Skocz do zawartości

Patapon 2: Donchaka

Featured Replies

Opublikowano
  /Kradz!ej/ napisał(a):
Wiadomo kiedy premiera?

luty czy marzec...

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

patapon ma zawitać jutro na PSN t.j 19 lutego ale z tego co wyczytałem to różne serwisy podają inne daty jak 13 marzec czy nawet początek maja

Edytowane przez venomek

Opublikowano

bedzie tylko na PSN czy bedzie też dostępny na UMD??? Japońska wersja jest też na PSNie???

Opublikowano

japońska wersja jest na PSS, z tego co wiem to najpierw miała być wersja do kupienia na PSN a 13 marca miała wyjść pudełkowa wersja

Opublikowano

I co z Pataponem? Nie mam dostępu do PSS a w "sklepach" wysyłkowych nie widze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na game trailers jest teaser z datą 5 maja 2009

Nie kumam czemu przetlumaczenie tej gierki zajmuje sony tyle czasu przeciesz to nie jakiś 100h rpg z tonami tekstu. :wkurzony:

Opublikowano

No ale to amerykanska premiera. Europejska jest w piatek podobno

Opublikowano

Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu.

Opublikowano
  Mastachi napisał(a):
Europejska jest w piatek podobno

Na pewno w piątek bo game.co.uk już rozsyła pre-ordery :) Kurde, się nie mogę doczekać na przesyłkę ...

Opublikowano
  Matsuki napisał(a):
Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu.

Zaje..sta jest nowa miniMULTIgierka (eskortowanie jaja) - daje rade także w singlu :P

Opublikowano

tej, ale wrsja zrozumiala jeszcze nie wyszla co?

Opublikowano

Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję :)

PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś ;)

Opublikowano
  • Autor
  winner napisał(a):
Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję :)

PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś ;)

mnie sie nie spieszy. musze jeszcze ukonczyc p1 ;]

Opublikowano

Dlaczego jak próbuje przenieść sejwa z patapona to wszystkie są oznaczone jako corupted? sprawdzałem sejwy w są na 100% dobre.

Opublikowano

a u mnie problem wygląda inaczej, nie mogę zapisać stanu gry w P2 jak kliknę select -->save to ekranik się ściemnia tak jak normalnie przy zapisywaniu a później wraca do wioski bez zapisywania. Zrobiłem juz chyba wszystko łącznie z wywaleniem sejvów z P1 i sformatowaniem karty:(

Wie ktoś jak to naprawić ??

help

Opublikowano

Wszystką kasę + przedmioty jakie miałeś + rodzaje pataponów, dlatego ja czekam na US czy coś

Opublikowano

No właśnie najdziwniejsze jest to że grałem w europejską wersje (uces-00995). ale próbowałem też sejwa z amerykańskiej i tez wyskakuje corupted

m!sieq koleś na forum psp-tem ma też ten sam problem, może to wina gry a nie psp.

Ps. Jaki masz Firmware?

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano

fw: 5.00 ******-6

Edytowane przez m!sieq

Opublikowano

@m!sieq

RM -> Format Flash 1 and resorte....

radzę wam powyłączać pluginy i jeżeli jest taka możliwość sprawdzić na innej karcie pamięci. Mi na oryginalnym SanDisku 4GB UltraII wszystko działa (mam wersję z kotów).