 2008 Autor Opublikowano 18 lipca 2008 Korzystalem z gamefaqs.com tam jest cos takiego ze po ukradnieciu TIE Figtera ukonczyc misje.No wlasnie z tym jest kurde najwiekszy problem...;/.Jak pisalem wyzej kiedy dolatuje do miejsca spotkania z moimi kompanami nie wlacza sie koncowa animacja ktora kiedy TIE Fightera nie biore jest normalnie...;/ Cytuj
sokol 1 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ja pamiętam, że jakoś trzeba koło tego Tie'a przelecieć, tak żeby się poderwał do lotu. Potem musisz przywalić mu z EMP, czyli z działka elektromagnetycznego które go unieruchomi i sprawi, że wyląduje. Wtedy zapali się nad nim ikonka. Wlatujesz w nią i jesteś w Tie'u. Musisz nim potem tą misję przejść i po bólu. Najgorsze jest to jak przelecieć koło niego, żeby się poderwał do lotu. Mi się to jakoś fuksem udało, ale jak to ci nie powiem, bo nie pamiętam. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 18 lipca 2008 Autor Opublikowano 18 lipca 2008 Hehe:) dzięki spróbuje jakoś.Własnie tylko nie wiem jak to zrobić żeby poderwał się do lotu..;/.Powiedz mi jeszcze jedna rzecz.Jak się w nocy przechodzi speederem to biore TIE'a.I dalej trzeba normalnie ukraść Imperial Shuttle'a??.Bo ja go biore i lece tam w to miejsce spotkania i ni ch**a misja sie nie konczy...;/.Też tak miałeś??.Nie wiesz czy coś jeszcze trzeba tam zrobic??I ostatnia rzecz to czy trzeba go kraść i w dzieńi w nocy?? bo z gamefaqs tak wywnioskowałem ale nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem. Z góry dzięki za pomoc Cytuj
sokol 1 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Z tego co pamiętam pora dnia nie jest ważna do ukończenia tej misji. Tam chyba trzeba było zniszczyć te wierzyczki które wchodzą w skład lotniska na którym siedzi imperial shuttle. Potem pojawia się ikonka. Wlatujesz nią i kierujesz statkiem. Lecisz bodajże w kierunku który wskazuje radar. Po prostu uciekasz. Po niedługiej chwili powinno być po bólu Daj znać czy się udało ci przejść. Jak nie to odpalę tą gierkę przejdę i ci napiszę Przy okazji sobie przypomnę ten stary hicior Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 19 lipca 2008 Autor Opublikowano 19 lipca 2008 No spox jutro sie za nia wezme jak narazie mecze sie z tatooine training:P Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 20 lipca 2008 Autor Opublikowano 20 lipca 2008 No więc tak.Próbowałem wersje Y-Wingiem.Wyłączam wszystkie te sensory i dalej tam gdzie jest ostatni sensor gdy skręcam w lewo i dolatuje do TIE'a on nie podrywa się dolotu...;/ a gdy skręcam w prawo to dostrzegają mnie inne TIE Fightery...;/.Chyba że trzeba trochę poczekać aż gdzieś odlecą. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Właśnie motyla noga nie pamiętam co tam trzeba dokładnie zrobić. A misję już przeszedłeś? Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 20 lipca 2008 Autor Opublikowano 20 lipca 2008 Tzn grę już normalnie dawno przeszedłem ;P.Tylko próbuje calaka zaliczyć.Jakbyś sobie przypomniał to bym cię ozłocił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi