KOSHAOLIN OBI 0 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Siemanko szukam chętnych do gry lpc myślę że fajnym pomysłem byłoby zebrać pełny serwer i popykać między sobą tylko sami Polacy. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 w niedziele bede wolny wiec chetnie Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 gra ktos w to w ogole? Bo pogralbym z kims od nas, gra z japoncami jest nudna bo mnie bija Cytuj
Slorb 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Ożywiam trochę temat. Fajnie by było znaleźć przynajmniej z dziesięć osób do gry. Lost Planet ma strasznie fajne multi i dziwie się, że tak mało osób w to gra. Jeśli jest ktoś chętny niech pisze w temacie. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 ja moge dzisiaj po 23 Cytuj
ColdWhisper 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Też z chęcią bym se z polakami pograł, więc jestem ciągle(o ile gram) chętny . Edytowane 7 lutego 2009 przez ColdWhisper Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Też z chęcią bym se z polakami pograł, więc jestem ciągle(o ile gram) chętny . spozniles sie bo w colonies nikt juz nie gra gbo lagi byly isa tam straszne Cytuj
KOSHAOLIN OBI 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Autor Opublikowano 17 lutego 2009 Też z chęcią bym se z polakami pograł, więc jestem ciągle(o ile gram) chętny . spozniles sie bo w colonies nikt juz nie gra gbo lagi byly isa tam straszne BRONX ma racje w colonies gra bardzo mało polaków większość grających ziomków przeniosło się na starsze lost planet chociaż uboższe pod względem multi to i tak gra się o niebo lepiej niema takich lagów jak lpc i brak także cziterów grających na piecykach wyobraźcie sobie blacharzy którzy są nieśmiertelni nie muszą przeładowywać broni a i najgorszy mankament lpc przykładowa sytuacja typowy hardcorowiec grający 10h dziennie robi ponad 100000 punktów a cziter w tym samym czasie jest wstanie zrobić 2000000 ja polecam starszego losta na nim takie manewry są nie do zrobienia a i takie małe info polak zajmuje 1 miejsce na świecie w trybie team elimination. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi