Opublikowano 14 lipca 200816 l Siemanko, szukamy 2 osob ktore chcialy by powalczyc z nami ( KILa, Trella ) na Xbox Fun Day 2008. Gramy PRO 3 miejsce murowane, chcemy zawojowac o wiecej. Zapraszam wszystkich chetnych na Live gametag bdg KILa. gg: 1994522 skype: ckkila tlen: kilax@tlen.pl
Opublikowano 14 lipca 200816 l bedzie pewnie 3vs3 z aerkami co byscie mogli sie lepiej przygotowac do wcg
Opublikowano 27 lipca 200816 l hmm raczej bedzdie 4vs4 innej opcji nie widze ;p Edytowane 27 lipca 200816 l przez mot0r
Opublikowano 27 lipca 200816 l COOOMMMBOOOO BRRREEEAAAKKKKEEERRRR A czy przypadkiem to nie barth odpowiada za zasady na Fundayu ?
Opublikowano 27 lipca 200816 l za zasady moze i tak, ale nie za ilosc osob w teamach Edytowane 27 lipca 200816 l przez Kerlo
Opublikowano 27 lipca 200816 l O ilość uczestników nie ma się co martwić ;] z tego co wiem to nawet musiał zostac wprowadzony limit uczestników przez ograniczenia czasowe.
Opublikowano 27 lipca 200816 l Dałby bóg, żebym to ja za coś tam odpowiadał, wtedy nie mieli byście o co się martwić, a tak to zostałem zapytany jak się gra, powiedziałem co i jak, podałem zasady i usłyszałem, że najprawdopodobniej będzie 2v2, bo jest mało czasu. Trochę potem pomarudziliśmy z FiL'em o 4v4, ale co z tego wyjdzie jeszcze nie wiadomo. btw. chciałem podziekować koledze Wrog'owi za to, że był cierpliwy i wysłuchał naszego marudzenia pomimo, że jest tylko pośrednikiem między nami a M$'em
Opublikowano 27 lipca 200816 l Dałby bóg, żebym to ja za coś tam odpowiadał, wtedy nie mieli byście o co się martwić, a tak to zostałem zapytany jak się gra, powiedziałem co i jak, podałem zasady i usłyszałem, że najprawdopodobniej będzie 2v2, bo jest mało czasu. Trochę potem pomarudziliśmy z FiL'em o 4v4, ale co z tego wyjdzie jeszcze nie wiadomo. btw. chciałem podziekować koledze Wrog'owi za to, że był cierpliwy i wysłuchał naszego marudzenia pomimo, że jest tylko pośrednikiem między nami a M$'em to chyba w 4v4 szybciej pojdzie niz w 2v2...
Opublikowano 27 lipca 200816 l to tak też im mówiliśmy, a oni na to o skróceniu rund do 10 min i może o zlikwidowaniu best od 3
Opublikowano 27 lipca 200816 l tak, wprowadza best of 2, jesli bedzie remis to team, ktory zje wiecej malin przechodzi.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Jeśli będziemy grać 4v4 to ja i mój brat potrzebowalibyśmy kogoś do teama.
Opublikowano 30 lipca 200816 l Jakby ktoś jechał przez Krk i miał miejsce w samochodzie to pisać na PM albo GG ... się zbiorę jak coś
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Pisac kto nie ma Teammate ale juz !!! ja ;p bez teamu to nawet nie jade ;p bo na slepo nie chce jechac ;/ w krk jeszcze dalo sie grac ale z Uryzielem gralem tylko 2 x online ;p i przed turniejem gralismy 2 x 4fun ;/
Opublikowano 3 sierpnia 200816 l E tam motor... Se na miejscu znajdziesz - na pewno będzie więcej chętnych na grę niż w Krk... For fun to z naszym noobowskim teamem zagrasz - akurat nam brakuje czwartego... Najważniejsze to być i robić tłum - niech widzi kto trzeba ze zainteresowanie H3 jest ogromne... Takie rzeczy zaprocentują w przyszłości (chociaż to Polska - tu wszystko jest na opak... <_< )
Opublikowano 3 sierpnia 200816 l ja nie mam żadnego mejta i jadę w ciemno. Jak nikogo nie znajdę i nie zagram w Halo na turnieju to... nic się nie stanie. Poza tym turniejem w 'strzelanie BRkami' będzie masa innych atrakcji. Jednak skoro już cisnę się przez pół polski miło było by zagrać w te Brki na lanie xD. Także jak ktoś w dalszym ciągu potrzebuje mejta to jestem chętny. Moj GT - Wojtassnub, gg - 4273787
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Dobra, tak na poważnie mówie, żeby nie było. Mój brat i ja, szukamy dwóch graczy, my cośtam potrafimy, kto widział ten wie. Ważna sprawa, szukamy kolesi, którzy będą z nami trenować i jeździć na turnieje, nie online-warriorów. Chętnych (jak jacyś będą) zapraszam na PM, maila, gg bądź tlen.