Jakuza 116 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Mam pytanie do osób które przeszły grę, czy można po przejściu gry zrobić misje poboczne ( wyścigi itp. ) - bo nie wiem czy je robić teraz czy dopiero po skończeniu wątku fabularnego...a wolałby po Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 przejdz gre, a potem zajmij sie calakowaniem masz wtedy o wiele latwiej Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Mam pytanko gdzie można zakupić nową część naruto bo sklep psx extreme, ultima i gram.pl nie mają w sprzedaży naruto tak samo na allegro żadnej aukcji nie ma a i w MEdia markt w olsztynie też nic nie wiadomo o naruto: the broken bond ... Cytuj
opall 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 są 3 aukcje i całkiem niezla cena http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=broken+bond Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 są 3 aukcje i całkiem niezla cena http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=broken+bond dobra ostatni raz wczoraj patrzyłem no cóż pomyśle o tym ale nadal dziwi mnie czemu sklepy internetowe tego nie mają skoro premiera była w listopadzie Cytuj
Dandek 0 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Mam pytanie do osób które przeszły grę, czy można po przejściu gry zrobić misje poboczne ( wyścigi itp. ) Tak, po przejściu gry możesz swobodnie biegać po całym świecie i robić misje poboczne. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Szkoda,taka gra dla dzieci sie wydaje,niezadobry tryb walki,plastkowa grafa..Ale jestem fanem i katuje Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Akurat gram sobie w Broken Bonda (kupiłem dla mojej kobiety, ogromnej fanki anime, a co się okazało - nie dość, że oglądam już Shippudena, to jeszcze i na Xie gram ja) i muszę przyznać, że ze znajomością anime ciupa się w to całkiem przyjemnie. Trochę ułomne jest sterowanie, grafika nie zachwyca, ale możliwość pobiegania sobie po Konoszce daje radę. Ogólnie gra wiernie trzyma się anime i wychodzi jej to na dobre w mojej opinii - nie trzeba się czuć jak podczas oglądania fillerów. No i Chidori rządzi. A właśnie, brakuje mi jakichś grywalnych fragmentów z Kakashim - czemu nie wrzucono go do gry pozostaje dla mnie zagadką. Cytuj
diaglo 0 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Ciężko znaleźć ten tytuł na allegro. Za to pierwsza część chodzi po parę złotych. Czy to zonacza, że dwójka jest słaba i nie zdobyła popularności ? Rozważam możliwość zakupu. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Ja tam swój egzemplarz kupiłem w sklepie, gdzie stał zaraz obok pierwszej części. Czy gra jest słabsza od poprzednika nie wiem, bo nie miałem porównania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi