Action 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Blędy popełnia każdy, ale wg mnie takie mistrzostwa powinno się wytykać. Raz, że naprawdę źle się to czyta a dwa, człowiek nauczy się więcej takich gaf nie popełniać. EOT Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 chyba jestem jedynym dysortografikiem i dyslektykiem tutaj postaram się nie popełniać Cytuj
MTC 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Blędy popełnia każdy, ale wg mnie takie mistrzostwa powinno się wytykać. Raz, że naprawdę źle się to czyta a dwa, człowiek nauczy się więcej takich gaf nie popełniać. Ooo hej XD co tam słychać LSO dalej u was działa ?? Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) z tego co wiem: RAVEN-Sway DEVIL JIN-Gajda,Szyper i może kiedyś ja hehe nie no żart KAZUYA-Veilurian HENIEK-Krysta ANNA-Nevan FENG-Szyper YOSHI-Tenshi BRYAN-Pitrex LEE-Krakers,gon STEVE-Matt MARDUK-Devil LEI-Gubu JIN-??? PANDA-Di CHRISTIE/EDDY-Grey-fox,Tokis XIAO-Dante,Wacho NINA-Nevan,Boskon Edytowane 24 maja 2009 przez DamixLBN Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Widzę, że każdy trochę inną listę daje : ) Według mnie: Devil Jin - Gajda Kazuya - Gajda, Matt, Velur Heniu - Krysta Feng - Szyper Raven - Swayman Anna - Nevan Nina - Nevan? Lili - Solo Yoshimitsu - Tenshi, Gagarin Bryan - Pitrex, Kitos Panda - Di Steve - Matt i tylko on Marduk - Devil Lei - Gubu Eddy - Grey-fox Xiao - Gajda, Wacho Hwoarang - TBT Beak - Gajda? Roger - ?? King- ?? Armor King -Swayman Paul - Borys, Sway, Odyn Dragunov - Matt, Tenshi Jack-5 - Scoop, Guardian Julia- Matt Bruce - ?? Wang - hmmmm OBI??? Law - Mashter, Punisher Lee- Krakers Jin - ?? Ganryu - Raveman?? Asuka - Mastachi Edytowane 25 maja 2009 przez Tundra Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Beak - Gajda? Według mnie to Baek chyba bedzie Mastachi lub Sepkong Cytuj
Di 847 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Według mnie to powinieneś choć raz zagrać z kimś ze swojej listy. Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Nie martw się na TTP bedzie możliwość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi