Skocz do zawartości

MAG

grzes_l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz działa wszystko ok, na mecze wchodzę bez problemu też. Kodzik dostałem przez PSNUS na twetterze, weszłem zalogowałem się i podali kod, wróciłem z roboty i ściągnąłem linka z konta us a potem na koncie pl zainstalowałem wraz z up'em :thumbsup:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ta closed beta miala 30 mb :)

a potem sciagala 2gb.

czyli majac ta stara bede nie pogram? czy tez dossie patcha ?

Opublikowano

I właśnie to ściąganie patcha to największa bzdura. Bardzo często rozłącza, do tego nie można nic robić z konsolą w trakcie pobierania, nie ma fajnej opcji 'wyłącz konsolę po ściągnięciu', czyli oznacza to bezsensownie włączoną konsolę przez całą noc. Nie mogliby tego w całości na PSN wrzucić? Te 5gb to aż tak za(pipi)iście dużo, że serwer tego nie utrzyma?

Opublikowano

Sama grama 250MB, potem ściąga się jeszcze 5GB.

Wow nie ma jak dezinformacja. Ściąga się troszkę ponad 1,8Gb a nie 5!

Beta startuje 4 stycznia. Jeżeli to to samo co w Closed Beta sukcesu nie wróżę!

• 2 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się ze beta zaczyna się o 16 a nie o 13

Na razie nie działa

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Witam

Godz. 14:16 - dalej czytamy tylko o licencjach o godzinach otwarcia serwerów. Mały falstart? Oby nie za długi :)

Pzdr.

Aktualizacja - Serwery otwarte !  

p.s. no i mamy przeciążenie :) 

Edytowane przez pl_yoshi
Opublikowano

chętnie dziś sprawdzę tego MAG. Może nie będzie tak źle. A może czas szybciej minie do marca

MAG wychodzi pod koniec stycznia, do tego czasu wyjdzie demo BC2 więc będziesz miał w co grać. :P

Opublikowano

Ogólnie MAG ( wnioskuje po poprzedniej becie) jest słabe i nie warte mojej uwagi. Są lepsze gry pod multi. Obecnie gram w MW2, a w marcu nadchodzi BC2 które pewnie też mocno mnie wciągnie, więc na MAG nie mam czasu.;

Opublikowano

Oj nie rzucałbym tak słów na wiatr. Miałem okazję posiadac poprzednią betę i tak graficznie jak i grywalnościowo jest lepiej niż poprzednio. W becie póki co grałem na trzech mapkach po 64 graczy. Wyczytałem w grze że w trybie "domination" będziemy mieli mapkę na 256 graczy z pojazdami.

Ustawiając czułość analogów na maxa, sterowanie stoi gdzieś pomiędzy BF2 a Mw2, czyli nie jest źle. W przeciwnika trzeba władować niemalże identyczną ilośc ołowiu co w Bad company 2 becie. Hmmm co jeszcze. Graficznie jest ładniej niż w codzie, ale to 30fpsów a nie jedna ramka. Mapki są nieźle skonstruowane, jednak brak w nich polotu, jest troszkę plastikowo a i zniszczeń nie uświadczyłem.

Opublikowano

Jak narazie co i tak nie da się sprawdzić czy gra jest fajna czy nie... Da się zrobić postać ale na serwerze pokazuje że jest 0 osób, nawet misji treningowej nie da się odpalić. Rozumiem że to beta, ale nie wróży to dobrze... Nie mówiąc już o grze na 256 osób :blink: