Matt-JF 0 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 z tym stevem przesadziles wiesz o tym Cytuj
mashter 54 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 (edytowane) ywefghsaeurgjsrtfgv63485r923-0$^%^&*(I()OuKcl;lsdc yezós ---------------------------- Ułatwię wam sprawę. lista postaci, którymi ktokolwiek potrafi grać dobrze w DR: Steve, Julia - Matt Marduk, Feng - Devil Raven - Sway koniec listy, resztą postaci nikt nie potrafi grać dobrze. Edytowane 21 lipca 2008 przez mashter Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 lista postaci, którymi ktokolwiek potrafi grać dobrze w DR: Steve, Julia - Matt Marduk, Feng - Devil Raven - Sway koniec listy, resztą postaci nikt nie potrafi grać dobrze. Trochę bym bo zmienił, powinna to być lista tych co potrafią grać. Postać jest mniej ważna. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2008 ANNA-NEVAN NINA-RESET!!RAFIMARU, EQUESTER,NEVAN STEFAN-MATT MARDUK-DEVIL, BOCIAN i potem CAMBION KING- REN, CIGEN,chyba 3ci w kolejnosci jest TOKIS ale niech to ktos inny oceni kto ostatnio z nim grał ARMOR-CIGEN,SWAY RAVEN-SWAYMAN DEVIL JIN-GAJDA,SZYPER HEIHACZI- PAWEŁ Wu.????kto to?? KAZUYa- MATT,KRYSTA,PYCHU I JA MAMY MNIEJ WIECEJ ROWNY POZIOM PAUL-BORYS,SWAY LAW- ROBSON, MASHTER,napewno potem TOKIS BRYAN- KITOS,WOJTARO(PODOBNO WYJąTKOWO DOBRZE NIM GRA) HWOARANG- TBT,GAJDA BAEK- MASTACHI JULIA-MATT, SNAKE GANRYU- RAFIMARU JACK5- GUARDIAN XIAO- CIGEN, WACHO,DANTE(napewno są z wacho na tym samym poziomie bo grałem ostatnio z wachem a z dante gram na codzien) PANDA-DI LEI-GUBU ASUKA- KUREK LEE- KRAKERS, GON (OFICALNY MISTRZ POLSKI!!!) YOSH- TENSHI CHRISTY- GREY-FOX FENG- DEVIL, SZYPER, PonCZuR Cytuj
szyper 0 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Paweł W. to forumowy "Bażant" Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 1 października 2008 Autor Opublikowano 1 października 2008 "Sway nie gra za dobrze imo tym stevem (nie obrazajac..). bierze jakies shity, zamiast wymiatac czarnuchem. Co libera... on nie gra w turniejach (only 4fun), a manual to nie wszystko. Turnieje nie mają tu akurat nic do rzeczy. Ktoś kto bierze w nich udział może podchodzić do gry mniej poważnie od osobnika grającego "4fun". Zazwyczaj jestem osobą skromną, nieskromnie mówiąc, ale tym razem muszę się zgodzić ze Snejem:P. Technicznie mam najlepiej opanowanego Kazia w Polsce, i nie jest to różnica jednej klasy. Owszem, niektórzy Kaz-playerzy są bardziej ograni (bo mają z kim grać), ale u Kazia opanowanie postaci i umiejętności techniczne sporo dają. A mnie tego nie brakuje:P. Ktoś tu dobrze napisał że jest to bardziej lista osób grających w Polsce danymi postaciami, w dodatku jeszcze subiektywna bo każdy dopisuje w niej bezwzględnie ludzi ze swojego teamu (ach ten miejski patriotyzm). Wiesz, to chyba działa na innej zasadzie. Kiedy grasz z kimś naprawdę dużo to z czasem możesz w miarę obiektywnie ocenić jego poziom. Ja grałem ze sporą liczbą osób, ale nie mógłbym się o wszystkich wypowiedzieć. Dla mnie nawet te 10 walk to zdecydowanie za mało. Wiadomo ktoś mógł mieć wtedy lepszy, gorszy dzień, komuś mogła umrzeć babcia i takie tam, chodzi o formę ogólnie." Hmmm od strony technicznej Liber nie ma sobie równych to fakt...ale rozmawiamy o możliwościach turniejowych a mówienie że sie nie ma z kim grać to mija sie z celem bo w całej polsce nie ma z kim grać(tylko poznań)Aby sie ograć trzeba jezdzić po kraju Ps.Swoją drogą z chęcią z tobą liber zagram bo ciekaw jestem jak tym razem mi pójdzie "hejka MEVEK z tej strony. ogólnie siedzę w Irlandii południowej ale z krwi i kości jestem jednym z was. gram MARSHALL_em i jestem około 30 w rankingu europy na online (jednym z lepszych dostępnych łyżwiarzy) pozdro... aha... feng-devil steve-punisher ganryu-boskon(ten w londynie) bryan-piter(olimp) nina-robson jin-gajda yoshi-tenshi hwo-tbt(olimp) raven-swey julia-matt jeszcze coś dorzucę jak sie nawinie..." Mevek jestes swietnym graczem o czym mi ostatnio nawet mówił Nevan:) ale w kraju dużo sie pozmieniało:) i ta lista jest ciut przestarzała:)) A Ciebie nie dopisuje bo nie ma cie w PL a do tego każdy wie że w online gra sie inaczej(ale pewnie byś ostro tu namieszał) UPDATE LISTY DAWAJCIE KOLEJNE POPRAWKI: ANNA-NEVAN I TYLKO ON NINA-RESET!! EQUESTER,NEVAN STEFAN-MATT,NIEDłóGO MOżE SNAKE MARDUK-DEVIL, BOCIAN i potem CAMBION KING- CIGEN,TOKIS(WYGRYWA PUKI KTOś SIE NA NIEGO DOBRZE NIE OGRA-MNIE TO NARAZIE NIE DOTYCZY) ARMOR-CIGEN,SWAY RAVEN-SWAYMAN,GUBU DEVIL JIN-GAJDA I DłóGO NIC POTEM SZYPER HEIHACZI- HMMM SCOOP?!?!? KAZUYa- MATT,YUN,KRYSTA,JA,PYCHU PAUL-BORYS,SWAY,ODYN LAW- ROBSON, MASHTER,CHYBA potem TOKIS LUB PUNISHER BRYAN- KITOS,PITREX,PETER(OLIMP) HWOARANG- TBT,GAJDA BAEK- MASTACHI,GAJDA JULIA-MATT, SNAKE GANRYU- RAFIMARU I DłóGO NIC POTEM RAVEMAN(BO TYLKO ON NIM GRA) JACK5- GUARDIAN,SCOOP XIAO- CIGEN,GAJDA, WACHO,DANTE(napewno są z wacho na tym samym poziomie bo grałem ostatnio z wachem a z dante gram na codzien) PANDA-DI LEI-GUBU ASUKA- KUREK LEE- KRAKERS, GON (ON JESZCZE GRA??) YOSH- TENSHI,GAGARIN CHRISTY- GREY FOX,POTEM MOZE EWENTUALNIE TOKIS FENG- DEVIL, SZYPER, PonCZuR ROGER-DANTE LILLI-SOLO,NEVAN,POTEM WACHO DRAGUNOV-TENSHI,MATT BRUCE-CIGEN JIN-GAJDA WANG-???OIBI?? najbardziej skillowy gracz w PL-zdecydowanie LIBERTY potem sway i gajda Cytuj
Gość mevek Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Odnośnie SCOOP-a(PrzemkaSkupnia) to ciesze sie, ze wrócił do grania. Ostatnio jak bylem i grałem to niezbyt chciał sie określić w związku z tematem. a następnie PUNISHER. <wow> już nie gra Stevkiem?, bo z tego co tu widzę to widnieje przy obrazku z baletnica, a przy Stevciu już go brak, a to jeden z lepszych graczy był i to jeszcze utytułowany. Punisher.... where do u live? pozdro... p.s. dzięki za poprawkę, jak widać gubię sie w temacie Cytuj
gubu 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Hanibal fajnie gra nina i jak dla mnie lepiej od Rafimaru Cigena King i Bruce raczej najlepsze z jakimi gralem i Armor tez Ziemowit fajnie na początku Dr grał Krystyną ale na turnieje nie jezdzi a Greya fakt skuteczna i pomysłowa - setupu rulez Szkoda ze Rushman tez nie latal po turniejach w DR bo jego 5 lei był niezły i coś można od siebie było podłapać a tak RZAAAALL I BULLLL XD Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Po kolejnym SPO bede szefem od DJta 8) A w T6 tylko DJ ^_^ Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) Po kolejnym SPO bede szefem od DJta 8) A w T6 tylko DJ ^_^ Mówisz to nawet jak mishimasy w BR stracili NC 1,1,2 ?? Już nie będzie tak prosto Edytowane 1 października 2008 przez Bażant Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 1 października 2008 Autor Opublikowano 1 października 2008 Po kolejnym SPO bede szefem od DJta 8) A w T6 tylko DJ ^_^ Mówisz to nawet jak mishimasy w BR stracili NC 1,1,2 ?? Już nie będzie tak prosto Poprostu znowu będzie trzeba karać 1,2,2 i tyle nie aż taka wielka strata Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Poprostu znowu będzie trzeba karać 1,2,2 i tyle nie aż taka wielka strata Pfff... Tomku, w sumie kara za 25 dmg... ok ale zobacz co stracili, Knockdown + ściana. Z resztą można było janować na 1,1 i na hit confirmation łapać z 2. A czy na 1,2,2 sobie tak poradzisz ?? NIEEEEE 1,1,2 było po Elektryku jedną z najlepszych rzeczy w grze. Nawet łokieć Julii nie był tak dobry. Proste i piękne Według mnie w w BR słusznie zgwałcili mishimasów. Niech mają tak samo jak Ogry Będzie troszkę sprawiedliwiej, Namco zawsze liftowało tą patologiczną rodzinkę. Edytowane 2 października 2008 przez Bażant Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 2 października 2008 Autor Opublikowano 2 października 2008 Poprostu znowu będzie trzeba karać 1,2,2 i tyle nie aż taka wielka strata Pfff... Tomku, w sumie kara za 25 dmg... ok ale zobacz co stracili, Knockdown + ściana. Z resztą można było janować na 1,1 i na hit confirmation łapać z 2. A czy na 1,2,2 sobie tak poradzisz ?? NIEEEEE 1,1,2 było po Elektryku jedną z najlepszych rzeczy w grze. Nawet łokieć Julii nie był tak dobry. Proste i piękne Według mnie w w BR słusznie zgwałcili mishimasów. Niech mają tak samo jak Ogry Będzie troszkę sprawiedliwiej, Namco zawsze liftowało tą patologiczną rodzinkę. no tak dla DJ to strata bo miał +1 po 1,1 ale kaz i tak miał strate więc dla kaza mniejsza strata bo sie nim na 1,1 i tak słabo janiło Cytuj
szyper 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Velurian.. Ty nie wiesz co mowisz.. 1,1 jest jedna z podstawowych kombinacji mishymy. Zreszta mozesz odpowiedz swoimi teoriami, ale dopiero w walce zobaczysz co oznacza brak tego. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Zobaczycie moją walke ze sleepsem z czech, wtedy będziecie mogli se klikac na forum. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) Velurian.. Ty nie wiesz co mowisz.. 1,1 jest jedna z podstawowych kombinacji mishymy. Zreszta mozesz odpowiedz swoimi teoriami, ale dopiero w walce zobaczysz co oznacza brak tego. 100% racji Generalnie to się za(pipi)iście ciesze, wreszcie Mishimy nie będą mi sie na chama pod ścianą wcinać 1,1 i jak wejdzie to dokładać 2. :bow: Wreszcie jakieś osłabienie. :wkurzony: A swoją droga mam nadzieje że namco pójdzie po rozum do głowy i w BR przywrócą Marduczkowi d/t+3+4 i starego trudniej wyrywalnego Tackla, no bo kur.wa, czym on im zawinił :cierpienie: Edytowane 3 października 2008 przez Cambion Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Zobaczycie moją walke ze sleepsem z czech, wtedy będziecie mogli se klikac na forum. No co, prawie wyjanił cie Pawłem. Cytuj
Devil 3 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Zobaczycie moją walke ze sleepsem z czech, wtedy będziecie mogli se klikac na forum. No co, prawie wyjanił cie Pawłem. .....ale i tak boskon jest przejebany! (w MISTRZOWSKIM gronie (dosłownie) rozkminiamy i chuj) Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 .....ale i tak boskon jest przejebany! Fakt, boskon grający Lawem.... przejebane Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 5 października 2008 Autor Opublikowano 5 października 2008 Velurian.. Ty nie wiesz co mowisz.. 1,1 jest jedna z podstawowych kombinacji mishymy. Zreszta mozesz odpowiedz swoimi teoriami, ale dopiero w walce zobaczysz co oznacza brak tego. Ja nie mowie że to nie jest osłabienie ale nie jest tez takie gigantyczne, a wiem co to oznacza-TEKKEN4 sie kłania Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Chętnie znalazł bym sie na Rankingu jako Law może powalcze z kimś o tytuł :] Edytowane 4 kwietnia 2009 przez Cisu Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Chętnie znalazł bym sie na Rankingu jako Law może powalcze z kimś o tytół :] Nie musisz już z nikim walczyć, tytół masz już za sam ten tekst Edytowane 3 kwietnia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Seriously, w 2009 roku bawi Was jeszcze lamerskie wytykanie błędów ortograficznych? Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Nie no spoko, żarcik taki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi