Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać Cytuj
Manor 645 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać a co ma czosnkowy do tatarskiego? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 No lubie. Na Ukrainie w ogole maja sosy, keczupy, musztardy, majonezy itp. w foliowych opakowaniach, w jakich czasami w Polsce kupuje sie czekoladowe czy orzechowe polewy do ciast. Niewygodne. Za to pewna firma produkuje rozne rodzaje majonezow z podanym duzymi literami procentem tluszczu. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 ja teraz preferuje sos tatarski, smakuję wyśmienicie na kanapkach, to jakby majonez z kawałkami ogórka i paroma przyprawami. Właśnie jem kanapki z sosem czosnkowym, japierd,ole jaki syf, idzie się porzygać a co ma czosnkowy do tatarskiego? Nic ale chciałem się tym z wami podzielić i nie wiedziałem gdzie to zrobić Cytuj
Tori 12 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Smutno mi za osoby, które wymieniają helmans za swój ulubiony majonez... to są ludzie, którzy jeszcze nie znają prawdy, a prawdą jest majonez kielecki. Zróbcie sałatkę warzywną z helmansem, a z kielecki, to tak jak by zrobić rosół z kury i warzyw albo z kostki rosołowej... spora różnica. Kiedyś poznacie prawdę... Cytuj
Manor 645 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Kętrzyński de best, na nim się wychowałem. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 lubie. do sałatek, do kanapek, do jajka. mniam! a co do lepszości to najlepszy jest taki w domu zrobiony, jak się doprawi tak jak się lubi. ostatnio jadam taki lżejszy z troszką śmietany, co by taki tłusty nie był. polecam. Cytuj
kold 8 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Smutno mi za osoby, które wymieniają helmans za swój ulubiony majonez... to są ludzie, którzy jeszcze nie znają prawdy, a prawdą jest majonez kielecki. Zróbcie sałatkę warzywną z helmansem, a z kielecki, to tak jak by zrobić rosół z kury i warzyw albo z kostki rosołowej... spora różnica. Kiedyś poznacie prawdę... Bo Hellman's jest dobry tylko ten od babuni. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 ja lubię, ale ostatnio smakuje mi sos tatarski od winiary. Pasuje do każego rodzaju kanapek - poza tych z dżemem ofcourse. A z innej beczki: kupiłem ostatnio dżem pomidorowy Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Kupiłem kiedyś sos czosnkowy od Winiary, strasznie ciężki. Sosy lubię tylko na jogurcie. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Sos czosnkowy jest wyprodukowany chyba z zerowej ilości czosnku. W ogóle to nie przypomina czosnku, nigdy. Juz bardziej czosnkowy jest jogurt z czosnkiem w proszku. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Lubie majonez ale nie do wódeczki. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Majonez ostatnio głównie do frytek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi