Skocz do zawartości

Patapon 2: Donchaka

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

patapon ma zawitać jutro na PSN t.j 19 lutego ale z tego co wyczytałem to różne serwisy podają inne daty jak 13 marzec czy nawet początek maja

Edytowane przez venomek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na game trailers jest teaser z datą 5 maja 2009

Nie kumam czemu przetlumaczenie tej gierki zajmuje sony tyle czasu przeciesz to nie jakiś 100h rpg z tonami tekstu. :wkurzony:

Opublikowano

Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu.

Opublikowano
Przyjemny ten sequel. Zmiana, która najbardziej mi się podoba to zmniejszenie potrzebnego do Fever combosa i ostrzeżenie w postaci czaszki przy pasku, kiedy zaczynamy klikać nie do końca do rytmu.

Zaje..sta jest nowa miniMULTIgierka (eskortowanie jaja) - daje rade także w singlu :P

Opublikowano

Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję :)

PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś ;)

Opublikowano
Pata Pata Pata PON! Gra jest super, tak samo jak pierwsza część! Serdecznie POLECAM! Dopiero dzisiaj włączyłem ale opłacało się czekać na "zrozumiałą" wersję :)

PS: Coati obczaj koty jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś ;)

mnie sie nie spieszy. musze jeszcze ukonczyc p1 ;]

Opublikowano

a u mnie problem wygląda inaczej, nie mogę zapisać stanu gry w P2 jak kliknę select -->save to ekranik się ściemnia tak jak normalnie przy zapisywaniu a później wraca do wioski bez zapisywania. Zrobiłem juz chyba wszystko łącznie z wywaleniem sejvów z P1 i sformatowaniem karty:(

Wie ktoś jak to naprawić ??

help

Opublikowano (edytowane)

No właśnie najdziwniejsze jest to że grałem w europejską wersje (uces-00995). ale próbowałem też sejwa z amerykańskiej i tez wyskakuje corupted

m!sieq koleś na forum psp-tem ma też ten sam problem, może to wina gry a nie psp.

Ps. Jaki masz Firmware?

Edytowane przez Krzys PL
Opublikowano

@m!sieq

RM -> Format Flash 1 and resorte....

radzę wam powyłączać pluginy i jeżeli jest taka możliwość sprawdzić na innej karcie pamięci. Mi na oryginalnym SanDisku 4GB UltraII wszystko działa (mam wersję z kotów).