Masorz 13 197 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 trochę nowych jotpegów z filmu- http://www.terminatorfiles.com/news/2009/2009-03-21-a.htm z gry też parę się tam znalazło. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Hm, krąży wiele plotek o tym, że John Connor stanie się cyborgiem Chodzi o to, że film skończyć się ma walką między Connorem a Marcusem, gdzie Connor zginie. Ruch oporu jednak użyje szkieletu Marcusa, i odrodzić Johna. bo Connor jest dla nich symbolem. No a wydawało się, że nie można tego spartaczyć Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 To już nieaktualne - nowe zakończenie "Terminatora" Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Jest zwiastun "The Terminators" http://www.filmweb.pl/Oto+nadchodz%C4%85+%...2,News,id=50709 będzie rzeźnia :o Cytuj
boraz1987 2 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 2 nowe zwiastuny. http://www.youtube.com/watch?v=QaBbufGnXJo http://www.youtube.com/watch?v=iFrklF1ncaE Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Jest zwiastun "The Terminators" http://www.filmweb.pl/Oto+nadchodz%C4%85+%...2,News,id=50709 będzie rzeźnia :o Podoba mi sie statek kosmiczny Pi i Sigmy. Mam nadzieje, ze akcja bedzie rozgrywac sie rowniez na MatPlanecie. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 4 minutowy zwiastun , wersja extended . Szkoda , że film dopiero 5 czerwca u nas. http://www.filmweb.pl/Zapieraj%C4%85ce+dec...a,News,id=51281 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 4 minutowy zwiastun , wersja extended . Szkoda , że film dopiero 5 czerwca u nas. http://www.filmweb.pl/Zapieraj%C4%85ce+dec...a,News,id=51281 nie oglądam,ponoć maksymalnie dużo spoilerów Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Właśnie, w ogóle odpuszczę sobie już trailery nadchodzących "hitów" tego roku. No może tylko na "Avatara" zerknę z czystej ciekawości Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 na Avatar to każdy zerknie z ciekawości bo robią go tyle lat,najdroższy film w dziejach,do tego obiecuję rewolucje w 3d i nie ma nawet jednego zdjęcia oficjalnego czy 1sekundy trailera.....ciekawe kiedy wreszcie Cameron coś pokaże(może przy okazji premiery Transformersów wypuszczą trailer Avatara) Co do Terminatora-jestem spokojny,że to będzie dobry film,boję się,tylko samego zakończenia ,a raczej jego braku i jakiegoś chamskiego cfiffhangera bo ta cześć to początek nowej trylogii. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Czyżby nikt z foruma nie pokusił się o obejrzenie tej kinówki co leży na torrentach? Jeśli tak, to rispekt, bo premiera już dzisiaj. Chciałem do Krakowa jechać na seans w sali cyfrowej, ale okazało się, że w przypadku tego filmu takowych pokazów nie będzie A 'Szybko i Wściekle' to mieli. Kierwa. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 mam rezerwacje w kinie na dzisiaj ;] Cytuj
nWo 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 czy rzeczywiscie warto isc do kina na ten film, nawet jesli nie stoii za tym J. Cameron? nie wiem czy oglądaliście Sarah Connor Chronicles ale ja tak. I wiem ze nie warto. a "Terminators" bym zobaczył z ciekawosci, moze przypomnialyby sie najlepsze lata Van Damme i Segala, bo ta zapowiedz ma wlasnie taki klimat jak ich wczesne filmy. albo TC 2000 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Jesli film bedzie slaby to zawsze bedzie na co zawiesic oko - efekty specialne Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Raczej watpie, zeby ten film był słaby. Nie nazwałbym też tego pełnoprawna kontynuacją Terminatora, raczej nowym podejściem do tematu. Trailery były bardzo zachęcające w kazdym badz razie. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Podchodząc do tematu z twojego punktu widzenia film może być nawet ok. biorąc pod uwage obsade filmu. T3 nie świecił specialnie oprócz Arnolda który też jakoś sie nie popisał oprócz tego ze dostał wagon $. Bale to rewelacyjny aktor, lubie go. po tym co napisałeś zastanawiam sie czy nie dac filmowi szansy i nie skusic sie na bilet do kina bo 16zł za bilet to 3'ka w totka <_< Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 (edytowane) Niestety obecnie czuję tu poziom Transformersów, nie tylko pod względem wizualnym Aż się boję wybierać do kina. Edytowane 5 czerwca 2009 przez Wiolku Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Poziom Transformersow? To chyba odpowiednia rekomendacja, żeby iść do kina. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Poziom Transformersow? To chyba odpowiednia rekomendacja, żeby iść do kina. Zależy dla kogo Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 (edytowane) Jak ktos szuka w T4 filmu ala Requem, Pi, itp to nawet rekomendacja Transformerowa nie pomoze. Film dla rozrywki - taka prawda. Plusem jest tego ze pokazana jest wojna a nie powrot Terma po Connora po raz 4... Z reszta nawet Arnie tutaj by nie pasowal bo z tego co widac na trailerach roboty sa robotami a nie robotami w skorze ludzkiej. Edytowane 5 czerwca 2009 przez Scorp1on Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 ja tam jakos specjalnie nie podniecalem sie T4, ale gdy 2 tygodnie temu bylem w kinie na Aniolach to puscili trailer i na duzym ekranie zrobil na mnie wrazenie tak wiec juz mam rezerwacje na dzisiaj, zabieram ze soba kobiete i martwie sie tylko zeby jej sie chociaz troszke spodobal no ale coz ja stawiam bilety to i warunki:) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Jak ktos szuka w T4 filmu ala Requem, Pi, itp to nawet rekomendacja Transformerowa nie pomoze. Film dla rozrywki - taka prawda. Plusem jest tego ze pokazana jest wojna a nie powrot Terma po Connora po raz 4... Z reszta nawet Arnie tutaj by nie pasowal bo z tego co widac na trailerach roboty sa robotami a nie robotami w skorze ludzkiej. A ktoś tak napisał? Oczekiwałem filmu na poziomie pierwszych dwóch terminatorów. Jednak jak tylko zobaczyłem ksywkę reżysera to marzenia poszły się je.bać. W dodatku recenzje nie nastrajają pozytywnie.A co do Transformersów, to sequel tego filmu zapewne będzie lepszy od nowego terminatorka, ba jestem tego pewien. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 (edytowane) Rozne recenzje czytamy.Ogolnie z tych czytanych przeze mnie wyglada ze nie jest to oscarowa produkcja (watpie by takiej sie ktokolwiek spodziewal) lecz i tak jest dosc dobrym kawalkiem kina.Ja jutro sie wybieram i wiem ze sie nie zawiode.Nie mam jakiegos jebnietego podejscia pseudo krytyka wiec o nic sie nie boje. Edytowane 5 czerwca 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Poziom Transformersow? To chyba odpowiednia rekomendacja, żeby iść do kina. Zależy dla kogo Dla osób lubiących ten typ filmów? Efektowne action-sf? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi