Jakim 1 791 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured No i mamy pierwszy teaser z nowego terminatora. Wygląda świetnie nawet bez Arniego. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Czy ja wiem, wole Arnolda, choc T3 byl najslabszy z Terminatorow dawal rade jako tako. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Myślę, że w części w której jest wojna, a nie walka dwóch terminatorów, brak Arniego nie będzie problemem. Jak wiadomo jednak Connor zginął wtedy, jak do jego bazy został wysłany model o tym samym wyglądzie, co poprzednie T-800 z poprzednich cżeści., z względu na sentyment Connora do niego. Tak więc Arnie powinien się gościnnie pojawić Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Mnie zastanawia czy to juz bedzie zakonczenie calej historii. Pytanie czy film skonczy sie pokonaniem maszyn czy wyslaniem Conora w przeszlosc. Stawiam na to pierwsze. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 A na cholerę Connora w przeszłość wysyłać? Zakończenie pewnie będzie otwarte, sceneria wygląda jak wczesna wojna, więc pewnie zrobią tak, by kolejna część była o późniejszej wojnie. Może będzie jak w grze (Terminator 2: Arcade Game), że trzeba będzie zdobyć wehikuł czasu? Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 czytalem gdzies, ze maja jakiegos kulturyste do odegrania roli terminatora, swoja droga mogli by zatrudnic pudziana, jak by strzelal odpowiednio glupie miny to by sie nadal Cytuj
nWo 1 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 to nie żart, to właśnie to coś jest nowym terminatorem Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 (edytowane) czytalem gdzies, ze maja jakiegos kulturyste do odegrania roli terminatora, swoja droga mogli by zatrudnic pudziana, jak by strzelal odpowiednio glupie miny to by sie nadal Potwierdzono rolę Rolanda Kickingera jako substytut arniego. edit:o, nwo mnie wyprzedzil Edytowane 20 lipca 2008 przez Mordechay Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 to nie żart, to właśnie to coś jest nowym terminatorem To ten typ z "Nagiego Patrolu"?;] Ja slyszalem, ze ma byc trylogia, a McG mowil, ze bedzie podobnie jak z nowymi batmanami. Niby jakis szacunek dla poprzednich filmow, ale bedzie zupelnie inne podejscie. A co do teasera - kazdy go wniany film mozna ladnie pokazal w teaserze/trailerze;] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Kolejny terminatot made in Austria Dobra parodia będzie. Cytuj
gork 19 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 E jak Bale gra to moze byc fajny film. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) no i mamy nowy trailerek: http://pl.youtube.com/watch?v=ESWBiocHOGk myślę, że będzie fpyteczkę. ciekawe czy ten nagi patrol pojawi się już w tej części. EDIT: tu w lepszej jakości- http://www.apple.com/trailers/wb/terminato...tion/large.html Edytowane 10 grudnia 2008 przez andertejker Cytuj
nWo 1 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 nowe trailerki z domieszką MAD MAX'a, nie dokladnie takiej przyszlosci sie spodziewalem, nie o takiej przyszlosci ostrzegala matka connora <_< no chuk w sumie sie z nią zgadzam Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 fajne. Na 100% bedzie lepszy od T3 - co zadnym wyczynem nie jest. Fajny klimacik wojny. Ciekawe jak z klasyfikacja wiekowa Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Terminator może być od lat 12. Anyway, ten ostatni wielki endoskeleton z działem zamiast głowy zje.bał dla mnie cały efekt, wygląda jak z japońskich anime o mechach... No ale T600 są fajne. Poza tym ta przyszłość, która różni się od tej z początków filmów o Terminatorach, jest jej początkową fazą, więc efekt i zamierzenie dobry. To co widzieliśmy w filmach, to najpewniej jest przyszłość odległa od nich. Jako, że z tego co mi się o uszy obiło, to ma być nowa trylogia, zapewne chcieli zostawić sobie miejsca na tą odległą przyszłość Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jakos nie mam ochoty pojsc na to kina po obejrzeniu trailera. Poczekam na taki przed premiera Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Poza tym ta przyszłość, która różni się od tej z początków filmów o Terminatorach, jest jej początkową fazą, więc efekt i zamierzenie dobry. To co widzieliśmy w filmach, to najpewniej jest przyszłość odległa od nich. Mendrek, w Terminator Salvation mamy rok 2018 a np w takim Terminator1 Kyle Reese przybył z roku 2029 i "przebłyski" z przyszłości dzieja się właśnie w tym roku. I o ile ta przyszłość się nie zmieniła, to jeszcze dużo zostało do wyjaśnienia w kwestii całej wojny ludzi i maszyn. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Nowy trailer daje radę. I kompletnie nie brak mi Arniego, za to Bale jest OK. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Poza tym ta przyszłość, która różni się od tej z początków filmów o Terminatorach, jest jej początkową fazą, więc efekt i zamierzenie dobry. To co widzieliśmy w filmach, to najpewniej jest przyszłość odległa od nich. Mendrek, w Terminator Salvation mamy rok 2018 a np w takim Terminator1 Kyle Reese przybył z roku 2029 i "przebłyski" z przyszłości dzieja się właśnie w tym roku. I o ile ta przyszłość się nie zmieniła, to jeszcze dużo zostało do wyjaśnienia w kwestii całej wojny ludzi i maszyn. Owszem, ale jak wiadomo wydarzenia w Terminator 2 przesunęły "nieco" dzień sądu, stąd możliwe że dużo się jeszcze może zmienić, aczkolwiek faktycznie obrazy się nieco kłócą. Wydarzenia z "przebłysków" były albo w nocy, albo to był efekt nuklearnej zimy. Poza tym przebłyski mogły być z innych terenów. Swoją drogą, zastanawiam się jak infiltratorzy przenikali do bazy i po co psy, skoro wystarczyłby wykrywacz metali? Jeśli wykrywa tonę stali, to chyba nie powinno być wątpliwości? Fakt, w przeszłości może. Można też na placu boju, zakładając że nikt nie nosi przenośnych wykrywaczy. Element zaskoczenia też nie powinien być długi, a Skynet budował je i tak seryjnie, dodatkowo robiąc im lepszą powłokę. Ps. Nie wiem, mam jakieś wrażenie, że te T600 są jakby takie zbyt masywne, a przecież wiadomo że były wykorzystywane jako modele infiltratorów, więc co niby? Taki "pudzian" wchodził do bazy jakby nigdy nic? No i oczywiście bez miniguna zamontowanego w ręce. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Bale będzie musiał "zrobić" ten film tak jak wcześniej robiła go Linda Hamilton. No i jakiś nemesis by się przydał, najlepiej kilku Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Trailer fajny, ale nie pokazuje tego czego oczekuje, wojny rebeliantow ze skynetem. Chce czegos na ksztalt poczatku T2. I zgodze sie z Karolem, ostatni mech z trailera zbyt zajezdza japonszczyzna. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 (edytowane) początku T2? "But this is not the future my mother warned me about" a ten ostatni mech to po prostu maszyna obronna maszyn, nie ma co kojarzyć z transformersami, to inna bajka. bez jaj, że wam się to odrazu kojarzy z tymi dennymi zabaweczkami. Edytowane 21 grudnia 2008 przez andertejker Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 No dobra, do wydarzen z poczatku 2 nie dochodzi i zamisat swietnie przedstawionej wojny z maszynami na szeroka skale mamy wlasnie to co prezentuje trailer. Nie jest zle, ale to nie to na co czekalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi