exeed 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Witam! Miał ktoś do czynienia z Treamcastem? Nie jest to oryginalny produkt więc czy jakość wykonania/działania jest taka sama jak Dreamcasta? Czy konsola działa identycznie jak Dreamcast (z bonusowymi opcjami) czy trochę inaczej? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 z tego co wiem to dziala identycznie tak jak DC. obsluguje dodatkowo /CD/VCD/Mp3 oraz importy [nie trzeba sie bawic z plytka CD-X] jest to to samo co DC tylko ma zmodyfikowany 5' ekran z psone, śmieszne pady , pilot i dyskusyjną cene. IMO niewarto... juz lepiej wydac kase na 1 sprawnego DC , osprzet i kilka oryginalnych gier Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Edytowane 27 lipca 2008 przez Rafael_Sorel Cytuj
exeed 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2008 z tego co wiem to dziala identycznie tak jak DC. obsluguje dodatkowo /CD/VCD/Mp3 oraz importy [nie trzeba sie bawic z plytka CD-X] jest to to samo co DC tylko ma zmodyfikowany 5' ekran z psone, śmieszne pady , pilot i dyskusyjną cene. IMO niewarto... juz lepiej wydac kase na 1 sprawnego DC , osprzet i kilka oryginalnych gier No te informacje to nie trudno znaleźć, nie chodziło mi o teoretyczną znajomość Treamcasta tylko czy ktoś fizycznie miał z nim do czynienia. Śmieszne pady i zmodyfikowany ekran z PSone miała pierwsza wersja (ta na zdjęciu w poście powyżej). Druga, czyli obecna wersja ma dużo lepszej jakości ekran Samsunga i jest w komplecie z oryginalnymi padami Segi. Co do opłacalności to mam PS2 Slim z ekranikiem i jest to super sprawa, pełna mobilność (oczywiście kosztem wielkości ekranu) dlatego chciałbym mieć też DC z idealnie dopasowanym ekranem. Chodziło mi o to, że jest to klon i w takim razie jak ma się jakościowo do oryginału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi