Gość Grzehoo Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Ja nienawidzę. Jaja jem z keczupem. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 w miescie, w którym mieszkam, produkuje sie najsmaczniejszy majonez w Polsce - Kętrzyński no lubie no Cytuj
QBH 246 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 uwielbiam kanapka bez majonezu dla mnie nie istnieje, jajek w ogole nie rusze, do salatki tez lubie jak jest duzo Cytuj
molly 311 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 do sałatki/jajek/czasem kanapek - jak najbardziej. ale tylko winiary. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Jestem ciekaw, czy gdybym założył szereg tematów z serii "Lubicie X?", tak chętnie byście na nie odpowiadali. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Kiedyś zjadłem sobie frytki z majonezem, to rzyganie pamiętam do dziś. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 ghost. napisał(a): w miescie, w którym mieszkam, produkuje sie najsmaczniejszy majonez w Polsce - Kętrzyński no lubie no u mnie jest kielecki, nie ma na świecie lepszego Cytuj
Lain 107 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 nie lubię. ale jak jest zmieszany z ketchupem i leży sobie na zapiekance, to jeszcze zdzierżę ; P Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 ghost. napisał(a): w miescie, w którym mieszkam, produkuje sie najsmaczniejszy majonez w Polsce - Kętrzyński chyba Cie zgrzało! najlepszy jest Kielecki ! A co do tematu bardzo lubię. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Do jakiegoś żarcia na mieście tak, ale sam za chiny ludowe nie dodam do żadnej potrawy. Nie że nie lubię, po prostu tak se kiedyś ubzdurałem i mi zostało Cytuj
Kania 66 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Uwielbiam, jajka w majonezie, sałatki albo na kanapki, pychota. Wolę majonez niż keczup, jak dla mnie najsmaczniejszy jest Dekoracyjny Winiary. Cytuj
J.D 0 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 ujdzie tylko nie za duzo bo może zamulić Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 (edytowane) najlepszy to majonez hellmans babuni no probuje zamienic zawsze ketchup na majonez, wiec bardzo lubie, hihihi. polecam frytki mocno osolone, i z ketchupem i majonezem, dlugo mieszac je, najlepiej w talerzu od zupy, i poczekac az zrobia sie miekkie , poki sa gorace som boskie. Edytowane 16 lipca 2008 przez _Milan_ Cytuj
BartX 9 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 Ja też najbardziej lubę Hellmans. Najlepiej smakuje na tostach i jajkach Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 Grzehoo napisał(a): Ja nienawidzę. Jaja jem z keczupem. ble ghost. napisał(a): w miescie, w którym mieszkam, produkuje sie najsmaczniejszy majonez w Polsce - Kętrzyński no lubie no Potwierdzam. Smaczny jest. Wygląda tak: Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Jak już ktoś zrobi jakąś sałatkę z majonezem, czy też jajko, to zjem. Ale samemu sobie na kanapkę nie nałożę - jest tyle lepszych płynnych przypraw: keczup, musztarda, chrzan, sosik czosnkowy... Cytuj
Kosmos 2 756 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Bardzo lubie czasem na kanapkę zamiast masła daję majonezm ale sos czosnkowy najlepszy Cytuj
kold 8 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Kurna, podstawa. Jeden z moich ulubionych sosow na zimno. Majonez mozna tez przeciez dowolnie zmodyfikowac. Genialny jest... o ile jest polski > <. Hellman's Babuni to miszczostwo swiata, a tu w Danii nie ma kur.va majonezu!!!!!!!!! :o Tzn. wszystko smakuje jak smalec - po prostu nie ma tego slodko-kwasnego smaku, tylko jest jakies beznadziejnie bez wyrazu. Nic, nawet Hellman's jest do doopy . Ale za to jest remulada!! - tez zayebista rzecz. Szczerze polecam ten dunski wynalazek np. do smazonego dorsza z frytkami ;o. Do jajek tez sie nada. http://www.allegro.pl/item399042530_hit_so..._z_niemiec.html - tu u mnie jest tansza, kurcze. Oryginalna nazwa to Remoulade. Cytuj
kapell 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Do jajek , czasami szyneczki jest ok. Ale jak sobie pomyśle o frytkach z majonezem (kiedyś jadłem) to mnie wzdryga. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Owszem, dekoracyjny Winiar, do jajek niezbędny, sałatki też, hot-dog - jest super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.