Gość tk Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 castle'a gra tytus pullo z genialnego "rzymu"!! teraz, kiedy ploty o pg-13 można włożyć między bajki totalny rozpier.dol gwarantowany. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 http://www.filmschoolrejects.com/news/puni...r-rated-way.php głowy do gory 1 Cytuj
Goodfella 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=eEOZA2k3Plw Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Fabuła raczej nie powali (nie mówiąc o innych elementach sztuki filmowej), ale jako fajny filmik klasy B z cyklu "zobacz zwoje mózgowe rozłożone na ścianie", może się sprawdzić. P.S. Czy ten aktor, nie grał przypadkiem epizodu ("zabójcza gazeta") w drugiej części Bournea? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Nowego Punishera trzeba zobaczyc, dla fanow komiksu bedzie niezly ubaw, szaraki nie zaznajomione z uniwersum Marvela powinni odebrac to jako dobry film akcji w starym stylu. Film nie powala efektami, dialogami czy fabula bo ta nie zaskakuje i do cholery to film o "Franciszku Zamkowym" a nie intryga kolejnej czesci "Pily". Film w USA ma metke "R" i zasluzenie - bywa ostro, kule dziurawia bezkompromisowo cielska oponentow a jucha wesolo tryska na okolo. O dziwo jest nawet sporo bluzgow i generalnie mi sie to dobrze ogladalo. Jigsaw jest odpychajacy, wykrecony i taki mial byc. Polecam! :] Btw. plakaty rzadza, sa IMO cholernie klimatyczne. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 nowy punisher broni sie tylko dzieki brutalnosci, cala reszta to mocno kiepski film, z kiepskimi charakterami, zalosnymi dialogami, przewidywalna akcja, i ogolnie smierdzi potem. gdyby nie gore, to dalbym 1/10. jigsaw to jakas pomylka, dawno nie bylo tak zalosnego badassa w filmach, wyglada jak kretyn, ubiera sie jak kretyn, ma brata kretyna, i gada jak kretyn. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 nowy punisher broni sie tylko dzieki brutalnosci, cala reszta to mocno kiepski film, z kiepskimi charakterami, zalosnymi dialogami, przewidywalna akcja, i ogolnie smierdzi potem. gdyby nie gore, to dalbym 1/10. jigsaw to jakas pomylka, dawno nie bylo tak zalosnego badassa w filmach, wyglada jak kretyn, ubiera sie jak kretyn, ma brata kretyna, i gada jak kretyn. Powstrzymywalem sie z brutalnym komentarzem do czasu az zrobi to ktos inny, lubie Punishera bo to najbardziej ludzka postac ze swiata komiksów i nie mam jaj zeby zmieszac z blotem film noszący plakietke Punisher. Poprzedni mi sie podobał ale ten wypada skomentowac jak powyzej. Aktor grajacy Franka do dup.y i mam wrazenie ze akcja calego filmu dzieje sie w przeciagu jednej nocy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 nadal najlepszy punisher to ten z Lundgrenem ;] Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 jako, ze wyszla juz bardzo dobra kopia do ukradniecia moglem obejrzec ten bardzo oczekiwany przez mnie film. i sie cholernie zawiodłem............. Całość wyglada jak jakis niedorobiony teledysk z mtv. Filtry, kolorki, klipowy montaz, parkurowcy robiacy fokolki na budynkach, niu metalowa muza ilustrujaca jak bardzo zli zli ida w spowolnieniu przed siebie z groznymi minami etc zal. Film wyreżyserowany jest fatalnie, monotonny, przewidywaljny, slabo zagrany i z bardzo suchymi dialogami. Nie pada ani jeden dobry tekst. Para glownym zlych to najbardziej zenujacy duet jaki widzialem w komiks-filmie, a scena, w ktorej brat Jigsawa zabija w szpitalu spasionego pielęgniarza to najdurniejsza scena jaka widziałem od lat ;] Rey jak Punisher bardzo mi podpasowal i wg mnie byl najlepszy z reszty Punisherow. Przynajmniej w tym aspekcie film daje rade. Brutal Spoko rola. No i jeszcze jest krew i flaki. Sporo tego. miażdżenia twarzy, dobijania, fatality i rozne roznosci. W wiekszosci dobrze zrealizowane. No ale sam gor nie uratuje filmu. Spodziewalem sie najlepszego Punishera, a dostalem najgorszego ; ( Straszny zawod. Jednak baba rezyserujaca krwawe kino akcji to nie jest dobry pomysl ;] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Jesteś w błędzie, bo odsunęli ją od projektu i dali do przerobienia jakiemuś patałachowi od teledysków MTV. Są napisy? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 kiedy odpalalem nie bylo. to czemu na imdb obok Director widnieje Lexi Alexander a nie "patalach od teledysków MTV"? z tym odsuniecie od projektu to plota albo przeszlosc;] Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 No oglądałem. Cudów na wszelakich frontach się nie spodziewałem, ale przynajmniej fajnie czaszki pękają. Trochę zbędnej akrobatyki (początek z żyrandolem ), film równie dobrze można oglądać z włączonym "mute", co nie przeszkodzi w jego zrozumieniu, jednak główną rolę (nawet przed Paniszerem) gra tutaj Kref Cytuj
Gość tk Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Strasznie byłem podjarany na ten film, no ale kur.wa przy scenie z lustrami nie wyrobiłem. Może jeszcze dokończe kiedyś przy śniadaniu, ale to co widziałem jest poniżej krytyki. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 W istocie. Gówniany to film, aczkolwiek lepszy niż ostatni Punisher, gdyż krótszy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 IMO troche pi.e.r.d.o.lic.ie; masturbujecie sie przy komiksach z "Pogromca", ze wymagacie od filmu Bog jeden raczy wiedziec czego? Jest dobrze - jest rozwalka, fabula rodem z komiksu, jest po prostu na poziomie Punishera. Gdzieniegdzie draznilo mnie poczucie humoru, ale flashe z retrospekcji Castle'a o rodzinie daja rade, ro.z.j.e.bka jest mocarna, widac, ze film jest z LionsGates, hehe. Dla mnie lekko milo i przyjemnie - dobry nowy Punisher jest. Nie oczekujcie cudow, ja sie bawilem przednio! Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No ja sie przede wszystkim oczekiwałem mrocznego, powaznego i brutalnego filmu na jaki zasluguje Punisher, a dostalem tylko brutalnosc + jako bonus traginczne dialogi, nude i brak klimatu ;] Moze gdybym od poczatku wiedzial co ten film oferuje to byc moze tak bym nie narzekał. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No ja sie przede wszystkim oczekiwałem mrocznego, powaznego i brutalnego filmu na jaki zasluguje Punisher, a dostalem tylko brutalnosc + jako bonus traginczne dialogi, nude i brak klimatu ;] Moze gdybym od poczatku wiedzial co ten film oferuje to byc moze tak bym nie narzekał. Ja tam oczekiwalem dobrej rozrywki i wyrzynki a na powazny film o Punisherze i mrocznego klimatu to ze swieca szukac, slaby target by mial film i $$$ z tego, a kasa rzadzi tym biznesem. Napisz do Roba Zombie, on lubi klimat psycholi a Lions Gates mu wszystko puszcza pod swoim szyldem wiec moze byc srogo. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Gra na X1/PS2/PC jest znacznie lepsza niz te filmy ktore powstaly . Porownojac do ostatniego Peniszera z Travolta fabula: ten z Travolta akcja: najnowszy glowny zly: ten z Travolta Film ok ale sadzielm ze bedzie lepszy. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Ja tam oczekiwalem dobrej rozrywki i wyrzynki a na powazny film o Punisherze i mrocznego klimatu to ze swieca szukac, slaby target by mial film i $$$ z tego, a kasa rzadzi tym biznesem.. Mogli zaryzykowac, bo gdzies wyczytalem, ze War Zone odniósł spoora klape finansowa Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 gdyby wiedzieli, że poniesie klapę finansową to by nawet taki nie był jak jest, tylko by wdupczyli PG-13. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 No właśnie. Jako fan Punishera bałem się tylko brak brutalności. (Zaskoczenie) Brutalności było w nadmiarze i na plus, zawiodła cała reszta. Ile osób nie śmiało się jak ten mały psychol z wąsikiem zjadał pielęgniarza, albo wybijał głową lustra?:] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Ten maly z wasikiem rowniez ten z losta co w ostatnim odcinku sie upil Ja chce nowa gre - wystarczy mi przeniesienie The Punishera w HD i z wieksza iloscia brutalnosci! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 No on grał też tego niedorozwiniętego strażnika z Zielonej Mili. Cytuj
mackal 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 8/10 To nie żart. Film naprawdę daje radę. Aktor grający Punishera także. Brutalność i klimat na poziomie komiksu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi