Jakim 1 791 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Czy tylko mi podczas łączenia z serwerami wyskakuje "Unable to connect with server"?? Ni wafla nie połączyło mnie z grą , kiedy wszyscy grali w najlepsze Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 fajnie gdyby do studia odpowiedzialnego mag wysłali ekipe sony tak jak w przypadku killzone żeby wyciągnęli coś z tej gry ;/ Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 @Jakim Można grać tylko od 19-22 i 2-5 czasu PL. Głupota, ale co zrobisz. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 To ja wiem. Próbowałem połączyć się o 19, 20 i 21 i dalej wyskakiwał mi ten sam błąd na czarnym tle. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 nie wiem czego to wina,mi wczoraj beta w wyznaczonych godzinach działała. Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Okej. Rozegrałem jeden meczyk. Straszny chaos, nie wiadomo co się dzieje, ale feeling że jest 128 graczy, którzy się biją to geniusz. Zero laga, grafa spoko chociaż na moim 24" CRTku i tak gówno widzę Najbardziej wkurzają snajperzy, którzy się czają po prostu wszędzie, dlatego sam snajperuje Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 To samo co wczoaj Unable to connect to server Kasuje to (pipi) Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Pograłem dziś chwilkę (3 meczyki). Nie est źle choć Killzone bardziej mi się podoba. Troszkę za dużo snajperów (co było do przewidzenia) ale z tym można sobie poradzić Error widziałem może raz...obecnie wszystko śmiga. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 a ja dzis dostalem kod ... czy to nie dziwne ze dopiero teraz ? : ) tak czy inaczej troche doluja mnie doniesienia o beznadziejnie dzialajacych serwerach. ciekawy jestem co bedzie po premierze gry gdy po wydaniu 200zl nie bedzie mozna nawet w spokoju zagrac ... tak tak .. .to beta dopiero. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 masakra z tą betą. od trzech dni ściaganie tego pipi... update'u stoi na 81% (2176.06). reinstalowałem betę i nic. łącze mam 2mb i tu normalnie jakieś jaja są Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 No to ja natomiast same pozytywne wrażenia, całość ściągnęła mi sie w około 2h, dzisiaj zaraz po 19 sie zalogowałem i teraz dopiero skończyłem rozgrywkę i jest bardzo fajnie. Snajperów jakoś nie dostrzegam albo to oni mnie hehe. Raz grałem snajperem i było dobrze ale później zmieniłem na karabin z reddotem i było jeszcze lepiej. Grafa może być, prawidłowa. Nie odczuwam i niewiedze tego ze jest 124 graczy. Mapy przepiękne ale Zipper zawsze umiało robić piekne mapy (socom). Całoś przypomina mi Battelfieda 2142 i to raczej zaleta. Z poczatku a dokładnie podczas pierwszego meczy to chaos, niewiedziałem co się dzieje ale szybko idzie wszystko połapać i jest dobrze... z czasem okazuje sie ze nie ma chaosu i wszyscy robią co do nich należy, podoba mi sie tylko czy ta gra będzie miałą szanse z nowym Battlefieldem, nie wydaje mi sie. Cytuj
Zigrin 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Tez miałem problem z updatem, staneło na 81%. Quit game, odpalilem jeszcze raz i rozpoczeła sie instalacja. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Gra ktoś teraz? Ja mam serwer niedostępny Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Od 19 czasu PL można grać. Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Ale dzisiaj miałem meczyk. O panie. Chyba z 350 xpków nabiłem. Taką miejscówkę znalazłem do snajperzenia, że bania mała Ale to w sumie strasznie dużo zależy od planszy. Często jest też tak, że jestem na jakiejś mapie 2 raz i jeszcze nie znam tych fajniejszych spotów. No ale z drzewka snajpera mam już chyba wykupione prawie wszystko. Jeszcze teraz na tłumik zbieram i już pakuję w coś innego. Strasznie mi się ta gierka podoba mimo, że nie lubię FPSów Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 A ile razy było napisane od 19!!! Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Ale dzisiaj miałem meczyk. O panie. Chyba z 350 xpków nabiłem. Taką miejscówkę znalazłem do snajperzenia, że bania mała Ale to w sumie strasznie dużo zależy od planszy. Często jest też tak, że jestem na jakiejś mapie 2 raz i jeszcze nie znam tych fajniejszych spotów. No ale z drzewka snajpera mam już chyba wykupione prawie wszystko. Jeszcze teraz na tłumik zbieram i już pakuję w coś innego. Strasznie mi się ta gierka podoba mimo, że nie lubię FPSów Ja narazie dopakowuje postac. Potem bede sie bral za karabin Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Podoba mi się system unlocków i customowanie broni i postaci. Pochwalić należy to ,że beta jest po polsku . Dostaje się kupę punktów za mecz , ale trudno zaczaić za co właściwie je dostajemy Dołączanie do gry jest dziwne ( kolejkowanie ? nie łatwiej dać listę serwerów? ). Grafika najlepsza nie jest, ale to wciąż beta. Ta gra ma szanse być drugim Warhawkiem. Cytuj
estel 806 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Po meczu masz rozpiskę za co dostajesz punkty. Nie wiem tylko od czego zależy Frago Bonus. Nie wiem też czemu mam dostęp tylko do Acquisition. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Kurcze, nie ma nikt klucza do bety ? wysłałem jakiś tydzien temu ten tego, prosbe o klucz, z pisemnym wytłumaczeniem czemu chce klucza, ale narazie nic. jak długo wy czekalscie na bete ? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Mam koda na bete ale nie mam czasu grać więc kto chce na pw. Edytowane 30 września 2009 przez ATG 1 Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Po meczu masz rozpiskę za co dostajesz punkty. Nie wiem tylko od czego zależy Frago Bonus. Nie wiem też czemu mam dostęp tylko do Acquisition. Tryby gry sie zmieniaja ...nie wiem czy losowo czy operator to robi. Na pocztaku mialem tylko domination na 256 graczy, teraz Acquisition dla 128. Frago bonus dostajesz jesli robisz fragi w okolicy zaznaczonej przez dowodce druzyny (Cel jest zaznaczony na radarze animowanym prostokatem). Na przyklad jesli dowodca zaznaczy bunkier do naprawy, dostaniesz frago bonus za kazdego fraga naokolo bunkra. Nie musisz byc blisko bunkra, mozesz sciagac przeciwnikow ze snajperki z drugiego konca mapy . Sa to takie bonusowe punkty za trzymanie sie rozkazow dowodzacego. Edytowane 29 września 2009 przez SZKD Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Mam problem, ściągnąłem 36mb, mowicie o jakis update 2gb, ale nic takiego mi sie nie pokazuje. wlasciwie nic mi sie nie pokazuje po napisie "chcecking updates" jest tylko czarny ekran. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Po tych 36mb uruchomi Ci się gra i wtedy zacznie ściagać 2,6 giga Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 No właśnie sie tak nie dzieje, włączam grę, pojawia sie tapetka MAG, napis checking updates, i czarny ekran ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi