Opublikowano 14 stycznia 201015 l Ciekawi mnie rozbieżność opinii na tym forum i forum "konkurencji". To ludzie opisują grę jako dobrą- oczywiście mówię tu o becie- a tam jadą po niej jak po starej kobyle. Hmm... Może jest to spowodowane tym, że fanboje XO opanowały forum co zauważyłem już dawno temu zresztą Edytowane 14 stycznia 201015 l przez McDrive
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Na stronie thehut.com można zamówić MAG w metalowym pudełku z 3 unikatowymi zbrojami dal każdej z frakcji i 3 themami w cenie normalniej edycji Jak na razie w żadnym polskim sklepie jej nie widziałem a kosztuje ~179zł
Opublikowano 16 stycznia 201015 l W sklepie sendit.com też jest tylko niestety ani w jednym ani w drugim nie akceptują eKarty mBanku więc nie kupię a chciałem . EDIT: Musiałem trochę pokombinować parę razy ale w końcu zaakceptowali moją kartę i pre-order już złożony EDIT2: Patrząc na ceny w naszych sklepach (SE 209zł, normalna 189zł) widzę, że zrobiłem dobrze zamawiając na thehut Edytowane 18 stycznia 201015 l przez CHINDOOS
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Już jest do zamówienia specjalna edycja z headsetem w polskim sklepie. oczywiście ja skazuję niestety ten tytuł na porażkę zresztą świadczą o tym statystyki zakończonej bety oj kiepściutko ! kiepściutko !
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Ja bym jeszcze nic nie przesądzał. W końcu beta była tylko przez tydzień. Z tego co pamiętam to statystyki pokazują że większość tych którzy ściągnęli instalkę z PS Store nie dociągnęło pozostałych 2GB danych. MAG działa, nie ma większych bugów, wygląda dobrze, rozgrywka jest dobrze wyważona, więc gra może ewentualnie nie trafić w czyiś gust. Ci co preferują bardziej taktyczne strzelanki na pewno się nie zawiodą.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l MAG zapowiada sie ciekawie. Sam co prawda gram tylko w sieciowe strzelaniny na kompie. Ale kibicuje tej pozycji bo moze wniesc jakis powiew swiezosci do konsolowych zmagan online. Pewnie Bad Company 2 nie pobije, ale i tak moze troszke zamieszac w tym segmencie growym. wg mnie gra jest bardziej zbalansowana i taktyczna niż MW2. O to akurat nie trudno. W koncu tak plytkie i skopane multi jak w MW2 bije na glowe kazdy lepszy ''szuter''...
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Mam pytanko czy kogoś bolała głowa lub brało na mdłości podczas beta ? i pytam serio bo ja po 10 min gry miałem takie objawy
Opublikowano 24 stycznia 201015 l na allegro po 169 zl wersja PL Ktos widzial taniej? bo jesli nie to zabieram wersje z allegro
Opublikowano 25 stycznia 201015 l na allegro po 169 zl wersja PL Ktos widzial taniej? bo jesli nie to zabieram wersje z allegro Też widziałem tą aukcję. Wprawdzie za niecałe 180 masz wersję limitowaną z różnych sklepów zagranicznych(axel, hut) ale ja tam wolę dostać grę dzień po premierze.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l dziś premiera, są zmiany względem bety http://consoleo.pl/newsflash/46-gry/282-dzi-premiera-mag-lista-zmian-w-penej-grze-wzgldem-bety.html
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Podoba mi się lista zmian... no może poza obniżeniem wymagań dostępu do trybów rozgrywki. Wcześniej było lepiej bo zanim mogłem zagrać w domination mogłem/musiałem się nauczyć grać w mniej skomplikowanym saboażu. Ale może nie będzie żadnej różnicy. Poza tym to było dobrze a teraz będzie jeszcze lepiej.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l dziś premiera, są zmiany względem bety http://consoleo.pl/newsflash/46-gry/282-dzi-premiera-mag-lista-zmian-w-penej-grze-wzgldem-bety.html czyli w zeszłą środę w Londynie grałem "tylko" ^_^ w "pełną" wersję pudełkową bo na dzień dobry dostaniemy patcha (60-80MB): http://blog.mag.com/blog/2010/01/mag-beta-vs-final-game/ Zmiany na plus [ zwłaszcza veteran mode [patrząc pod kątem złotych pucharków] tylko jednego nie mogę skojarzyć: Whereas before, the Beta version of MAG only offered six maps and two modes, the retail version has a full five modes with 15 maps to play. mowa oczywiście o otwartej becie bo miałem jeszcze te wcześniejsze 1.3X i 1.4X i trybów niby pięć naliczyłem: -trening 32vs32 x3 mapy [taki TDM, szkoda tylko że wewnątrz frakcji czyli np SVER vs SVER] -sabotaż S&D 32vs32 x3 mapy -przejmowanie CTF 64vs64 x3 mapy -dominacja C&H 128vs128 x3 mapy ALE -derektywy ; polegały na tym że przekierowywało nas optymalnie do jednego z trzech poprzednich trybów. więc skąd te 15 map ? czyżby całkiem nowy tryb z trzema dodatkowymi mapami ? chyba że chodzi o "The final game also includes a handy offline training mode" , ale do tego chyba by nie robili trzech map...
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Poprawili to o co najbardziej mi chodziło - framerate podczas dużych bitew. Może dzięki temu dominacja stanie się dla mnie grywalna. Kurde, nie wiem czemu ale w tym momencie mam większą ochotę na MAG niż BF:BC2. Chyba rozgrywka bardziej mi przypasiła, jakoś dobrze mi się kojarzy, feeling jak przy pierwszym Resistance.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l MAG - Globan News Network Na oficjalnej stronie MAG pojawiły się nowe filmiki. Fajnie zrealizowane. W materiale o S.V.E.R. są polskie akcenty
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Zmiany bardzo mi się podobają. Jeśli dobrze myślę amerykańce miały dzisiaj u siebie premierę, ojropa czeka do 29 tak? 3 dni nie zbawią a chętnie gierkę łyknę ; F btw: jeśli kogoś to interesuje to na znanym serwisie aukcyjnym idzie już dorwać MAGa za 155zł, ja jestem kupiony choć jeśli ktoś miał do czynienia ze sprzedawcą, o którym mówię gaaaaaaaaaaaaa to jakby był tak miły i dał swoją opinię-nie mam zamiaru składać preordera żeby czekać 2 tygodnie na niego potem. Edytowane 26 stycznia 201015 l przez dżar
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Odwołałem preordera na special edition z thehut i zamówiłem w ŚG zwykłą wersie PL, bo skusiła mnie cena. Mam nadzieję tylko że nie będzie problemów z patchami/dodatkami do naszej wersji, ale to Sony więc raczej nie powinno.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l MAG w teorii wydaje się genialny. W praktyce może nie być już tak wesoło. Przy takiej ilości graczy odsetek ćwierćinteligentów, półgłówków i bez-mózgów przypadających na jedną drużynę niepokojąco wzrasta.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l MAG w teorii wydaje się genialny. W praktyce może nie być już tak wesoło. Przy takiej ilości graczy odsetek ćwierćinteligentów, półgłówków i bez-mózgów przypadających na jedną drużynę niepokojąco wzrasta. tekst dnia
Opublikowano 29 stycznia 201015 l MAG w teorii wydaje się genialny. W praktyce może nie być już tak wesoło. Przy takiej ilości graczy odsetek ćwierćinteligentów, półgłówków i bez-mózgów przypadających na jedną drużynę niepokojąco wzrasta. tekst dnia Obawy są słuszne, ale grając w betę na szczęście tylko raz zdarzyło mi się, że przez impotencję umysłową graczy z mojego składu nie dało się komfortowo grać. Jeden koleś biegał z nożem i zabijał swoich, drugi robił to samo ze snajperki, a dowódca składu biegał i krzyczał przez hs, że wszyscy jesteśmy upośledzeni, debile itp. chociaż sam nie wykazywał jakiś szczególnych zdolności w walce. Poza tym jednym przypadkiem, przez tydzień grania nie trafiłem na szczęście na większe objawy pustogłowia u graczy.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Odwołałem preordera na special edition z thehut i zamówiłem w ŚG zwykłą wersie PL, bo skusiła mnie cena Świat gier mówisz? Powodzenia w sumie,z tego co słyszałem nikt od nich nie dostał preordera w dobrym terminie(też mnie to spotkało 2 razy) Osobiście jak grałem w betę raz trafiłem na kompletnego 12letniego debila prującego się piskliwym głosem przez hs, bijącym każdego nożem + grantami i ogólnie biegającego w kółko jakby uciekał przed niedźwiedziem gwałcicielem. Poza tym grało się przyjemnie tylko mam pewne obawy-aktualnie na serwerach siedzi około 8k ludzików z usa 3 dni po ich premierze, bardzo średni wynik-mam tylko nadzieję,że ta gra za szybko nie umrze. Edytowane 29 stycznia 201015 l przez dżar
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Udało się komuś dostać ten tytuł dzisiaj? Jak wrażenia z ogrywania pełnej wersji?
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Ja właśnie zakupiłem i ściągam patch 37 mb, a następnei update 62 mb. Rydzu kiedy gramy?
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Ja właśnie zakupiłem i ściągam patch 37 mb, a następnei update 62 mb. Rydzu kiedy gramy? Jeszcze nie kupiłem, nie mam siana Myślę że około 10 lutego zakupię ten tytuł i wtedy pogramy bo granie w MW2 to jeden wielki dramat...