Skocz do zawartości

MAG

grzes_l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuda. W pewnym momencie ściąganie zatrzymało się na 81%. No więc wyłączyłem. Po pewnym czasie włączam, a tu ku mojemu zdziwieniu - instalacja:P

odziwo mi na 1mb przez noc sie sciaglo 2gb xD Slijcie invite psn:mrflowed

Opublikowano

Cuda. W pewnym momencie ściąganie zatrzymało się na 81%. No więc wyłączyłem. Po pewnym czasie włączam, a tu ku mojemu zdziwieniu - instalacja:P

To widzę jaja jak uj z tym ściąganiem dalej, wczoraj z 58~65% (nie pamiętam bo była 2 w nocy i oczy miałem qwa na zapałkach, ale chyba prędzej ta 2 opcja) po wyłączeniu konsoli rano zrobiło mi się 40% ciekawe ile będę miał ja wrócę z pracy i odpalę chlebak ? 60%~10% xD

Opublikowano

może zróbmy massive action polska ekipę?

dopiszcie PSN do listy i pododawajcie się do friends jak chcecie pograć w grupie, godziny gry znacie (pn-pt 18-21, 1-4) , SZKD możesz być liderem bo już trochę ogarniasz =) jak macie headsety to tym lepiej, widzimy się w grze :>

aha ważne wybierzcie VALOR

MAG squad

1. SZKoDnik_PL

2. boro1989pl

3. mrflowed

4. blackmamba707

Opublikowano

Też bym się dołączył do jakieś grupa grającej w MAGa, niestety dopiero dziś zacząłem ściągać ten beznadziejny update [nie można było dać do ściąganie tę wersję 3gb? Tego to nawet w tle nie da się ustawić] Więc jutro pewnie już pogram, jeżeli nie będę miał takich problemów jak koledzy wyżej.

Opublikowano

serwery dziennie od 19 działają chyba 2 lub 3 godziny i potem dopiero późno w nocy

Moje obserwacje po krótkiej sesji:

-grafika bardzo fajna jak na to co się dzieje na ekranie,do tego nie zwalnia

-zero najmniejszych lagów przy 256 osobach szok

-bardzo rozbudowany online i dużo ustawień,klas itp

-gra jest wg mnie zbyt zakręcona dla niedzielnych przeciętnych graczy i obawiam się,że z tego właśnie powodu ta gra się nie przyjmie.Niestety większość osób zadowałby deatchmatch na 256 osób :P

Opublikowano

tym że nie za bardzo idzie ogarnąć o co chodzi w tych zadaniach ( w bardziej skomplikowanych misjach) przejmij to zniszcz to obron to po drodze to podreperuj to przejmij a wszystko doprawia 128 przeciwnikow. ale to jest dla mnie zaj.ebiste na ogarniecie trybow przeznacze tyle czasu co inne gry juz zdaze na full przeorac Ave MAG

Opublikowano

no dokładnie o to mi chodziło w tym zakręceniu.

Oczywiście idzie się połapać i pewnie dla wielu nie będzie to problem co jednak nie zmienia faktu,że schemat rozgrywki ewidentnie nie jest przeznaczony dla niedzielnych graczy co chyba równoznacznie zwiąże się z tym,że marketingowo gra skazana będzie na straty(za przykład podam Killzone2 gdzie w trybie Warzone do dziś wielu graczy na serwerach nie wie o co chodzi,a co dopiero będzie w MAG które jest"bardziej" skomplikowane i do tego na mapie jest multum ludzi).

Opublikowano

grafa gorsza niż bf2 na pc w magu wyglada jak gra z 2006 roku (nie ma to nic wspólnego z beta) ,fakt gra jest troche skomplikowana no i to głupie uczucie że strzelam z broni asg a nie z prawdziwej ;/ tak plastikowo to wygląda.Raczej się gierka nie przyjmie a szkoda może niech popracuja jeszcze z pół roku żeby coś lepszego wyciągnąć.

Opublikowano

No ja nie dałem rady i po 30 minutach wyłączyłem. Tak jak BoroBoro wspomniał - grafika biedna, animacja biedna, uczucie strzelania bieda. Według mnie gra się raczej dobrze nie sprzeda, bo oprócz sporej ilości graczy, której jakoś szczególnie się nie odczuwa, to wszystko już było i to znacznie lepiej wykonane. Czekam na BF:BC 2. :)

Opublikowano

Czemu oceniacie caloksztalt grajac 30 minut w BETE ? Jestem pewnien, ze wersja finalna bedzie posiadala wiele zmian w stosunku do tej ,w ktora mozemy grac teraz.

Sam pomysl ze wspolpraca tak wielu osob jest udany. Dzis nie moglem sie przylaczyc do zadnej osoby z friend listy... ale coz.

Dzis 4 na 5 gier gralem jako dowodzacy druzyna :) Puszczanie nalotow i atakow mozdziezy jest za(pipi)iste :).

Nie wiem czemu tez dzis ,jako jedeny tryb ktory moglem grac byl ten, w ktorym sie broni transportow. Domination sie zablokowalo :/.

Moze i gra sie nie wybije bo bedzie miala zbyt silna konkurencje, ale i tak ja kupie bo jest inna niz pozostale i bedzie mila odskocznia od typowych deathmatch'owych pozycji. W zadnym innym FPS nie ma tak rozleglych terenow. Moim zdaniem powinni cos zrobic z tym pokazywaniem czerwonych trojkatow nad glowami przeciwnikow (mozna kupic UAV Jammer ,ale...) , wystarczyloby zebysmy widzieli ich TYLKO na radarze.