Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać a co ma czosnkowy do tatarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 150 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No lubie. Na Ukrainie w ogole maja sosy, keczupy, musztardy, majonezy itp. w foliowych opakowaniach, w jakich czasami w Polsce kupuje sie czekoladowe czy orzechowe polewy do ciast. Niewygodne. Za to pewna firma produkuje rozne rodzaje majonezow z podanym duzymi literami procentem tluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać a co ma czosnkowy do tatarskiego? Nic ale chciałem się tym z wami podzielić i nie wiedziałem gdzie to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Smutno mi za osoby, które wymieniają helmans za swój ulubiony majonez... to są ludzie, którzy jeszcze nie znają prawdy, a prawdą jest majonez kielecki. Zróbcie sałatkę warzywną z helmansem, a z kielecki, to tak jak by zrobić rosół z kury i warzyw albo z kostki rosołowej... spora różnica. Kiedyś poznacie prawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Kętrzyński de best, na nim się wychowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 lubie. do sałatek, do kanapek, do jajka. mniam! a co do lepszości to najlepszy jest taki w domu zrobiony, jak się doprawi tak jak się lubi. ostatnio jadam taki lżejszy z troszką śmietany, co by taki tłusty nie był. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Smutno mi za osoby, które wymieniają helmans za swój ulubiony majonez... to są ludzie, którzy jeszcze nie znają prawdy, a prawdą jest majonez kielecki. Zróbcie sałatkę warzywną z helmansem, a z kielecki, to tak jak by zrobić rosół z kury i warzyw albo z kostki rosołowej... spora różnica. Kiedyś poznacie prawdę... Bo Hellman's jest dobry tylko ten od babuni. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 274 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ja lubię, ale ostatnio smakuje mi sos tatarski od winiary. Pasuje do każego rodzaju kanapek - poza tych z dżemem ofcourse. A z innej beczki: kupiłem ostatnio dżem pomidorowy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kupiłem kiedyś sos czosnkowy od Winiary, strasznie ciężki. Sosy lubię tylko na jogurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 274 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Sos czosnkowy jest wyprodukowany chyba z zerowej ilości czosnku. W ogóle to nie przypomina czosnku, nigdy. Juz bardziej czosnkowy jest jogurt z czosnkiem w proszku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 117 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Lubie majonez ale nie do wódeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Majonez tylko z jajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 451 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Majonez ostatnio głównie do frytek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.