Opublikowano 18 lutego 200916 l patapon ma zawitać jutro na PSN t.j 19 lutego ale z tego co wyczytałem to różne serwisy podają inne daty jak 13 marzec czy nawet początek maja Edytowane 18 lutego 200916 l przez venomek
Opublikowano 18 lutego 200916 l bedzie tylko na PSN czy bedzie też dostępny na UMD??? Japońska wersja jest też na PSNie???
Opublikowano 18 lutego 200916 l japońska wersja jest na PSS, z tego co wiem to najpierw miała być wersja do kupienia na PSN a 13 marca miała wyjść pudełkowa wersja
Opublikowano 19 lutego 200916 l I co z Pataponem? Nie mam dostępu do PSS a w "sklepach" wysyłkowych nie widze.
Opublikowano 2 marca 200916 l Na game trailers jest teaser z datą 5 maja 2009 Nie kumam czemu przetlumaczenie tej gierki zajmuje sony tyle czasu przeciesz to nie jakiś 100h rpg z tonami tekstu. :wkurzony:
Opublikowano 2 marca 200916 l Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu.
Opublikowano 3 marca 200916 l Mastachi napisał(a): Europejska jest w piatek podobno Na pewno w piątek bo game.co.uk już rozsyła pre-ordery Kurde, się nie mogę doczekać na przesyłkę ...
Opublikowano 3 marca 200916 l Matsuki napisał(a): Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu. Zaje..sta jest nowa miniMULTIgierka (eskortowanie jaja) - daje rade także w singlu
Opublikowano 4 marca 200916 l Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś
Opublikowano 4 marca 200916 l Autor winner napisał(a): Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś mnie sie nie spieszy. musze jeszcze ukonczyc p1 ;]
Opublikowano 5 marca 200916 l Dlaczego jak próbuje przenieść sejwa z patapona to wszystkie są oznaczone jako corupted? sprawdzałem sejwy w są na 100% dobre.
Opublikowano 6 marca 200916 l a u mnie problem wygląda inaczej, nie mogę zapisać stanu gry w P2 jak kliknę select -->save to ekranik się ściemnia tak jak normalnie przy zapisywaniu a później wraca do wioski bez zapisywania. Zrobiłem juz chyba wszystko łącznie z wywaleniem sejvów z P1 i sformatowaniem karty:( Wie ktoś jak to naprawić ?? help
Opublikowano 6 marca 200916 l Wszystką kasę + przedmioty jakie miałeś + rodzaje pataponów, dlatego ja czekam na US czy coś
Opublikowano 6 marca 200916 l No właśnie najdziwniejsze jest to że grałem w europejską wersje (uces-00995). ale próbowałem też sejwa z amerykańskiej i tez wyskakuje corupted m!sieq koleś na forum psp-tem ma też ten sam problem, może to wina gry a nie psp. Ps. Jaki masz Firmware? Edytowane 6 marca 200916 l przez Krzys PL
Opublikowano 6 marca 200916 l @m!sieq RM -> Format Flash 1 and resorte.... radzę wam powyłączać pluginy i jeżeli jest taka możliwość sprawdzić na innej karcie pamięci. Mi na oryginalnym SanDisku 4GB UltraII wszystko działa (mam wersję z kotów).